Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Nuk kapet problemi i prostitucionit....normal. Eshte profesion i lashte shume.
    Ketu po diskutohet ceshtja e perversitetit pedofilik. Dhe nuk eshte problem thjesht ne Itali. Une kam degjuar lajme qe ne Ceki ishin nenat qe nxirrnin vajzat e tyre qe 10-12 vjec.

Pse arrijne njerezit deri ketu? Po normal mer, se ai daku eshte miliarder psh ka nderruar jo nga nje po nga disa cdo nate per nja 20-30 vjet rresht. Nuk ka lene kryep... pa kapur s`i hyn me ne sy seksi normal, kalon ne perversitet.
    Po edhe jo miliarderet pak a shume per te njejtat arsye kalojne ne kete degjenerate. Kjo nuk zgjidhet me Interpol. Dhe as me thenie "ku ka kerkese ka oferte". Pse edhe gjysherit tane pedofila kane qene? Eshte e kunderta ne keto raste, eshte oferta qe josh klientelen sepse eshte rruge e shpejte per te bere para.
    Keshtu u krijua tregu i droges, tregu i zi (i mallrave), prostitucioni i organizuar e deri tek pedofilia.
    Pse nuk ndalohen?
    Sepse per sa kohe prodhon para ASNJE "treg" nuk ka per t`u ndaluar realisht. Biles jo vetem qe nuk do ndalohet por vete ilegaliteti eshte me fitimprures sesa legalizimi. Prandaj do mbeten gjithmone ilegale dhe ekzistente. Perderisa qellimi (ekonomik por edhe social) final i shoqerise sot eshte shumefishimi i parase, atehere rregullat jane per "budallenjte".

Morali i parase eshte "Paraja nuk ka ngjyre".

Jam dakort me ate qe thua...
    Gjithsesi, nqs paraja nuk ka ngjyre, njeriu ka fytyre sepse arsyeton e ka rregulla e norma sociale. Ti the qe jane per budallenjte, por nuk eshte e vertete, sepse shumica e Botes i bie te jete budallenj, perderisa nje pakice jane keta miliarderet e perverset qe drejtojne Boten sipas rregullave te tyre: shenjtore diten e djaj naten. Keto hapin organizatat diten e japin fonde per bamiresi e keto financojne edhe te ardhmen e ketyre "xixellonjave", sepse si manjake qe jane nuk i hyjne me ne sy as ato qe jane 20 vjeē. Por nuk shikojne vehten ne pasqyre e madje mbyllin syte edhe kalamajte perderisa nuk dine se cfare bejne e perderisa ajo gje i eshte mesuar nga edukatoret e tyre, prinderit apo tutoret e cfare do jane. Nuk besoj se kjo eshte Bota e shpresoj pikerisht per te ruajtur ate "Fytyren" t'i therresin mendjes tamam keta njerez e te levizin te pakten per te mbajtur akoma ate statusin si njerez qe ndryshojme nga shtazat.
    La vita č bella...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga tvsh Lexo Postimin
    ti je tip i neveritshem

po sikur ajo "minori" te jete fully developed, e gjate, gjoksi i rritur ne maksimum, hypothalamus po permbytet nga estrogeni, labito i saj kerkon seks, ajo thjesht kerkon seks edhe une qenkam manjaku ketu? une jam qenie seksuale dhe do kundershtoj ata qe duan qe une te mos jem njeri.

ne rastin qe pikturova ajo nuk qenka manjak per seks? ah kur ajo kalon shume klasa ne shkolle ju e mburrni ate. e kuptoni per cfare behet fjale? nejse kur ta merrni vesh do jete vone.

o tvsh! nuk je manjak seksual nqs shkon me nje prostitute 15 vjecare qe duket 18. je thjeshte nje "looser" qe ke nevoje te paguj per te bere seks. ke femra sa te duash dhe nuk je i zoti te gjesh njeren qe te ta jape pa paguar?!
    burrat qe paguajne per seks jane nje fyerje per seksin mashkullor.
    per mua eshte e pakonceptueshme te shkosh me nje prostitute. aq me teper minorene.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    ...Nje here mbaj mend statistika te emisjonit te lajmeve..., jane mbi 2,5 milione kliente "abituale" pra qe i bejne leket rrush e kumbulla ne ato rruget me pluhur..., por me e shemtuar akoma, jane po ata qe pas "raporteve", kur shkojne ne kafenete, ēirren me te larte, qe; "prostitutat duhen te shduken..."!
    Ka kliente pa ka prostituta, po sikur themi, ka morra, pa ka edhe morracake!
    Pale na e emertojne si njerin nga "profesionet me te vjetra"... - TURP-!!!
    Nqs perpara, ne antikitet, kush bente kete profesion te pakten e kryente individualisht, sot shumicat kane nje tutor, e madje edhe torturohen e shume shpesh degjihen nder krimet me te ashpra ndaj ketyre te shkretave, qe jo vetem detyrohen te shesin trupit, por duhet te ndajne edhe ate pare me njerez mizore, qe nuk dine cfare dmth dashuri e miqesi e qe te vrasin per nje gjysem fjale.
    Sot nqs ky lloj "profesioni" nqs e quajme keshtu nuk legalizohet sic duhet apo nuk merr nje drejtim me trasparent, do perfundoje ne legalizimin e plote te asaj qe ne te gjithe quajme "pedofili", perversja duket se qenka e ligjshme,

E ligjshme nga kush ama? ...perderisa keta njerez te pamoralshem nga nje ane mbrojne gjoja femijet e tyre, sepse i duken te vegjel e te pambrojtur ati gati ne moshen 30 vjeē e perdorin si objekte pa vlere ose me sakte objekte kenaqesie femijen e dikujt tjeter, ate 13 vjecare qe nuk di akoma emrin e jetes dhe kuptimin e punes...
    La vita č bella...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •