Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29

Tema: Pershendetje

jetoj_x_ty_a..... Maska e eni3
    Anėtarėsuar
    28-10-2002
    Vendndodhja
    ne zemren tende A.....
    Postime
    136
    mire se erdhe
    ja kalofsh mire
    Forza Milan

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Juxhin faleminderit shume per pergjigjen.
    Une jetoj ne usa dhe sapo kam hyre ne universitet. Po marre biologjine/ pre-medical si dege. Pastaj kur te vete ne 'medical school' do shoh e do bej. Shkollen me borxhe nga shteti e paguan apo eshte ndrryshe ne Rumani?? Si eshte sistemi i shkollimit atje? 4vjet...4vjet...pastaj 2-3 vjet specializimin?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    transilvani
    Postime
    15
    Eliona te uroj sukses ne degen qe ke zgjedhur eshte disi e veshtire po me pune arrihet.Une ketu jam me burse nga shteti rumun dhe nuk kam paguar taxa kam kryer universitetin 6 vjet dhe tani specializimin 5 vjet(jam ne vitin e 3 te specializimit) pra 11 vjet gjithsej , tani specializimi eshte me ndryshe se nuk para kam provime se ai faculteti na i derrmoi neuronet .
    Te pershendes dhe flasim prape.
    Dr juxhini

e_ BoTeS
    Anėtarėsuar
    02-01-2003
    Vendndodhja
    PLAYA-LAND
    Postime
    128
    Mireseerdhe Juxhini, kalofsh sa me kendshem ne kte forum. Pershendetje nga QuEeNi hihi
    back-fo-BAD?;)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    transilvani
    Postime
    15
    Edhe ti tia kalosh sa me mire ne Ny, besoj se ja kalon mire megjithese nuk eshte e lehte ne qytete te medhenj ndonjehere.
    Dr juxhini

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    [i] nuk para kam provime se ai faculteti na i derrmoi neuronet.[/B]
    hahahahah ti shpetove po une qe s'kam filluar akoma
    Ketu nuk del nga 'medical school' pa patur 50mije dollar dhe me shume borxh shtetit. Per specializim me duket qe prap duhet te paguash. Mbase do vij fare ne Evrope .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    transilvani
    Postime
    15
    E Eliona me duket se se ke mire ne amerike do lesh dhe parate dhe mend e kokes , po hajde ne europe se eshte me mire , ketu ne Rumani ne Cluj me 330 dollare ne muaj eshte taxa e shkolles me 5000 dollare e kalon vitin, nejse amerika eshte planet tjeter, te fala.
    Dr juxhini

e_ BoTeS
    Anėtarėsuar
    02-01-2003
    Vendndodhja
    PLAYA-LAND
    Postime
    128
    eeeh juxhini, un nuk e kam problem lal, ngaqe jetoj ne NY.. por ne 1 fshat e ny-se... eeeeh ca ti besh erdhem per me mir.. por tani per tani nuk me duket dhe aq interesante.. megjithes u ben2 vjet e caktu:P hihi nejse lal, kalofsh buku ktu muaz
    back-fo-BAD?;)

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Juxhin mire e ke ti po s'me lejne prinderit vetem prandaj ketu do te rrij.... ishalla me merr shkolla qe jam tani se e kam afer shtepise Per librat nuk paguani juve???

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •