Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 123 prej 123
    Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Ashtu thua ti, por ka edhe qe pasi kane mundesite te ndryshojne profesion vazhdojne me ate lloj pune se fitojne para te kollajshme... e nuk duan te perveshin menget.
    Ky kontigjent qe permend ti meriton te denohet. Kush shet trupin dhe nderin e vet per para (lek), kryen krim ndaj vetes, dhe shoqerise.

PS. Une jam i mendimit qe nje pjese klienteles se prostitutave, juridikisht denohen. Ata qe shkojne me prostitutat ilegale, them ilegale, sepse ne evrope ka dhe qendra ku prostitucion eshte legal, dhe i paguan taksa shtetit. Kjo lloj klientele denohet per favorizim prostitucioni dhe pika e dyte qe juve mund te ju duket e cuditshme, per perdhunim. Denohet per perdhunim sepse prostitutat ilegale qe nje pjese e tyre jane kthyer ne skllave seksi prej tutoreve tyre, marredheniet seksuale me klientelen nuk i kryejne me deshire por ngaqe jane te detyruara prej tutoreve. Pra automatikisht dalim ne konkluzion qe si tutori qe e nxjerr ne rruge jashte vullnetit saj dhe me force, per te bere lek, si klienti qe kenaq epshin me nje qenie qe nuk ka liri, te dy jane fajtore dhe meritojne te denohen.

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin
    Ky kontigjent qe permend ti meriton te denohet. Kush shet trupin dhe nderin e vet per para (lek), kryen krim ndaj vetes, dhe shoqerise.

PS. Une jam i mendimit qe nje pjese klienteles se prostitutave, juridikisht denohen. Ata qe shkojne me prostitutat ilegale, them ilegale, sepse ne evrope ka dhe qendra ku prostitucion eshte legal, dhe i paguan taksa shtetit. Kjo lloj klientele denohet per favorizim prostitucioni dhe pika e dyte qe juve mund te ju duket e cuditshme, per perdhunim. Denohet per perdhunim sepse prostitutat ilegale qe nje pjese e tyre jane kthyer ne skllave seksi prej tutoreve tyre, marredheniet seksuale me klientelen nuk i kryejne me deshire por ngaqe jane te detyruara prej tutoreve. Pra automatikisht dalim ne konkluzion qe si tutori qe e nxjerr ne rruge jashte vullnetit saj dhe me force, per te bere lek, si klienti qe kenaq epshin me nje qenie qe nuk ka liri, te dy jane fajtore dhe meritojne te denohen.
    Jam dakord me Meriamunin
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin

ti je ky qe flet?? Se nuk po ju besoj syve ...Gjithsesi jam shm dakord me ty
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •