Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 156
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Pehapen semundje??Kete e thua se ke pervoje personale apo se eshte shkruar ne Kuran??
    Pyetja tjeter nuk ishte "karagjoze", por ve ne prove kapacitetin tend per te dale nga skemat.......zero....ke tmerr edhe vetem ta imagjinosh nje gje te tille.......
    Ne profil thua qe je mbi 35 vjec por nga mynyra se si shkruan nonjehere ta heq kete pershtypje.Mos luaj me personalitetin tim se do filloj dhe une te bej te njejten gje me ty dhe pastaj debati nuk do jete konstruktiv.

Se dyti mos i jep vetes rolin e testuesit ose provokuesit se ketu nuk jemi ne ndonje zyre prokurorie ku po plotesojme ndonje quiz per kapacitetin.

Ka nje argument profetik se perhapja e imoralitetit sjell semundje qe nuk jane njohur ndonjehere me pare.Kete profeti a, .e ka thene kete per te miren e njerzimit.Kur marredheniet pa kontroll dhe te jashteligjshme perhapin semundje cfare mund te thuash per marredhenien e njeriut me kafshen?

Edhe per kete ti ke eksperience vetjake????Ke njohur ndonje femer homoseksuale????'
    Se me duket sikur po flasim per nje specie te rralle kafshesh.............

jo skam njohur ne fakt por thojne se qarkullon neper planet njera.lol

Kur myslimanet martoheshin me kater gra, ato qe ngelnin pa grua, çfare benin???
    .....
    Beheshin murgj.hahahaha

Pra homoseksualiteti eshte diçka qe e ka kriju Allahu, ai qe te gjitha i di dhe te gjitha i ben,,,,,,,,
    Zoti e krijoi njeriu burre-grua per lidhje.Njeriu devijoi me zgjedhjen e tij.Citati im ishte biblik per eunukun i referuar doktorrit kristian me emrin Luka.Kshu qe lexo me mire here tjeter.

Prape i ben bisht pyetjes........edhe sikur ta them me hipokrizi, do te thote se nuk eshte me e vertete?????
    Hipokriti jo gjithmone flet te verteten.Njerzit e ditur mund ta kuptojne por te paditurit jo.Keshtu qe ne shoqeri cilesjme se eshte hipokrit dhe njerzit e paditur e shikojne me dyshim theniet e tij derisa te japin miratimin njerzit e ditur.kapishi?
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Ai eshte gazetar edhe une jam gazetar, pra mund t'a quaj koleg.
    A mund ta quajme homoseksualiteti profesion ose zanat?
    "Shoku Mjekesise"

Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Une dua t'a persris edhe nje here. Ju gjendeni ne veshtirsi per nje shkrim qe flet per tragjedin e madhe qe islami i dha kombit shqiptar, dhe mundoheni te quani autorin homoseksual. Per mendimin tim duhet te merreni me shkrimin dhe jo me autorin, qe nga ana tjeter eshte musliman edhe ai vet. Une as edhe nje fjale te vetme tek artikulli i tije nuk e kam gjetur qe mos te jete e vertet. Islami eshte tragjedia me e madhe e kombit tone, bile edhe sot vazhdojme t'i paguajme pasojat.

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Cfare veshtirsie kam prej shkrimit te nje homoseksuale? dhe cfare kenaqesie keni ju prej nje shkrimi te nje homoseksuali.Autori i shkrimit ne fund te shkrimit e verteton se eshte katolik pasi permend tre mitet qe katolicizmi i ka privatizuar per propaganden e tij fetare.Tmerrem me lloj lloj homoseksuali qe ka shqiperia vaj halli per problemet e tjera.Jua le juve ti beni tifo se ndoshta ja rrisni namin edhe e ktheni ne ndonje mit qe ju ka munguar shume ne enciklopedine tuaj te deshtuar te propagandes.
    "Shoku Mjekesise"

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Pra ti , para se te lexosh diçka, informohesh mire mbi seksualitetin e autorit.....Pasi per ty eshte me e rendesishme forma se sa permbajtja, keshtu???
    Pra e njejta leter sikur te te ishe i bindur me prova se autori eshte heteroseksual, do te merrte vlere veretetesie tjeter???!!!!!
    Shiko, se ti akoma nuk na ke sjelle prova per homoseksualitetin tend.........e prape asnje nuk ta kerkoi, para se te bisedonte me ty...!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 08-08-2009 më 09:48

Qellimi i postimit te kesaj teme eshte qe te prezentohet nje shkrim i nje urejtesi te fese

Islame. Urrejtjen e tij e shpreh duke njollosur fene Islame me lloj-lloj te pa vertetash.

Gjthashtu me kete shkrim behet propagande e forte per thirja ne krishterizem. Mirepo

kete thirje ai nuk e bazon ne asnje fakt bindes pervec se nga INATI qe ka per Islamin.

Kjo eshte e gjitha e qellimit te ketij postimi. Sa per ate qe autori na qenka homo a s'di

cka, kjo mua nuk me intereson, por edhe me qene homo nuk ka vend per tu cuditur se

prej ketij pseudointelektuali luftenxites cdo gje mund te pritet.

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    P
    Shiko, se ti akoma nuk na ke sjelle prova per homoseksualitetin tend.........e prape asnje nuk ta kerkoi, para se te bisedonte me ty...!!!!![/COLOR]
    Per ty kam bere nje perjashtim megjithe bere nje vetdeklarim publik porse me vjen keq po sta bej dot qejfin se jam heteroseksual..Ti e pranove qe je homo ose bere nje loje te ndyre me seksualitetin tend por shpresoj qe nje dite mos vuash nga kapslluku ose diareja.Uroj te rikthehesh ne indetitetin tend per te vazhduar debatin qe kemi lene ne temen tek komuniteti musliman
    "Shoku Mjekesise"

Shko mer rrac arrxhiu..., se t'ngeli n'goje fjala "homosekual"!
    Sikur nuk dike me than fjale tjeter, nderro disk!
    Sa qef paske te polemizosh..., pastaj fol per jevgjit dhe mos u shpreh per te tjeret..., pasi qe nuk ka se si te dish gjithçka...
    Mos u dhjas shume!

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    shoku nikollaq nuk flet keshtu nje moderator se prish fjalorin estetik te forumit.Ti duhet te jesh shembull per te tjeret dhe jo te perdoresh fjalor te padeshifrueshem si arxhiu ose dhjas.
    "Shoku Mjekesise"

shoku nikollaq nuk flet keshtu nje moderator se prish fjalorin estetik te forumit.Ti duhet te jesh shembull per te tjeret dhe jo te perdoresh fjalor te padeshifrueshem si arxhiu ose dhjas.
    Ate shokun..., mbaje per vete tende!
    Te thashe nje here, mos u perzi ne punet e besimit fetar te nje tjetri, per te dashur te mbrosh tendin..., pasi del jashte teme.
    Pastaj mos akuzo o ironizo me fjalet "homoseksual", me anetaret e tjere..., pasi nuk ta ka njeri per borxh!
    Gjithe ketu, mos shaj e ofendo njeri...

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •