Close
Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 156
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Nese e verteta trumbetohet nga nje "homo", ti e hedh poshte te verteten???
    E verteta nuk qendron ne ndonje balone e varur si relike.Njeriu qe flet ka rendesi cfare morali dhe sjellje ka.Sa i sinqerte dhe i ditur eshte.Ka ndonje shkolle autodidakte qe meson me libra dhe pa mesues?

Nese do i referohemi nje homoje per ate cka flet ai per nje hoxhe ose prift sigurisht qe do kemi mendim negativ sepse homoja eshte i papranueshem ne boten fetare si qenie qe sdi te resektojne vetveten e jo do presim prej tij te na respektoje ne te tjereve.Megjithese te citosh sot kurvar dhe homoseksuale eshte ne mode dhe aq me keq ti kesh si pika referimi per te njohur te verteten.Bibla thote e verteta te ben te lire ndersa juve, ju ka skllaveruar nje homo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 07-08-2009 më 10:18
    "Shoku Mjekesise"

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    E verteta nuk qendron ne ndonje balone e varur si relike.Njeriu qe flet ka rendesi cfare morali dhe sjellje ka.Sa i sinqerte dhe i ditur eshte.Ka ndonje shkolle autodidakte qe meson me libra dhe pa mesues?

Nese do i referohemi nje homoje per ate cka flet ai per nje hoxhe ose prift sigurisht qe do kemi mendim negativ sepse homoja eshte i papranueshem ne boten fetare si qenie qe sdi te resektojne vetveten e jo do presim prej tij te na respektoje ne te tjereve.Megjithese te citosh sot kurvar dhe homoseksuale eshte ne mode dhe aq me keq ti kesh si pika referimi per te njohur te verteten.Bibla thote e verteta te ben te lire ndersa juve, ju ka skllaveruar nje homo.
    Degjo ketu...ti Mjekesia....moda e eunukeve ishte tejet e perhapur ne oberret e kalifave dhe sulltaneve te ndryshem, te gjthe mysliman keta.....pra mos gri sallate kot se po flasim per gje tjeter.
    Sikur nje homo te thote:Allahu akbar.....di do ndryshosh fè???
    Ky eshte thelbi, nese e verteta varet nga ai qe e thote apo eshte katercipëshe???

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Degjo ketu...ti Mjekesia....moda e eunukeve ishte tejet e perhapur ne oberret e kalifave dhe sulltaneve te ndryshem, te gjthe mysliman keta.....pra mos gri sallate kot se po flasim per gje tjeter.
    Ky eshte thelbi, nese e verteta varet nga ai qe e thote apo eshte katercipëshe???
    Ne islam homoseksualet denohen me vdekje si ai qe e ben dhe atij qe i behet po keshtu dhe marrdhenia e njeriut me kafshet nuk lejohet dhe vriten te dy.Une mendoj se homoseksualizmi ka ardhur shume prej imoralitetit dhe prostitucionit per arsyen e thjeshte se kur burrat fillojne te provojne ne mynyre te pakufizuar femrat dhe kenaqsia femerore eshte bere bajate fillojne te shkojne me burrat.Ja pse Islami e denon dhe prostuticionin dhe imoralitetin.

Sa per eunuket jane shpifje kallogjeresh per te perbuzur khalifet.Nuk njef historia e muslimaneve homoseksuale.Shpata e Islamit ka qene e mprehte kunder ketyre sjelljeve te degjenerume prandaj dhe shoqeria dhe familja eshte me e konsoliduar ne vendet islame krahaso familjen shqiptare me ate greke ose Italiane.
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Nje homo nuk e thote dot fjalen Allahu ekber se bie ne ndesh me idene e tij te homoseksualizmit.Fjala Allahu ekber(Zoti eshte me i madhi) tregon se mbi epshet e nje njeriut de deshirat e shfrenuara qendrojne ligjet dhe urdheresat e Zotit.Allahu ekber shkatarron cdo forme idhujtarie dhe degjenerimi kur ajo del nga zemra.Ta Pranosh se zoti eshte me i madhi do te thote qe tia nenshtrosh veten Atij dhe te largohesh nga cdo sjellje qe bie ne kundershtim me natyren e krijimeve te Tij.
    "Shoku Mjekesise"

Ku Autori qe ka shkruar kete letren eshte pederast dhe eshte kryetari i homove po se besove lexo ketu.

http://www.shekulli.com.al/2009/08/0...shqiptare.html

Ju po i mbroni homot dhe mendimet e tyre.Bravo ju qofte.Homoseksualet kurre si kane dashur hoxhallaret sepse perhere ua kane treguar te zezat dhe qelbpsillukun qe ato kane bere.
    Injoranca jote nuk te lejon te kuptosh me shume nga kjo bote e flliqur. Nese nje gazetar shkruan nje artikull mbi homoseksualet, bile edhe aty duke thene shume gjera te verteta, nuk do te thote se eshte homoseksual. Por vetem injorantet mundohen t'i japin etiketa te tjereve kur gjenden ne veshtirsi. Por edhe sikur te jete i tille, neve nuk na intereson. Mua personalisht me intereson artikulli qe ka shkruar, ku as edhe nje fjale nuk mund t'a hedhish poshte, as edhe nje fjale te vetme. Nese je ne gjendje merru me artikullin dhe jo me autorin, perndryshe mbylle. Te gjitha ato qe ai ka shkruar jane te verteta historike.

