po..........................
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Paskan ardh per te marre ndonje tollon me nafte derisa disku fluturues ju punoka me nafte! E din qe ne shqiperi mund te vjedhesh nafte ndaj edhe vijn ktej.Objekti gjatë ikjes lëshoi një shtellung tymi dhe ngjyra e saj ishte gri në të bardhë
Ah UFO pisa ju..
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ndoshta kane ardhe se kane menduar qe ka fitu Edi Rama, por kur kane marre vesh qe Sala eshte edhe per 4 vite menjehere ja therren...
Peshkataret e shkrete, rrin gjith diten ne dete me kap noj cironke, ju bie djelli ne koke, edhe naten shohin endrra me sy hapt!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
E kishin marre perpara naften ato, por duke pasur parasysh se si eshte nafta jone ( gjys per gjys me uje) i ka hap probleme me motorrin, prandaj ka nxjerre tym. Me siguri kan djeg motorr, jam i sigurte se shume shpejt do degjojme lajmin : U gjet nje disk fluturues i rrezuar me 4 aliene brenda, diskut i kishte plas motorri (prej naftes tone).
Une kam pare nga ballkoni kur isha e vogel .. vinte ufoja per qef aty ne Shqiperi .. kushedi sa interesant i dukemi ...![]()
EXCLUSIVE TOP-CHANNEL
Një foto e siguruar nga UFO-t
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 21-07-2009 më 15:53
pollo eshte ai ? lol
Krijoni Kontakt