Amunde te jeni i qet nese dikush ju qorton per ndonje vepr ose pa pasur arsye?
Amunde te jeni i qet nese dikush ju qorton per ndonje vepr ose pa pasur arsye?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eriola17 : 19-07-2009 mė 15:33 Arsyeja: ?kete kam harruar per fund
aspak irritohem shpejt
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
E qete jam e madje mundohem te shpjeoj arsyet perse nje qortim i tille nuk me perket, edhe se ne shumicen e rasteve personat qe jane mbrapa qortimit, nuk duan te degjojne arsye e vazhdojne me idene e vet... Shyqyr zotit nuk kam te beje me shume persona te tille![]()
La vita č bella...
Vetem nje njeri pa tru nuk do merzitej, po ta qortonin pa te drejte. Cfare pyetje!!!
Feelings change - memories don't.
Me erdh per te qeshur vetete e nderuar dea njeriu qe sbehet nervoze dhe nejriu q eimerr me avash gjerat aj smund te quhet pa mend fare nese ti je e bindure me veten pse te nervozohesh me tjeret a qortoj apo jo ti thjesht nese ke ber gabim mose ebe me gabimin e njet por nese sek ber gabim e dikush te qortone aje e sheh qe me kalimin e kohes ka gabuar qe te ka qortuar pa arsye .
Kur tė qortojnė pa arsye,natyrisht qė nuk tė vjen mirė por mė e keqja ėshtė kur tė qortojnė edhe pa takt.
Dikujt qė tė qorton pa arsye,nuk ke pse i shpjegohesh.Nuk ke sepse nuk mund tė kuptosh se pėrse ai e bėn njė gjė tė tillė!Por natyrisht kur mė qortojnė me arsye,mė vjen apo nuk mė vjen mirė,nė veten time e kuptoj dhe i jap tė drejtė atij qė mė qorton.
aspak ,me njeher acarohem e filloj te bertas ose te rreagoj me serizitet te tmerrshem hahaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Krijoni Kontakt