Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 156
    Postuar më parë nga Mjekesia
    ......Nuk njef historia e muslimaneve homoseksuale..
    Po si keshtu, ne boten myslimane nuk paska homo?
    Sa perfundim dhe konstatim i guximshem..., lum si ju, qe s'ju ka prekur kjo murtaje..., apo e fshihni???
    Ne ne kohe te dulles ishim te varfer..., por na impononin ta fshihnim varferine!!!
    Sa keq struci qe fut koken ne rere dhe mendon se nuk ka me rrezik...

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Postuar më parë nga Mjekesia

......Nuk njef historia e muslimaneve homoseksuale..

Me falni per Publicitetin ... tani mund te vazhdoni debatin
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 07-08-2009 më 18:07
    D'Oh!

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Pse ishin Hoxha, Bajram Curri, Ismail Qemali, Sami Frasheri ?
    Nuk e di pse humbeni kohen kot me injorancen tuaj, apo kur gjendeni ne veshtirsi nuk hezitoni t'i jepni etiketa te ndryshme atyre gazetareve qe nuk ju pelqejne shkrimet e tyre.
    E kemi ne kulturen tone, si ne shqiptaret ashtu edhe sllavet, qe t'i quajme armiq te gjithe ata qe na thone te verteten ne sy.Une nuk e njoh Naser Aliun, por si koleg mund t'a pergezoj per kyte artikull kaq te bukur dhe kaq realist.
    Ne ckuptim e ke koleg ate homon?
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Po kafsha e shkrete ç'faj ka????....ah, po, urtesia e Allahut.....
    Sikur te te perdhunonin, ti do te vrisje veten!!!!????
    Vritet kafsha se nga marredhenia e njeriut me kafshen fillojne dhe perhapen semundje dhe Mos pyetje karagjoze ne diskutim se kthehesh ne qesharak pastaj.

Po ata qe s'kane njohur kurre grua???Ne ç'tarraf i fut??
    Po femrat qe shkojne me femra???
    Femrat shkojne me femra se ska burra tua bejne qejfin si duhet.Ne shqiperia rralle here ndodh kjo per shkak se shqiptaret jane zanatcinj te vjeter dhe kane padur si lende energjitike groshen.

E ne fakt, jane çifutet ata qe shpifin, bashke me amerikanet, eh???
    Eunuk si term, vjen direkt nga haremet myslimane, e ti thu se jane shpifje????
    .....tek e fundit, çfare tjeter mund te thoje.....e kote te debatosh......je mysliman....
    Sa i perket homoseksualeve qe mos e perseris me une prape por duhet te dish se kur muslimanet martoheshin me kater gra, prifterinjte krishtere mbylleshin neper manastire dhe sigurisht sot e kesaj dite ke ishuj dhe manastire qe jane vetem me prifterinj homoseksuale.Termin Eunuk e kam hasur ne bibel permendet tek Etipiasit e krishtere.

27 Ai u ngrit dhe u nis; dhe ja, një njeri Etiopas, eunuk, një zyrtar i lartë i Kandaces, mbretëreshës së Etiopisë, përgjegjës i të gjitha thesareve të saj, i cili kishte ardhur në Jeruzalem për të adhuruar.Veprat e Apostujve 8
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Hajt pra , po te them se une jam homo e tashi po bertas:Allaaaaaaaahu ekbeeeeeeer........
    Ti çfare do te besh......kjo eshte pyetja.....jo , nese e thote dot apo jo......
    Po deshe me pa, ne Youtube, ka plot homo myslimane....a don linkun???
    Ti bie ne kundershtim me veteveten.Se pari nuk je homo dhe se dyti fjalen Allahu ekber(Zoti eshte me i madhi) e thua me hipokrizi sikur mashtron kur thua se je homoseksual megjithese mundesia nuk perjashtohet qe edhe te jesh cfare sben vaki ne keto kohe.Eshte kthyer ne mode degjenerimi.Ne nje mode qe e praktikojne vetem budallenjte.
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga mjekesia
    E verteta te ben te lire, por juve ju ka skallaveruar homoja.

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Sa e domethenese eshte kjo fjale...!
    Me pelqen, eshte pasuri ne goje te fukarait!
    Pse Jezusi ishte fukara kur e perdori kete?

megjithese une nuk bera gje tjeter vetem ate qe tha jezusi.

14 Ai do të më përlëvdojë, sepse do të marrë prej meje dhe do t`jua kumtojë.
    15 Të gjitha gjërat që ka Zoti janë të miat; për këtë ju thashë se ai do të marrë prej simes(Shpalljes) dhe do t`jua kumtojë.(Gjoni 16/13-15)
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin

Me falni per Publicitetin ... tani mund te vazhdoni debatin
    Te jesh musliman nuk do te thote te kesh shami Arabesh ne koke.Ka shume jordaneze te krishtere qe mbajne shami te tilla.Ne liban, palestine, siri gjen te krishtere me keto shamia arabe.Musliman quhet ai qe zbaton kuranin.Perderisa kurani se lejon dhe denohesh me ligjin islam per kete veper me vdekje eshte i kote publiciteti yt.
    "Shoku Mjekesise"

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Vritet kafsha se nga marredhenia e njeriut me kafshen fillojne dhe perhapen semundje dhe Mos pyetje karagjoze ne diskutim se kthehesh ne qesharak pastaj.
    Pehapen semundje??Kete e thua se ke pervoje personale apo se eshte shkruar ne Kuran??
    Pyetja tjeter nuk ishte "karagjoze", por ve ne prove kapacitetin tend per te dale nga skemat.......zero....ke tmerr edhe vetem ta imagjinosh nje gje te tille.......

Femrat shkojne me femra se ska burra tua bejne qejfin si duhet.Ne shqiperia rralle here ndodh kjo per shkak se shqiptaret jane zanatcinj te vjeter dhe kane padur si lende energjitike groshen.
    Edhe per kete ti ke eksperience vetjake????Ke njohur ndonje femer homoseksuale????'
    Se me duket sikur po flasim per nje specie te rralle kafshesh.............

Sa i perket homoseksualeve qe mos e perseris me une prape por duhet te dish se kur muslimanet martoheshin me kater gra, .......
    Kur myslimanet martoheshin me kater gra, ato qe ngelnin pa grua, çfare benin???
    Apo e ka ligjeruar Allahu qe raporti i meshkujve me femrat te jete 1/4 nder myslimane????hahhahhah......

27 Ai u ngrit dhe u nis; dhe ja, një njeri Etiopas, eunuk, një zyrtar i lartë i Kandaces, mbretëreshës së Etiopisë, përgjegjës i të gjitha thesareve të saj, i cili kishte ardhur në Jeruzalem për të adhuruar.Veprat e Apostujve 8
    Pra homoseksualiteti eshte diçka qe e ka kriju Allahu, ai qe te gjitha i di dhe te gjitha i ben,,,,,,,,

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Ti bie ne kundershtim me veteveten.Se pari nuk je homo dhe se dyti fjalen Allahu ekber(Zoti eshte me i madhi) e thua me hipokrizi sikur mashtron kur thua se je homoseksual megjithese mundesia nuk perjashtohet qe edhe te jesh cfare sben vaki ne keto kohe.Eshte kthyer ne mode degjenerimi.Ne nje mode qe e praktikojne vetem budallenjte.
    Prape i ben bisht pyetjes........edhe sikur ta them me hipokrizi, do te thote se nuk eshte me e vertete?????

Ne ckuptim e ke koleg ate homon?
    Ai eshte gazetar edhe une jam gazetar, pra mund t'a quaj koleg.

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •