Selam alejkum te nderuar vellezer e motra, per xhdo dite po shoh dhe ndegjoj myslimane qe lexojne suren Jasin e sidmos te vdekurve mirepo nuk e kam te qarte pse pikerisht sureja Jasin lexohet me shume e jo ndonje sure tjeter?Cfare ka te vecante ne kete sure dhe pse ju lexohet te vdekurve? Ju kisha falenderu nese dikush me jep ndonje pergjigje te sakte. selam alejkum