Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 136
    i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga mondishall Lexo Postimin
    Kush je ti skampin qe drejtoke shikimet e njerezve tek ata qe "i djegin keto shkrime"?
    Kujton se me llafollogjira te tilla provokuese dhe akuzuese terheq vemendjen e patrioteve dhe demaskon antipatriotet?
    C'na fut ne historira te tjera, qe i dime permendesh prej kohesh dhe qe s'kane lidhje me temen ne fjale? Kush po mohon ketu antishqiptarizmin e qarqeve fqinje? E di ti se une, qe ti kujton se "me djeg", jetoj sa mes dashamiresve greke(per ty me siguri s'ka te tille), aq dhe mes atyre qe ju ka mare era koke prej kohesh ne antishqiptarizmin e tyre? Mos do te te them qe ne fundvitin e shkuar, ika nga puna mbi 10 vjecare, vetem e vetem se truboshi afendiko me preku ne genin tim? Nje tjeter, ndoshta dhe ti qe akuzon ne hava, mund te ulte koken per te mos humbur 800 evrote e muajit, te jeteses. Nejse, nuk eshte ketu vendi per shpjegime te tilla, sikurse dhe per havara te shkruarash me idene: ajde te krijoj stuhi ne gote.
    o shoku me fal se nuk e dija qe edhe ti e fusje veten ke mbrojtesit e qirje janit.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga limbo Lexo Postimin
    qe mos dilte shqipja trashegimtarja e vertete e lashtesise "greke" dhe pellazge. se ne fakt ato qe disa i qujn "shkronja greke" sot, greket e lashte i qunin "shkronja pellazge"...
    falemindeit limbo por pergjigjen e doja nga mbrojtesit e qirje janit se keta e kane te zhvilluar trurin vetem ne nje drejtim.pordhe ben qirje jani(greqija) trendafil ju duket ketyre.

Zogu i kishte qit jasht ligji gjith kto per "arsye kombetare".
    kjo do ishte me e drejta per te gjitha sidomos per ato greke dhe turke.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Nje gje nuk kuptoj,ça djallin duan shkollat greke dhe turke ne Tirane,atje nuk ka as grek dhe as turq.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Buddy Lexo Postimin
    Nje gje nuk kuptoj,ça djallin duan shkollat greke dhe turke ne Tirane,atje nuk ka as grek dhe as turq.
    Po xhanem. Po shkollat amerikane, angleze dhe italiane c`dreqin duan, ketu nuk ka amerikane, angleze apo italiane. Po flamuri amerikan xhanem c`kerkon ne cdo miting politik...., sikur jemi shtet i USA-s. Po keto s`jane gje hic, pa kur te shohesh ndonjehere te valevitet gjysem hena.

Nc..Nc.... s`po marrim vesh c`po ndodh
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 23-07-2009 më 13:32
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    o shoku me fal se nuk e dija qe edhe ti e fusje veten ke mbrojtesit e qirje janit.
    Lexome me lart pakez me vemendje dhe pastaj vazhdo me ironite. Nuk jam ketu per hidh e prit, as per qirje jani e as per mehmete. As ju kam zili te dy paleve ketu, qe jeni leshuar me yrysh, kush te nxjerre fene e vet, me shume se personalitetin e vet.
    Me vjen keq per tjetersime te tilla qeniesh njerezore, qe si dikur te standartizuar me tabune e dogmave politike, vazhdojne standartizimin me tabune e dogmave te tilla, qe cdo gje mund te jene, por tamam fetare, kursesi.
    S'jam aty ku je ti, qe nuk di sa do shpreheshe hapur e te prekje pjese te interesave te qarqeve politike apo fetare, por jam ketu, ku sikur ti te beje gjysmen e asaj cka bej une me shkrime gazetave e librave kunder ketyre lloj qarqeve, do te te shtrengoja me perzemersi doren.
    Te lutem, mos ki manine kundershtuese, thjesht per mani. Nuk jemi ne gare te caktuar vrapimi, por ne nje bisede ku kultura dhe edukata njerezore te mbizoteroje.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga mondishall Lexo Postimin
    Lexome me lart pakez me vemendje dhe pastaj vazhdo me ironite. Nuk jam ketu per hidh e prit, as per qirje jani e as per mehmete. As ju kam zili te dy paleve ketu, qe jeni leshuar me yrysh, kush te nxjerre fene e vet, me shume se personalitetin e vet.
    Me vjen keq per tjetersime te tilla qeniesh njerezore, qe si dikur te standartizuar me tabune e dogmave politike, vazhdojne standartizimin me tabune e dogmave te tilla, qe cdo gje mund te jene, por tamam fetare, kursesi.
    S'jam aty ku je ti, qe nuk di sa do shpreheshe hapur e te prekje pjese te interesave te qarqeve politike apo fetare, por jam ketu, ku sikur ti te beje gjysmen e asaj cka bej une me shkrime gazetave e librave kunder ketyre lloj qarqeve, do te te shtrengoja me perzemersi doren.
    Te lutem, mos ki manine kundershtuese, thjesht per mani. Nuk jemi ne gare te caktuar vrapimi, por ne nje bisede ku kultura dhe edukata njerezore te mbizoteroje.
    Ke te drejte o mondishall. Por persa i perket atyre qe thua ne paragrafin e fundit, te siguroj se nuk je ne vendin e duhur.
    Duaje te afermin tend si veten

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Po xhanem. Po shkollat amerikane, angleze dhe italiane c`dreqin duan, ketu nuk ka amerikane, angleze apo italiane. Po flamuri amerikan xhanem c`kerkon ne cdo miting politik...., sikur jemi shtet i USA-s. Po keto s`jane gje hic, pa kur te shohesh ndonjehere te valevitet gjysem hena.

