Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

Stigmata, mrekulli apo sakrilegj?

Duke u nisur nga nje dokumentar ne Discovery Channel edhe nje nga filmat e mi te preferuar me te njejtin titull: STIGMATA me lindi kureshjta te di me shume rreth ketij fenomeni.
    Fjala Stigmata vjen nga greqishtja STIGMA eshte shenje edhe stigmata do te thote 'Te Shenuarit'
    Rasti i pare i Stigmates i perkete St Francis nga Assisi ne Itali. Mendohet qe ai pa Krishtin ne forma te zjarrte edhe shigjeta drite depertuan nga plaget e Krishtit ne organet e Francis.
    Gjithashtu raste te famshme stigmatistesh jane Padre Pio Di Peitrolcino edhe Gjermanja Theresa Neuman (Ne foto)

Jam kurioz te di c'mendim kane besimtaret ne lidhje me kete fenomen, ic cili cuditerisht nga Vatikani njihet vetem si nje reast i vetem ose ai i Sl Francis.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Edhe un kam qejf mė shum tė di rreth kėtij fenomeni...

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Eshte perrale e frikshme per femijet asgje me shum, me qellim qe ti bindi femijet qe te besojne akoma me shum tek krishterimi. REVERSE PSYCHOLOGY!!!!
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Nese kjo eshte perralle at'here edhe ekzorcizmi qe e qesin muslimant aty ne youtube aj tipi me maic te John Lennonit asht perralle ma e kullume e shum sene te tjera...dmth nese kjo perralle edhe shejtoni perralle?

kshtu qe lene besimin e njerzve rahat,kurrė mos e krahaso me tandin

hajt t'pershendes ato qe thash vetem e thash te kunderten e asaj qe the ti..

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Eshte perrale e frikshme per femijet asgje me shum, me qellim qe ti bindi femijet qe te besojne akoma me shum tek krishterimi. REVERSE PSYCHOLOGY!!!!
    Gostivari, disaher kam lejuar shkrimet tua dhe disa muslimanėve tė tjerė te komuniteti katolik. Kam lutje per ty i nderuar; nėse dikush ėshtė i sinēert dhe tė jep hapėsirė e tė shprehurit, mos e keqperdor. Per ndryshe unė di edhe tė veproj sipas rregullores sė forumit. Nuk ėshtė e sinēert ne secilin shkrim tėndin tė ofendojsh besimin e tė tjerėve, e ti je njėri nder ata qe vetem din me ofendue dhe nenēmue. Nėse ėshtė mendim i yti ky, gjithnjė me nenēmime dhe ofendime, atėher bindu burr i dheut se ke nji virus tė pa sherueshem, mė vjen keq.

Sa i perket kėsaj teme dhe asajė qe ka pytur hapėsi i temes; nuk di edhe aq. Ajo qe unė di, (ndaj mendimin individual); nuk me pelqejnė kėto gjėra. Per ndryshe, nuk ma shton as nuk ma mungon besimin tim nė Zotin.

Kam besim tė plotė se njeriu mund tė ketė vegime, besoj se kemi shenja dhe hire tė ndryshme nga Zoti, por ėshtė vėshtirė tė kuptohen nė shumten e rasteve. Mendoj se duhet tė ketė njeriu dhuraten e tė kuptuarit; pa marrė parasysh janė kėto shenja pozitive apo negative.

Kam deshirė tė lexoj nga tė tjerėt rreth kėsaj.

toni77
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Tema tė Ngjashme

1. Perkthimi i librit "Jezusi ne Islam"
    Nga Maximus*_NY nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2015, 02:49
  2. Bota mrekulli
    Nga psfrojdi nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-03-2009, 08:46
  3. Mrekulli te Islamit
    Nga Era1 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 28-04-2008, 15:14
  4. Kur'ani fisnik sfidė dhe mrekulli
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-07-2004, 20:23
  5. Mrekulli
    Nga Muslim nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 11:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •