Po prandaj i vene kto PAPA te vjeter, se po te ishin te rinj e te levizshem, kur ti shikoje me ndonje XBR 100CC duke bredh ne rruget e Romes, e te thyenin qafen ne ndonje kryqezim, po pastaj do vertetohej mosekzistenca e zotit, ndaj edhe Papen e zgjedhin te vjeter qe te mos levize nga krevati e gjasme po mbrohet i i lartmadherishmi. Po edhe kta te vjetrit se lene rehat kycin e dores, ju rreh zemra ne kte vape.. LOL
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Po mire kujt po i intereson se ka thyer Papa doren. Edhe per gjera kaq te vogla hapen tema tani.
Kur te kemi ndonje problem mos harroni pervec temes qe do na hapni, na sillni edhe ndonje komposto. Faleminderit![]()
La vita è bella...
Shiko, avash tani se po e teprojme. Po e paragjykojme shume papen. Jo masturbimi, jo pse s`perdor sekretaren e ku di une.
Mbase papa po punonte aren e sekretares ore. Dmth po benin shkembim reciprok.
-
Une s'di te mendoj kaq keq sa juve .
Per mua ka qene duke mesuar biçikleten .
çfar eshte "kyqi" dores? kryqi apo kyçi.kush eshte me gop some te ma tregoje.
Kujdes nga shkjau
Kujdes nga greku
Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
AT GJERGJ FISHTA
Pike se pari ska kalifa siq eshte papa , ka pas po nuk ka ma .
Pike se dyti edhe nese kishte me pas oo shaje oo mos e shaj sepse nuk me kish ardh kerqysh hiq .
Nese paska mbet toleranca tek berja pakes shaka me Papen ose jo ateher e paska mar lumi .
Une nuk i ofendoj gjithe katoliket dhe fene e tyre dhe "profetin" e tyre sepse per udheheqesh qe bej pak shaka une beje sa per info edhe me musliman sepse kjo gje sbesoj se do shkakoj sulm nzemer![]()
Prandaj thashe "sikur" sepse e di qe nuk ka me. Por meqenese "kolegu" i papes i bie "kalifi" e permenda.
Megjithate ty ndoshta nuk ta ndjen, por jo te gjithe jane si ty apo jo?
Nejse u zbulua kujt po i bente masazh papa kur theu doren? Te pakten te kete qene femer me klas, te mos kete qene si Levinski, se gjynaf te thyesh doren per mall te kategorise se ulet.
-
Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 24-07-2009 më 17:02
Krijoni Kontakt