Nc..Nc.... s`po marrim vesh c`po ndodh
    Po kur valevitet flamuri simbol i pederastise grek te cilet duan ta kene Greqine gjer ne Shkumbin nuk eshte gje hic??? Une nuk eshte se i kam qejf turqit, por ama ja di per nder per ate cfare beri ne Kosove. Po Gayqia cfare beri per Kosoven? Thjesht loboi per serbine.

P.S. Po pres akoma pergjigje per punen e hartes se perpiluar dhe lobuar nga shpirtziu helmues.

Ju pershendes me kete video:

Oh majkeeeeeeeeeeeeee....
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

i/e regjistruar Maska e Glaukia88
    Anëtarësuar
    18-06-2009
    Postime
    75
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Po jane hapur dhe medrese e shkolla turke, franceze e amerikane, italiane e gjermane.Ba shqipetaret po kthehen te gjithe ne spiuna.Nja 50 vjet e kaluam duke gjete armiku dhe tashti po te njetin avaz.Deris sa politikanet kane cuar femijet e tyre kryesisht ne keto shkolla ju duhet te kuptoni se 80% e mardhenieve tregetare jane te lidhura me kete vend.Keshtu dhe studentet jane te interesuar te pregatiten per kete zone.Ju pasket zbulur se ato po studijojne per tu bere spiune?Hajde mendje hajde.
    As me thua re anesti cfare do te mesojne shqipetaret ne kete shkolle? Historin "GREKE" apo ate shqipetare? (sigurisht ate "GREKE" sipas propagandes helene ("GREKE") se si u krijua shqiperia mbi tokat helene , apo se si shqipetaret bashkepunuan me italianet fashist dhe gjermanet nazist ne dem te greqis??????????? pasi jam pak i hutuar........

viva voce
    Anëtarësuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Turqia na paska shpetuar nga serbet? Ore po une si nuk e dija kete gje? Qudi sa meson nga vellezerit kosovare. Une do filloj ta dua Turqine qe tani e tutje dhe te harroj ato 500 vjet qe na sh kerdheu gjuhe-e gjak-e gen-e nder.
    Se ne po te mos kishim Turqine, si do benim?
    He thuaj!
    Te shkretet ne do mbeteshim te krishtere.
    Te shkretet ne qe do te mbeteshim europiane, po ore europiane. Mos me keq do kishim qene.

Ja kshu! Une tani e tutje per Baba Dovletin do betohem.

Po edhe keta greket, na mbajne me gjith' ato te mira, na sjellin edhe domate se ne nuk dime te mbjellim ne bahcet tona. Apo s'i bejne ato llokumadhet, te lepish gishtat. ku dinim ne me pare nga keto gjerat e ngaterruara.
    Pastaj greket na mesuan edhe si te jemi besimtare te devotshem, me te mirin na derguan qe ta kishim ne krye. Se, greket jane shume besimtare. Nuk bejne mekate fare, madje vete krishti atje do jete lindur. kot thone qe eshte cifut, po nejse.

Italianet? Lere mos e pyet! Ne kohen e Romes, vete e kishim fajin se teuta ju vrau delegatet. Ata te shkrete per paqe i kishin derguar.
    Pa le tani sa na duan, edhe ne krevat na marrin zonjezat e tyre. Kane edhe pica italianet. Ato jane c'jane. Byreku qe bejne keto nenat tona, me dy pete e me sac, ku futet ne goje. picat jane edhe moderne ore. Tere bota pica ha.
    Rrofte Italia do themi qe tani e tutje. kane edhe Berluskonin ne krye qe vec te mira di te beje.
    Italianet jane edhe fetare te medhenj, qe thoni ju. Papet nuk e di se si i sjellin nga jashte. Duket malli gjerman e polak qenka me i zgjedhur. Kushedi kushedi.

E kshu!
    Ndryshuar për herë të fundit nga dp17ego : 23-07-2009 më 14:25
    sereno

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga dp17ego Lexo Postimin
    Turqia na paska shpetuar nga serbet? Ore po une si nuk e dija kete gje? Qudi sa meson nga vellezerit kosovare. Une do filloj ta dua Turqine qe tani e tutje dhe te harroj ato 500 vjet qe na sh kerdheu gjuhe-e gjak-e gen-e nder.
    Nuk po i hedh njeri poshte keto. E theksova nuk i kam qejf ose i mbaj anen turkut! Ama, kur greku festonte cfare bente serbi, turku i thoshte Amerikes qe nqs nuk do kete levizje nga ana e NATO's, ateher do hynte turku me pretekstin qe ka pakica turke ne Kosove. U kuptuam??? Pastaj, turku ja ka bere te ditur edhe Gayqise, qe 1cm toke shqiptare me 1 km toke greke. Kete mbrojtje se ka bere as nje shtet tjeter ne bote aq hapur. Pastaj, ne Turqi shqiptaret levizin te lire dhe bejne tregti gjithashtu te lire. Si te mos ja dime per nder keto??? Edhe njehere po ta theksoj qe une nuk ja fal ate 500 vjetesh., por ti japim kredit per cfare po ben sot.. Jepi Cezarit ate qe i takon!!
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •