http://www.myvideo.de/watch/5551988/...qe_me_vellezer
Ja ku e ke shqip bekteshit.
http://www.myvideo.de/watch/5551988/...qe_me_vellezer
Ja ku e ke shqip bekteshit.
/www.youtube.com/user/playermasar
qe maxhupt kqyre kush jan , shqip ty e praktiku fen
se kujt i thua maxhyp se leshi e preshi nuk e di, por sido qe te jete besoj se do jete rracore, keshtu qe ti i pari beke mekat dhe me fton edhe mua te bej mekat dhe te behem rracist, okkk gabimi jot i pare ky.
i dyti gabim eshte qe ti more djali para 500 vjetesh ke qene i krishtere dhe sot na dole mysliman, pra zotrote ti ke nderruar fene apo jo ????
dhe dhe sa per videon sme hapet por me nis shume te tjera se po me pelqekan keto rite se si kam pare ndonjehere dhe po me josh qe te shkoj dhe une ... pra je duke bere efektin e kundert me keto video, dhe do jete me mire kjo se sa te ngre b... ..nga qielli.
tung pra shqipeeeeee
zoti paste meshire per juve qe nxisni ndarjen fetare, rracore, krahinore, por ta dini se jeni te humbur, sja doli dot turku 500 vjet, e greku e serbi , keshtu qe as ti filoxhihadistmuxhahedin a ēfare dreqi je se spo te marr vesh kush je, por nje gje e di me siguri .......nuk je Shqipe Mali, por je gjarper shkretetire plot me hel dhe me mllefff........
meso nga bektashizmi dhe respektoje besimtaret e tjere.
ore deri me tani ato videot e tua jane per Tarkatin Halvetjan....
po ngaterron Kekun me Byrekun shoku... jemi tarikati Bektashi ooooooooo
leqe me ke flas dhe une, ti sdi te shkruash shqip mo shoku se dhe ate qe shkruan me djalekt ma shkruan...
byeeeeeeee
JO more keta nuk jan shqiptar bona hajgare b
keta jan kusherit e Obames.
e kuprj qe skeni faj, e beni pa vetedije, kot nuk e thone qe injoranca eshte lumturi, e drejte .....
me fal refet se e kam une fajin qe bie ne nivelin e bisedes tuaj,
ke shume te drejte , vazhdo ne rrugen tende, tu befte pushak top,
por ne shekullin e 21 kur Shqiptaret shikojne nga perendimi Europa dhe Amerika mendoj qe luftoni dhe perpiqeni kot qe shqiptaret te shikojne nga LIndja se ne lindje kemi vetem Armiqte tani historik, Sllavi, greku, Turku 500 vjet, ....
dhe kusha na mbrojti Amerika, si ne 1920 ashtu edhe ne 1999.
ketu ka shume vend fjale e re e urte e popullit shqiptar...
" Ta duam Atdheun si Shqiptarėt Amerikėn"
Hajde Nojre hajde, secilit PUSHKA TOP secilit NUK BIE NE NIVELIN TEND secilit VAZHDO RRUGEN TENDE e kendej nuk ndalesh duke u pergjigjur heheh sa qesharak qe je
TA DUAM ATEDHEUN SI SHQIPTARET AMERIKEN hahahahhah ne mungese te aftesise per mbrojte e duan ameriken , ha..po sikur amerika te na ktheje shpinene.... kurve plake eshte amerika hahahh sa dyftyrsha qe jeni. o njeri behu nje dhe thuaja ne fytyre te verteten edhe mikut edhe armikut
ske faj qe shan ameriken tani ti, te lumte, se te shpetoj nga serbi prandaj....
mosmirenjohja eshte...... lexoje ne Kuran
po kto vale sufistesh a nga islami jane njora.?ku dole te amerika o njore ? se patem biseden me temen e amerikes.valla shipnine e dua po amerikin se di pse duhet me e dashte??edhe kanaden mos duhet me e dashte ?
Krijoni Kontakt