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Ti bashke me ate pederastin qe kane shkruar shkrimin jeni shume te paafte te kuptoni historine dhe fene islame.Ai qekur e fillon shkrimin me tym dhe me nje vajze qe nuk martohet me shkine(Serbin) qe ky homoja e perkthen sikur nuk do te shkoje ne shkolle shikohet sa pervers qe eshte ne argumentim.Se fundi se skam kohe me u marr me homot e virtualitetit thote qe nuk nxorre asnje hoxhe.Ky Homoja nuk historine.Burrat Shqiptare muslimane kane sunduar ballkanin e viset e largeta.Nuk i mjaftojne homos Bajram Curri, Ismail Qemali, Sami Frasheri etj etj por na permenka vetem disa mite qe i kane ngritur segemnetet katolike per te bere propagdande fetare si zevendesim te deshtimit te debait fetar Islam-Krishterim.

Ti Besosh pederastat ne shkrimete tyre kunder Hoxhallareve eshte sikurse ti martosh neper kisha homoseksualet.

Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 07-08-2009 më 12:16
    "Shoku Mjekesise"

Pse ishin Hoxha, Bajram Curri, Ismail Qemali, Sami Frasheri ?
    Nuk e di pse humbeni kohen kot me injorancen tuaj, apo kur gjendeni ne veshtirsi nuk hezitoni t'i jepni etiketa te ndryshme atyre gazetareve qe nuk ju pelqejne shkrimet e tyre.
    E kemi ne kulturen tone, si ne shqiptaret ashtu edhe sllavet, qe t'i quajme armiq te gjithe ata qe na thone te verteten ne sy.Une nuk e njoh Naser Aliun, por si koleg mund t'a pergezoj per kyte artikull kaq te bukur dhe kaq realist.

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ......po keshtu dhe marrdhenia e njeriut me kafshet nuk lejohet dhe vriten te dy........
    Po kafsha e shkrete ç'faj ka????....ah, po, urtesia e Allahut.....
    Sikur te te perdhunonin, ti do te vrisje veten!!!!????

......Une mendoj se homoseksualizmi ka ardhur shume prej imoralitetit dhe prostitucionit per arsyen e thjeshte se kur burrat fillojne te provojne ne mynyre te pakufizuar femrat dhe kenaqsia femerore eshte bere bajate fillojne te shkojne me burrat...
    Po ata qe s'kane njohur kurre grua???Ne ç'tarraf i fut??
    Po femrat qe shkojne me femra???

......Sa per eunuket jane shpifje kallogjeresh per te perbuzur khalifet.Nuk njef historia e muslimaneve homoseksuale..
    E ne fakt, jane çifutet ata qe shpifin, bashke me amerikanet, eh???
    Eunuk si term, vjen direkt nga haremet myslimane, e ti thu se jane shpifje????
    .....tek e fundit, çfare tjeter mund te thoje.....e kote te debatosh......je mysliman....

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Nje homo nuk e thote dot fjalen Allahu ekber se bie ne ndesh me idene e tij te homoseksualizmit.Fjala Allahu ekber(Zoti eshte me i madhi) tregon se mbi epshet e nje njeriut de deshirat e shfrenuara qendrojne ligjet dhe urdheresat e Zotit.Allahu ekber shkatarron cdo forme idhujtarie dhe degjenerimi kur ajo del nga zemra.Ta Pranosh se zoti eshte me i madhi do te thote qe tia nenshtrosh veten Atij dhe te largohesh nga cdo sjellje qe bie ne kundershtim me natyren e krijimeve te Tij.
    Hajt pra , po te them se une jam homo e tashi po bertas:Allaaaaaaaahu ekbeeeeeeer........
    Ti çfare do te besh......kjo eshte pyetja.....jo , nese e thote dot apo jo......
    Po deshe me pa, ne Youtube, ka plot homo myslimane....a don linkun???

Bibla thote e verteta te ben te lire ...
    Sa e domethenese eshte kjo fjale...!
    Me pelqen, eshte pasuri ne goje te fukarait!

Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •