Pjes e lojes qenka tja thesh kčmben dikujt?? pjes e lojes qenka ti meshosh dikujt??? kto jan pjes te lojes vetem ne futbollin shqiptar shoki..
Dhe askush nuk tha se kto ishin arsyjet qe humbi reali un vet kam then se nuk pres fitore ne ket ndeshje ja lexoje postimin e par n eket teme qe kam ber..
La filosofķa del Real Madrid es tener a los mejores del mundo
Forca Juve, tani finalen e fitojme kunder Aston Villes dhe gjithcka eshte perfekte.
Sui generis
po por mos haro se ajo ishte vetem nje miqesore ndersa ajo ndeshje ishte jetike per realin "El Classico".
Por kjo nuk eshte as ndeshja e pare e as ndeshja e fundit ku ne nje loje miqesore luhet kaq ashper.Ne sezonin e kaluar ne Emirates cup ndermjet Arsenal dhe Real Madrid Diaby i a theu kemben Sneijderit i cili qendroi nje kohe te gjate jashte fushave
Suksese Juves ne finale me Aston Villa dhe i jap pergezimet e mia per fitoren ndaj plehrave te realit. Keshtu e pafsha realin, ti shkelet me kembe fanella.
Nuk behet ekipi me keca dhe me disa plehra te tjere.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Me shtaze nuk luhet futboll:
Shikoni:
My silence doesn't mean I am gone!
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Ke parė ndonjė nga kėto ndeshje? Nuk besojė se ishe planifikuar akoma tė kishe lindur. Unė nė 1986 kam qėnė 3 vjeē, dhe akoma nuk kisha filluar tė gėrmėzoja fjalėt, dhe nuk mund tė nxjerr ndeshje qė nuk i kam parė vet. Po flas pėr ato kohė qė unė kam parė dhe mund ti analizojė jo ato ndeshje kur unė apo babai im nuk ishim planifikuar akoma pėr tė ardhur nė kėtė Botė. E more mesazhin e fundit qė kėtė 20 vjeēar Juventus ju ka bėrė tė hani dhe. Tani piji lėngun CR9 - Motrės qė di vetėm tė spėrdridhet nė fushėn e lojės dhe jo tė luaj.1961/1962 Juventus Turin - Real Madrid 0:1
1961/1962 Real Madrid - Juventus Turin 0:1
1961/1962 Real Madrid - Juventus Turin 3:1
1986/1987 Real Madrid - Juventus Turin 1:0
1986/1987 Juventus Turin - Real Madrid 1:3
P.s Po nuk e ke problem, mund tė mė thuash se ēfarė moshe keni?
Krijoni Kontakt