Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    SHKOZA
    Anėtarėsuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar mė parė nga Egnatius Lexo Postimin

ky shoku eshte me gjithemend per tu meshiruar
    Ia keni qelluar .

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427

Exclamation e ardhmja jone do jete ruse

[QUOTE=ilia spiro;2343473]Une jam qytetar shqiptar. Lindur e rritur ne Kryeqytetin Tirane. Origjina eshte nga jugu.
    Pa dashur te mburrem, me duhet te them se une e ndjej veten shume me patriot se ju, sepse perpiqem per zhvillimin e vendit tim. Rusia nuk eshte ndonje kuceder sic fantazoni ju, por ndoshta keni te drejte sepse nuk e njihni Shqiperine.
    Une dhe gjithe besimtaret orthodhokse, dhe gjithe shqiptaret e tjere, se bashku me Kryepiskopin tone Anastas, jemi shqiptaret e vertete, qe mendojme per hallet e vendit tone.

Kryepiskopi Anastas jeton ne Shqiperi si shqiptar i vertete dhe ju nuk keni fytyre te flisni kunder tij dhe kunder nesh e kunder meje, sepse nuk rroni ne Shqiperi, ndoshta si kosovare as qe keni shkelur ndonjehere ketu dhe e njihni Shqiperine vetem nepermjet librave.

Shqiptaret dhe patriotet e vertete jemi ne qe rrojme ne Shqiperi, me hallet esaj, duke perfshire edhe vete Kryepiskopin Anastas. JU greket keni te drejte te anoni nga greqija e rusija eshte puna e juaj se ju durojne shqiptaret eshte pune morale se ne kurr nuk kemi qene ekspansioniste as naziste po kerceni greker kerceni se eshte e juaja te kerceni

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    edhe ne kemi ne kosove keso fosilesh te gomarit te ngordhur

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Une jam qytetar shqiptar. Lindur e rritur ne Kryeqytetin Tirane. Origjina eshte nga jugu.
    Pa dashur te mburrem, me duhet te them se une e ndjej veten shume me patriot se ju, sepse perpiqem per zhvillimin e vendit tim. Rusia nuk eshte ndonje kuceder sic fantazoni ju, por ndoshta keni te drejte sepse nuk e njihni Shqiperine.
    Une dhe gjithe besimtaret orthodhokse, dhe gjithe shqiptaret e tjere, se bashku me Kryepiskopin tone Anastas, jemi shqiptaret e vertete, qe mendojme per hallet e vendit tone.

Kryepiskopi Anastas jeton ne Shqiperi si shqiptar i vertete dhe ju nuk keni fytyre te flisni kunder tij dhe kunder nesh e kunder meje, sepse nuk rroni ne Shqiperi, ndoshta si kosovare as qe keni shkelur ndonjehere ketu dhe e njihni Shqiperine vetem nepermjet librave.

Shqiptaret dhe patriotet e vertete jemi ne qe rrojme ne Shqiperi, me hallet esaj, duke perfshire edhe vete Kryepiskopin Anastas.

[SIZE="2"
    ]Ju, me falni qe po jua a them, nuk keni te drejte morale te futni hundet ne punet tona
    .
    [/SIZE]
    Neve nuk paskemi pune te futemi ne punet tuaja greke me qellime antishqiptare ne SHQIPERI???
    Ore, a je ne rregull nga trute ti mer lum miku apo jo??? Ti vjen e ngjall urrejtje antishqiptare ketu ne forum edhe ne te rrime duarkryq?JO!!! Ne do rezistojme derisa ti dhe neperka helmuese janullatos te pushoni se helmuari, diskretituari, degjeneruari, kombin e madh shqiptar.

Tani per temen a do te jete e ardhmja ruse?, mund te them se:

Po! E ardhmja do te jete ruse
    E ardhmja grekosllave, por JO Shqiptare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Te dhjefsha Che Guevaren o komunist i poshter!
    hahahah lol un nuk edij si u be ky tvsh-ja kaq i menqur

si per komunnist nuk ta mbush synin a
    Jetė e rėndė.......!!!

