Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 87
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    Për katolikët, Papa nuk është vetëm një person i rëndomtë, prandaj ta ofendosh atë është baras me ofendimin e gjithë komunitetit katolik.

Kultivojeni mirëkuptimin dhe tolerancën.
    Unë s'besoj në zot e as e njof papën fare. Për mua është njeri mëse i rëndomtë i barabartë me gjithë të tjerët.

Hec tani, grisu nga temat e fesë se ska ardh njeri me të zonë derën atje.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Ta marrim drejt e drejt do ishte bere hataja sikur ky debat te behej per Kalifin mysliman.
    Nejse, katoliket s`kane pse merziten. Italianet tallen me papen shume me teper se ne.

Po prandaj nuk besoj ne Zot une. Te kishte zot nuk thyente doren papa, po thyente qafen Janulla.

Po prandaj i vene kto PAPA te vjeter, se po te ishin te rinj e te levizshem, kur ti shikoje me ndonje XBR 100CC duke bredh ne rruget e Romes, e te thyenin qafen ne ndonje kryqezim, po pastaj do vertetohej mosekzistenca e zotit, ndaj edhe Papen e zgjedhin te vjeter qe te mos levize nga krevati e gjasme po mbrohet i i lartmadherishmi. Po edhe kta te vjetrit se lene rehat kycin e dores, ju rreh zemra ne kte vape.. LOL
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Po mire kujt po i intereson se ka thyer Papa doren. Edhe per gjera kaq te vogla hapen tema tani.
    Kur te kemi ndonje problem mos harroni pervec temes qe do na hapni, na sillni edhe ndonje komposto. Faleminderit
    La vita è bella...

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Shiko, avash tani se po e teprojme. Po e paragjykojme shume papen. Jo masturbimi, jo pse s`perdor sekretaren e ku di une.
    Mbase papa po punonte aren e sekretares ore. Dmth po benin shkembim reciprok.
    -

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Une s'di te mendoj kaq keq sa juve .

Per mua ka qene duke mesuar biçikleten .

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    çfar eshte "kyqi" dores? kryqi apo kyçi.kush eshte me gop some te ma tregoje.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Turp le t'ju vijë që talleni kështu. T'i respektosh katolikët do të thotë edhe ta respektosh Papën si udhëheqësin e tyre shpirtëror. Papës i uroj shërim të shpejtë!
    Të lumtë shiu

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Ta marrim drejt e drejt do ishte bere hataja sikur ky debat te behej per Kalifin mysliman.
    Nejse, katoliket s`kane pse merziten. Italianet tallen me papen shume me teper se ne.

Po prandaj nuk besoj ne Zot une. Te kishte zot nuk thyente doren papa, po thyente qafen Janulla.
    Pike se pari ska kalifa siq eshte papa , ka pas po nuk ka ma .

Pike se dyti edhe nese kishte me pas oo shaje oo mos e shaj sepse nuk me kish ardh kerqysh hiq .
    Për katolikët, Papa nuk është vetëm një person i rëndomtë, prandaj ta ofendosh atë është baras me ofendimin e gjithë komunitetit katolik.

Kultivojeni mirëkuptimin dhe tolerancën.
    Nese paska mbet toleranca tek berja pakes shaka me Papen ose jo ateher e paska mar lumi .

Une nuk i ofendoj gjithe katoliket dhe fene e tyre dhe "profetin" e tyre sepse per udheheqesh qe bej pak shaka une beje sa per info edhe me musliman sepse kjo gje sbesoj se do shkakoj sulm nzemer

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Pike se pari ska kalifa siq eshte papa , ka pas po nuk ka ma .

Pike se dyti edhe nese kishte me pas oo shaje oo mos e shaj sepse nuk me kish ardh kerqysh hiq .
    Prandaj thashe "sikur" sepse e di qe nuk ka me. Por meqenese "kolegu" i papes i bie "kalifi" e permenda.
    Megjithate ty ndoshta nuk ta ndjen, por jo te gjithe jane si ty apo jo?

Nejse u zbulua kujt po i bente masazh papa kur theu doren? Te pakten te kete qene femer me klas, te mos kete qene si Levinski, se gjynaf te thyesh doren per mall te kategorise se ulet.
    -

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Unë s'besoj në zot e as e njof papën fare. Për mua është njeri mëse i rëndomtë i barabartë me gjithë të tjerët.

Hec tani, grisu nga temat e fesë se ska ardh njeri me të zonë derën atje.
    Degjo, mua me erdhi veshtire qe e pashe se paku nje musliman te tallej me figuren e Papes. Se sa per berllogun komunist si puna jote as qe do ta merrja mundin te shkruaja sepse ju jeni funderrina e historise qe s'ka njeri qe mund t'ju permiresoje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 24-07-2009 më 17:02

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •