Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 41

Ju lutem me ndihmoni vajza ime hengri nje berthame qershie

ju lutem me ndihmoni vajza ime 18 muajsh hengri nje qershi me berthame brenda, ajo eshte mire po luan dhe po ha si gjithmone por jam ne merak...cfare ndodh tani?

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    aman cja fut kote edhe ti...

po zotrote ske ngrene ndonjehere ndonje bertham qershie....e cpret ti ndodhi..ajo po qesh e luan ..ti po alarmohesh...do ti dale...se stomaku ska per ta tret...edhe ruhe si relike pasandaj
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga mamire Lexo Postimin
    ju lutem me ndihmoni vajza ime 18 muajsh hengri nje qershi me berthame brenda, ajo eshte mire po luan dhe po ha si gjithmone por jam ne merak...cfare ndodh tani?
    E nderuar zonje!

Perderisa ka zbritur nė rruget e poshtme tė tė ushqyerit, nuk ka asnje problem.
    Shume prej nesh, na kane shijuar mė shume qershite kur i hanim me grushta e me berthama dhe jemi me energji berthamore.
    Perfundimisht, asgje per tu shqetesuar!
    I uroj vajzes Tuaj jete te gjate dhe familjes tuaj lumturi!
    Miqesisht!

Citim Postuar mė parė nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    E nderuar zonje!

Perderisa ka zbritur nė rruget e poshtme tė tė ushqyerit, nuk ka asnje problem.
    Shume prej nesh, na kane shijuar mė shume qershite kur i hanim me grushta e me berthama dhe jemi me energji berthamore.
    Perfundimisht, asgje per tu shqetesuar!
    I uroj vajzes Tuaj jete te gjate dhe familjes tuaj lumturi!
    Miqesisht!
    faleminderit per pergjigjen dhe kortezine, ju uroj dhe juve shendet

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga mamire Lexo Postimin
    E Nderuar : Mamire

Nuk ka vend shqetėsimi kėtu , pasiqė bėrthama e qershisė ka kaluar fazėn delikate (dhe faza delikate ėshtė fyti) dhe ka kaluar nė stomak , pra nuk ke nevoj tė shqetėsohesh , do mund tė shqetėsoheshe nėse i ka mbetur ke fyti , por pasiqė ka kaluar tek stomaki atėherė nuk ke pse shqetėsohesh dhe tė alarmohesh dhe tė shkaktosh polemika (nė shtėpi). Mendimi im.Ju Faleminderit.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Citim Postuar mė parė nga ILMGAP Lexo Postimin
    E Nderuar : Mamire

Nuk ka vend shqetėsimi kėtu , pasiqė bėrthama e qershisė ka kaluar fazėn delikate (dhe faza delikate ėshtė fyti) dhe ka kaluar nė stomak , pra nuk ke nevoj tė shqetėsohesh , do mund tė shqetėsoheshe nėse i ka mbetur ke fyti , por pasiqė ka kaluar tek stomaki atėherė nuk ke pse shqetėsohesh dhe tė alarmohesh dhe tė shkaktosh polemika (nė shtėpi). Mendimi im.Ju Faleminderit.

Me Rrespekt : ILMGAP
    faleminderit jo nuk i ka ngelur ne fyt sigurisht por sido qe te jete meraku.....flm dhe njehere

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    po marr edhe une mundimin te jap mendimin tim
    mos ki frike se nuk do ti mbije ndonje peme qershie ne bark
    por rreziku eshte qe berthama te mbetet tek zorret e holla, sado acid mund te jete lengu i stomakut nuk e tret berthamen e qershise dhe mund te bllokoje zorren e holle dhe te shfaqet me dhimbje barku ose nderprerje gazesh , ose nderprerje ujerat e trasha , ose me te vjella.
    Mire eshte te mos i japesh shume per te ngrene sot derisa te dale perla, jepi vetem lengje dhe jo brumera.
    Ky eshte mendimi im , mbase gabohem, nqs keni kaq merak shkoni tek doktorri ti beje nje radiografie per merak, ose thjesht vezhgoje se si do rrjedhin ngjarjet

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Asgje nuk ka per ti ndodh, ca do i ndodhe! Je mami e re ti ndaj edhe trembesh
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Asgje nuk i ndodh,rri pa merak vetem se kujdes ,mos i jep asgje qe kan bertham mund edhe ti mbesi ne fyt.!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Aloe Lexo Postimin
    aman cja fut kote edhe ti...

po zotrote ske ngrene ndonjehere ndonje bertham qershie....e cpret ti ndodhi..ajo po qesh e luan ..ti po alarmohesh...do ti dale...se stomaku ska per ta tret...edhe ruhe si relike pasandaj
    e forte kjo. ne kena honger nji kosh.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •