Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14

Shefi i kazinove amerikane financon kolonitë çifute

E hënë, 20 Korrik 2009 16:30

"Moskovitz ka mbledhur miliona dollarë nga qytetet më të varfra të Kalifornisë dhe i ka dërguar ato për kolonitë," thotë Rabini Haim Dov Beliak, një nga udhëheqësit çifut në Kaliforni.

Ai ka dërguar miliona dollarë nga përfitimet e tija nga sallat e kazinove në Los Angjeles për në Palestinë.

Paratë e dhëna për kolonët çifutë arrijnë përmbi 100 milion dollarë nga ky person që ka përmbi 20 vite që financon prej rastit kur kishte ndërtuar 133 shtëpi në tokat e konfiskuara nga Palestinezët.

"Moskovitz ka ndihmuar në ndërtimin e shtëpive për 50-70.000 kolonë," thotë Beliak.

Në Bregun Perëndimor gjenden përmbi 164 koloni çifute që përfshijnë rreth 40% të territorit.

Këto ndërtime konsiderohen të paligjshme edhe nga i tërë komuniteti ndërkombëtar./IOL/

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    vet fizionomia tregon karakterin e tij

pis mahlukat

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Problemet ndërkombëtare

Problem nderkombetar te duket ky lajm ty mo? Ca jan kto lajme se ca bejn palestinezet apo arabet e cifutet? Kta ishalla shuajn njeri tjetrin me luftrat qe po bejn, le te vriten se ate pune kan, dava arabesh e cifutesh, rrace e keqe.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    ky duhet te spnsorizoj veten lol ne ate foto duket sikur eshte kequshqyer
    I LOVE GOD

j&g

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    ky duhet te spnsorizoj veten lol ne ate foto duket sikur eshte kequshqyer
    lol po ashtu eshte stili pra .. qe mos bjeri ne sy sic ja ka dal der tani...

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    e paskam keqkuptuar une lol
    I LOVE GOD

j&g

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ky ka nje kompani qe ka bere programe kalendaresh cifute,per blackberry dhe outlook,per mac dhe iphone.
    Nje cifut ne nju xhersi mashtroi nje banke PNC dhe vodhi 50miljon $me nje kalim lol.
    Bernard Madofi(cifut) ne nju jork vodhi 60 miljard.E kane denuar 150 vjet burg ne Karolina.
    Ato te gjithe dergojne $$$ ne izrael dhe nuk jane dhurata,eshte biznes,dergohen $$$$ ne izrael per te nxjerre fitime.
    Shtepi per 70mije cifute,
    70 mije:4=17500 familje(shtepi)x400$/qira mujore per nje shtepi=7 miljon $ ne muaj ne xhepin e vet fitim.7 miljon $ fitim doing nothing lol.Ky eshte biznes serioz jo shakavello.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 01-08-2009 më 22:13
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin

E hënë, 20 Korrik 2009 16:30

"Moskovitz ka mbledhur miliona dollarë nga qytetet më të varfra të Kalifornisë dhe i ka dërguar ato për kolonitë," thotë Rabini Haim Dov Beliak, një nga udhëheqësit çifut në Kaliforni.

Ai ka dërguar miliona dollarë nga përfitimet e tija nga sallat e kazinove në Los Angjeles për në Palestinë.

Paratë e dhëna për kolonët çifutë arrijnë përmbi 100 milion dollarë nga ky person që ka përmbi 20 vite që financon prej rastit kur kishte ndërtuar 133 shtëpi në tokat e konfiskuara nga Palestinezët.

"Moskovitz ka ndihmuar në ndërtimin e shtëpive për 50-70.000 kolonë," thotë Beliak.

Në Bregun Perëndimor gjenden përmbi 164 koloni çifute që përfshijnë rreth 40% të territorit.

Këto ndërtime konsiderohen të paligjshme edhe nga i tërë komuniteti ndërkombëtar./IOL/
    Atij i lumte se eshte cifut dhe jo dinarik!Te pakten per faren e vet ai investon(me vlere dhe jo me veshe).
    E drejte apo e pa drejte????????

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin

Ku qendro problem ne kyt artikull ?! Apo nga pikpamja e nje palestinesi eshte problem ...

Tokat nuk i ka konfisku ky, por shteti Izraelit, ky ka financu ndertimin ne keto toka se ne fund te fundit toka nuk do rrij e virgjer ... duhet me ndertu diçka.

Pastaj ky Moskovitz shtetin e vet e ka ndihmu me perfitimet e veta ( te lighshme/te paligjshme ) por prap se prap mbeten perfitimet e veta nga gjepi i vet.

Sikur ne shqipetaret jasht shtetit do kishim ndihmu/investu ne vendin tone si ky Moskovitz, nuk do ishim rrugash sot ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 02-08-2009 më 10:22
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e Maars
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Postime
    179
    Ky tip duhet marr per shembull nga ne Shqiptaret. Qenka akoma me efikas se Greket qe investojne ne shkolla dhe kisha ortodokse ne Shqiperi.

Investim direkt ne imobilier ne Mal te Zi , Maqedoni dhe Cameri, dhe instalim te Shqiptareve aty, ky duhet te jete synimi qe duhet ti vene vetes te gjithe Shqiptaret.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •