Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2003
    Vendndodhja
    pertej oqeanit
    Postime
    14

Humori te shton jeten........................!

Niset nje shqiperar me nje makine te madhe scania per ne gjermani te merte furnizim per firmen ku punonte,pro kur ariti atje takoi dhe dy shofera te tjere po nga shqiperia dhe u bene miq qe te tre dhe vendosen te drekonin se bashku,njeri prej tyre tha se do te shkonte te blinte nje benc mersedes per gruan, ua dhe une tha i dyti ,gjithashtu dhe une tha i treti,i blene dhe nisen per ne shqiperi
    mbas nje muaji takohen perseri ne gjermani dhe asnjeri prej tyre nuk po fliste ishin te merzitur .
    po he c'kemi thote njeri prej tyre dhe fillon i pari
    jam shume i merzitur sepse gruaja po shkon per dite ne kurs qe te mare patenten dhe naten shikon endera sikur nget makinen dhe ma kap fort dhe fillon te flase me vete i treti thote se do ishte i lumtur po te kishte njgjarje se puna e dy shoke ve ai thote se gruaja e tij shikon endera sikur eshte ne stacionin e benzines dhe ja mer dhe ja fut ne b* dhe thote 30 litra benzine ju lutem.......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jola : 31-05-2003 mė 15:03
    Jeto te sotmen po pate kohe mendo pak dhe per te nesermen....lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2003
    Vendndodhja
    pertej oqeanit
    Postime
    14
    Jola sa te te kojtohet ty ndonje tjeter une e kam nje gati:

Ishte nje here nje kines dhe mbasi beri dicka te pa ligjeshme ne usa e rasen brenda ne burg,
    atje te parin njeri qe takoi ishte nje zezak me nje trup shume te madh, dhe zezaku i thote do qe te rish me mua ne nje dhome dhe s'te ngacmon njeri, kur pa kinezi se sa zezake te tjere prisnin radhen u detyrua te pranonte te qendronte me zezakun e pare.
    Zezaku i thote te zgjithte vete sepse rregulli ishte nje muaj do ishte kinezi femer dhe nje muaj bure, ok kinezi thote dua te jam buri muajin e pare ,ok i thote zezaku , e keshtu nje muaj resht kinezi bente sex me zezakun,
    mbaroi muaji dhe i vjen radha zezakut te ishte ne rolin e burit:
    Naten e pare qe rane ne shtrat zezaku mori pak vazeline dhe filloi ta ferkonte kinezin ne gjoks,kinezi mendoi (ehe s'ditka fare ky i gjori) kinezi duroi sa duroi dhe i thote zezakut ej mik nqs do te kryesh sex me mua duhet te me lyesh me vazeline ne b*** dhe jo ne gjoks ;
    dhe zezaku pergjigjet:
    E di mor mik i dashur e di por une po te lyej me vazeline ne gjoks sepse atje do ndjesh nje dhimbje te hatashme dhe prandaj dua sikur te ta lehtesoj pak dhimbjen...................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2003
    Vendndodhja
    pertej oqeanit
    Postime
    14

Pershendetje

Nje cun nga qyteti shkon tek nje miku i tij ne fshat per vizite mbasi darkuan bashke ate nate te nesermen qe ne mengjes miku nga fshati do shkonte per gjueti ,por cuni nga qyteti i lutet qe ta mare dhe ate me vete sepse ka shume deshire te shohe si eshte gjuetia.
    dhe nisen te dy per gjah.
    cuni e pyet fshatarin "c'fare do te vrasim sot.?
    Fshatari.. sot do te vrasim nje Ari
    cuni ..po si ka mundesi qe ju e dini qe do vrasim nje ari
    dhe fshatari i thote ok ja shihe
    ai hyn ne nje guve te madhe dhe bertet me te madhe duke imituar te bertituren e ariut,ariu qe ishte brenda e degjoi dhe doli menjhere dhe po ne kete kohe fshatari e vrau ariun.
    e pa cuni nga qyteti dhe tha epo kaq e lehte sa qenka gjuetia une po vij vete neser.
    mer ciften cuni dhe niset vetem per gjah.kaloi nje dite dy tre dhe ai s'po kthehej ne fshat fsharari u vu ne merak dhe filloi ta kerkonte, por nje miku i tij i tha qe cuni ishte ne spital ne qytet
    niset fshatari me vrap ne spital dhe e gjen te shtrire ne krevat por te fashuar qe nga koka ne kembevetem syte dhe gojen i kishin lene te zbuluar
    po he mo bir i thote si e pesove keshtu.
    Lere lere thote cuni desha dhe une te vrisja nje Ari si puna jote hyra ne guve bertita me te madhe digjova vetem nje tyyyyyyyyy
    dhe pastaj s'me kujtohet me asgje.
    dhe fshatari i thote (po s'ka se si te te kujtohet ti mor bir ke hyre ne tynelin e trenit prandaj )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jola : 31-05-2003 mė 15:04

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2003
    Vendndodhja
    pertej oqeanit
    Postime
    14
    Jola me pelqejne theniet e tua teni po te them nje thenie te nje fshatari qe punonte ne nje mulli qe bluante grure fshatari te gjithe jeten e tij pinte vetem vere te kuqe dhe vetem nje dite dikush e pa qe po pinte uje ,dhe i tha si ka mundesi ti po pi uje.
    pergjigjja e mullizhiut ishte kjo:
    Se s'ka uje pa pu po uje se po te kishte uje do te pija vere ......
    Gjeje perse tha keshtu mullixhiu...............????????????????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2003
    Vendndodhja
    pertej oqeanit
    Postime
    14
    :
    Pasi mbytet nje anije, ne mes te oqeanit po mundoheshin te shpetonin jeten e tyre vetem tre persona duke notuar me sa mundeshin.
    1 i bardhe dhe 2 zezake.
    Ne keto momente nje engjell afrohet dhe ju thote shpejt kini vetem nje deshire ma thoni dhe do t'ju poltesohet.
    zezaku i pare thote:
    te lutem me kthe prane familjes dhe me bej te bardhe.
    i dyti gjithashtu. dhe deshira u realizua menjehere.
    i bardhi po fliste me vete:
    une shtipi s'kam grua dhe familje s'kam pasuri s'kam ce dua jeten une .
    dhe i thote engjellit une per veten time kam kete deshire silli prape ketu ata te dy dhe beji prape zezake .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jola : 31-05-2003 mė 15:04

Tema tė Ngjashme

1. Barcaleta e dites
    Nga prenceedi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 204
    Postimi i Fundit: 01-04-2022, 08:56
  2. Barcaleta
    Nga anaksimenus nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-09-2006, 19:23
  3. Barcaleta krahinore
    Nga Arlind nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 22-01-2004, 10:08
  4. Barcaleta ne anglisht; some rated
    Nga diikush nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 15:33
  5. barcaleta qe nuk egzistojne
    Nga THE_TIGER nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-07-2003, 05:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •