Po aman o cuna, edhe 82 vjec edhe mastrubohet ne dush? Te pakten te gjej nje vend te thate ku ska rrezik rreshkitje.
![]()
Po aman o cuna, edhe 82 vjec edhe mastrubohet ne dush? Te pakten te gjej nje vend te thate ku ska rrezik rreshkitje.
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
E ka provu me shampo dhe ka gjet belan.
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Ka pas qejf me bo edhe ai pushim veror ehheheheheeh
Policia e vatikanit është vënë në ndjekje të Doriana Kyçit pasi mësohet se kjo e fundit ka qënë shkaktarja e këtij aksidenti...
Epo vete e paska patur fajin. Pape biri i botes dhe masturbohet me doren e vet. Po per cfare i ke sekretarEt o ty mbyllte e mendjes.
Ja, e ka thyer ndonjehere doren Klintoni?
Klintoni kur te veje ne moshen e papes, maksimumi do thyeje protezen e dhembeve kur t`i ktheje nderin Monikes![]()
-
Turp le t'ju vijë që talleni kështu. T'i respektosh katolikët do të thotë edhe ta respektosh Papën si udhëheqësin e tyre shpirtëror. Papës i uroj shërim të shpejtë!
O shiu askush nuk ofendon katoliket , vetem bejne pakes humor me nje person Papen .
Ta marrim drejt e drejt do ishte bere hataja sikur ky debat te behej per Kalifin mysliman.
Nejse, katoliket s`kane pse merziten. Italianet tallen me papen shume me teper se ne.
Po prandaj nuk besoj ne Zot une. Te kishte zot nuk thyente doren papa, po thyente qafen Janulla.
-
Krijoni Kontakt