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Une jam qytetar shqiptar. Lindur e rritur ne Kryeqytetin Tirane. Origjina eshte nga jugu.

Shqiptaret dhe patriotet e vertete jemi ne qe rrojme ne Shqiperi, me hallet esaj, duke perfshire edhe vete Kryepiskopin Anastas.

Ju, me falni qe po jua a them, nuk keni te drejte morale te futni hundet ne punet tona.

Ti me origjine je grek shoku , mos thuaj qe je me origjine nga jugu. Ose thuaj nga jugu i Europes te pakten qe ti kalosh afer. Nga jugu i Shqiperise jam une , ti duhet te jesh cik me ne jug , ose me sakte kaluar Kakavine me origjine. Megjithate si i lindur dhe rritur ne Shqiperi mund te vete-quhesh shqiptar.
    Sa per ty dhe arqiepiskopon nuk na hyn ne pune "patriotizmi" juaj fare. Ju mund te jeni cfaredo pervec patriote. Per ty nuk e di , por lideri jot shpriteror lutet dite e nate per endrren e "vorio epirit" , gje qe nuk mund te jete kurrsesi patrioteske. Une nuk jam nga Kosova dhe shkoj ne Shqiperi 6-7 here ne vit (Ne Sarande , meqe u permend jugu) , keshtu qe flas per nje realitet qe e shikoj me syte e mi.
    Te gjitha konkluzionet per ty i nxorra qe te fjalia qe ti dhe arkiepiskopua na qenkeni me shume shqiptar se te tjeret... Qe sa mbeshtet Anastasin i ke vene kapakun patriotizmit shqiptar shoku.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Ju, me falni qe po jua a them, nuk keni te drejte morale te futni hundet ne punet tona.

aman mas na i ban reklam anastasit
    e ca dmth ti se nuk jetojme ne shqiperi kekena muta kurse aj anasleshtasi keka patriot
    po ikja asht e keqja qe ne shqiperi ka hala te tille anastasash qe pagujne rinine shqiptare per interesat e tyne
    une e fitoj buken vet ketu ku jam pa i ba reklam anasatasave
    ju vazhdoni lepijini b..........e na e nxirrni dhe patriot
    JO SEKS PARA MARTESE

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Me Rusine, Shqiperine e lidh shume dhe tradita kulturore, menyra e jeteses, religjoni, etj. Nese gjenden menyra komunikimi, bile po qe nevoja edhe duke e kthyer kahjen ndaj Rusise, kjo do te ndihmonte shume popullin tone, qe eshte me i varferi ne Evrope. P.sh. Serbia me qendrimin e saj ka perfituar shume edhe nga Rusia edhe nga BE. Duke qene me fleksibel dhe pragmatiste mund te perfitoje edhe Shqiperia. Por kjo kerkon burra shteti qe ta duan kete vend.
    Tradita kulturore? Menyra e jeteses? Religjioni??? Jo or jaran, je minoritet ti, m-i-n-o-r-i-t-e-t, nuk e perfaqeson gjithe shqiptarine jo!!! Nje pyetje kam: je grek apo serb?

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Shiu Lexo Postimin
    Tradita kulturore? Menyra e jeteses? Religjioni??? Jo or jaran, je minoritet ti, m-i-n-o-r-i-t-e-t, nuk e perfaqeson gjithe shqiptarine jo!!! Nje pyetje kam: je grek apo serb?
    ndesh grek ndesh serb i njet m.t

Ke shume te drejte. Patriotet e vertete i ndajne shqiptaret sipas fese dhe percaktojne pastaj njerin grup si superior dhe tjetrin si inferior. Ftoj te gjithe shqiptaret qe nese duan te jene patriote, te behen menjehere ortodokse se pastaj do kemi akoma me shume lidhje dhe me ruset si "tradita kulturore, menyra e jeteses, religjoni" shto dhe sallaten ruse dhe kallashnikovin qe e perdorim jashte mase.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •