Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Une mendoj qe ka dhe me shume se aq ... po te konsiderosh faktin qe ka emigrante te hershem qe kan disa gjenerata andej ne vende te ndryshme .. sa per Turqine eshte mese e vertete qe ka shume Shqipo , kur kam qene me pushime kam takuar shume Shqiptare atje qe ishin ose te perzier me Turq po kishin dhe komunitetin e vete madje kishte lagje ku shkoje dhe kishin restorante me menu shqip dhe ushqime tona tradicionale .. kjo per faktin qe nje pjese e madhe kane shkuar qe ne koherat e Turqise para se binte perandoria Turke ...

Shqiptaret ku nuk kane shkuar .... dhe ne alaske madje lexova ne nje teme para ca kohesh ;D

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    S'ma hante mendia te ishin kaq shume ne Turqi. Po cduan atje ato?! Turqia ka rroga te vogla, apo merren me ndonje biznes?
    Nejse shyqyr jemi shtuar, por ju lutem (pervec meje) rrini ne vendet qe jeni shtuar se s'ka terren per te gjithe 20 milionet e frymeve
    Shqiptaret ne Turqi nuk shkuan per leke por nga dhuna e Serbeve
    Pergjate thujase nje gjymes shekulli
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga YlliRiaN : 22-07-2009 mė 13:14

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Shifėr e besueshme dhe jo e ekzagjeruar, ato video janė me tė dhėna pak tė vjetra, aktualisht mendoj se numri i popullit shqiptarė nė mbarė botėn ėshtė ritur mbi atė 20 milionshin e cekur mė lart.

Jam krenar qė jam Shqiptar!
    Sui generis

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ehe! po te llogariten keshtu shqiptaret ne turqi, atehere popullsia italiane ne bote do dilte me e madhe se 100 milione. edhe ata qe stergjysherit e tyre emigruan nga italia ne argjentine do quheshin akoma italiane, por nuk i llogarit kush keshtu. ata lindin argjentinas dhe e gjuajne vehten argjentinas. llogariten italiane vetem nese duan nenshtetesine italiane.
    Vasudhaiva Kutumbakam

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin

Jam krenar qė jam Shqiptar!
    Pse kshu, se u beme 20 milion?

Lere aman se ska vend per krenari ktu, dmth ska lidhje u know!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ehe! po te llogariten keshtu shqiptaret ne turqi, atehere popullsia italiane ne bote do dilte me e madhe se 100 milione. edhe ata qe stergjysherit e tyre emigruan nga italia ne argjentine do quheshin akoma italiane, por nuk i llogarit kush keshtu. ata lindin argjentinas dhe e gjuajne vehten argjentinas. llogariten italiane vetem nese duan nenshtetesine italiane.
    po pra , e cte keqe ka ketu ... mos ti llogarisim ata ?

Ska shans, jemi pak ma shum se 10 milion. Sa per Turqin flitet se jan prej 2 deri 7 milion shqiptar. Numri esht ndryshe sepse disa kan nisur te bejn martesa me turq. Keta kan shku ne Turqi prej viteve 1912 - 1950 me se shumti, veq ne vitin 1919 me doket rreth 240.000 rreth rajonit te Toplices (Nishit) dhe Sanxhakut, pershkak spastrimit etnik.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    20 milione?! shifer e ekzagjeruar per mendimin tim.
    pastaj 4 milione ne turqi????!!!!!!!
    Turqia ka me shum shqiptar se Shqiperia dhe Kosova .
    S'ma hante mendia te ishin kaq shume ne Turqi. Po cduan atje ato?! Turqia ka rroga te vogla, apo merren me ndonje biznes?
    Nejse shyqyr jemi shtuar, por ju lutem (pervec meje) rrini ne vendet qe jeni shtuar se s'ka terren per te gjithe 20 milionet e frymeve
    Keta jane prej shpernguljeve te viteve 1880 e deri ne vitet 1999 dhe bejne nje shtet shqiptar ne Turqi

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Aha, po ca shqipetaresh quhen me ato, po hec me, i bejme qejfin vehtes e gjasme jemi shtuar si popullsi...
    La vita č bella...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Aha, po ca shqipetaresh quhen me ato, po hec me, i bejme qejfin vehtes e gjasme jemi shtuar si popullsi...
    quhen oj era sepse flasin shqip ...kan disa adete tona qe si kan harru

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •