Gjysme-finalet :
Real Madrid - Juventus
Porto - Aston Villa
Ndeshjet zhvillohen me 31 Korrik.
Gjysme-finalet :
Real Madrid - Juventus
Porto - Aston Villa
Ndeshjet zhvillohen me 31 Korrik.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Me duken shume te uritur juventinet per te fituar ndeshje prandaj mendoj se kete sfid do ta fitojn juventinet
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Ja uli breket juventusi realit.
3-2 per juventusin.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
r. Madrit do jet fitus ..
p.s PSE kaka' nuk lun s e ??
po pse nuk i kishit lojtaret me te medhenj qe mbaheshin atehere ju , zidane,figo,ronaldo,carlos, raul a prape ju palluam neve ju ne torini 3 me 1 ne gjysemfinale e iket me kember nder shal mbrapsht ne madrid?
ju edhe ate fitoren e fundit qe ja moret juven ne finalen e kupes se kampioneve ne 98 , kot fare ja moret se juvja pati goxha demtime, lujti me mire se reali , e motherf.uckeri serb beri nje gol qyl minutat e fundit (akoma kur e kujtoj ate finale , nxehem) .
rri aman , se nqs reali ka ndonje ekip qe i eshte bere me monstro ne europe , ai ekip eshte juvja. e jo vetem reali , por edhe ekipi qe mbahet si ekipi me e mire sot ne bot barcelona , te njejten situate kane me ne.
Fiton Reali
qe fiton juventusi nuk diskutohet,por shpresoni qe mos humbisni me rrezultat te thell.
Mirė po tė sjell unė njė tabel me statistika do e shikosh mė poshtė. Nuk jam tifoz i Zonjės po jam i Barēės. Po sa pėr Zonjėn e vjetėr nuk kam ēfarė tė them nė lidhje me pėrballjet qė ka kundėr ekipeve Spanjolle, pasi i ka fituar shumicėn dhe ka njė bilanc pozitiv. Ti shoki qi je tifoz i Realit duhet ta dish mirė se ēfarė statistikash ka Reali me ekipet Italiane apo jo? Mos mė thuajė qė je bėrė tifoz i Realit nė 2002 kur fitojė championsin. Dhe ndoshta vetėm disa pėrballje ke parė dhe jo mė shum.
P.s Dhe diēka tjetėr ik shikoje sesi do pallohet dhe tani Reali. Pastaj hajde e na trego se kush se cili ekip i ka treguar njėri tjetrit se ėshtė mė i mirė nė pėrballje "HEAD TO HEAD".
Nuk e di se ēfarė lidhje ka Moggi nė Uefa Champions League, po flasim pėr Realin kundėr Juventusit. Nuk po flasim pėr Lega Calcio Italia, dhe ka njė ndryshim tė madh midis njėra tjetrės. Po tė jap njė kėshill shoqėrore qė ik hap ndonjė faqe dhe rilexoji disa herė sa tė mėsosh historin e klubit qė je tifoz.
Krijoni Kontakt