[QUOTE=Sefedini_PZ;2347188]
Prandaj, nje besimtar i devotshem, katolik apo musliman, eshte shume me i mire sesa nje njeri i asimuar.
QUOTE]
Sefedin ti na ke treguar nje here se je i mencur (koeficienti i intelegjences tende matet me gjoksin e gruas),mos rastesisht gruaja jote ka bere ndonje operacion estetik(zvogelimin e gjosit) qe qenke katandisur keshtu e ben kesi deklarata qesharake????
Merrne me mend nje malok i Afganistanit ose i Mexikos ,ku lind e vdes injorant qenka me i mire e me i dobishem per njerezimin sesa nje mjek ,ingjinier ,mesues etj
Ty nuk tė njoh se nuk tė kam parė,por s'ka gjė se kam njohur mjaftė nga vėllezrit e tu....!"Tė gjith dėrrat njė turi kanė".Mirė ėshtė qė ti marrėsh ilaēet se paske rrjedhur e je pjerdhur fare.
"Kur nuk di tė flasėsh,heshtja ėshtė flori" e jo tė shkruajmė ēfar na vjen b.....,ta themi nga goja"
Tė shkruaj kėshtu sepse kėtė gjuhė kupton ti me budallallėqet e tua. Nuk ke tė drejtė tė ju vėsh etiketė tė tjerėve,kur ata thonė tė vėrtertėn.Nė kėtė rast vetėm njerėz fanatik,tė prapambetur,tė pa ditur,si ty e bėjnė.Nė gjitha pikat je gabim.Ai qė ka bėrė shkollė dhe beson tek dogmat fetare,ėshtė injorant sepse,e ka parė shkolla atė dhe jo ai shkollėn.Gjyshi im ishte pa shkollė dhe thoshte"Feja nuk tė jep gjė,por tė merr.Zoti nuk ka nevoj pėr mbrojtės e pėr propagandues"Dhe me atė botkuptimin e tij kishte tė drejtė se pse e mėsoi jeta.
Deri tani problemet ma te medhaja ne bote i kane kriju fetaret!
Fetaret jane njerez frikacake te cilet jetojne nen hijen e shpates imagjinare te Zotit mbi krye!
Fetaret nuk njohin atdhe/familje/dituri tjeter perveē Zotit imagjinar!
Fetaret jane njerez anakronike dhe smirezinj!
Fetaret jane njerezit ma inatēare ne bote!
Te pashpirt,egoiste,injorante,zemergure,te palam,,,keto jane disa nga vetite/virtutet e fetareve!
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
Mua nuk me krijon problem shtimi i muslimaneve shqiptare,perderisa ata te mos e mohojne atdheun dhe te mos hapin xhihadin ne tokat arbnore!
Mendimi im eshte ky:Shqiptaret perdite e me shume po bahen a-fetare,ose cripto-fetare!
Kjo me ngazellon.
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
Krijoni Kontakt