Close
Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 151
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-03-2010
    Postime
    28

Cmendoni per meshkujt qe gruan e duan te virgjer dhe te dashuren me eksperience

Mentaliteti patriarkal ka krijuar para shume shekujsh kodet e tij te turpit dhe nderit te cilat jane te rrenjosura thelle ne mendjet e njerezve. Turpi, nderi, ndjenjat me frenuese dhe nxitese per veprimet e jetes sone te perditshme influencojne edhe vendimet mbi perzgjedhjen e partnerit. Me pare konsiderohej turp kur kishe per grua njeren te cilen e kishin pas ne shtrat shume meshkuj te tjere.Sot gjerat kane ndryshuar shume por pak nga ai mentalitet ka mbetur i gjalle akoma. Sidomos ne disa zona te Shqiperise.

Cmendim keni ju per keta meshkuj qe te dashuren e tyre e duan te jete e nxehte, te kete pasur shume meshkuj me pare dhe aq seksi sa te cmend vetem kur e sheh, kurse gruan te urte, te bindur dhe te virgjer brenda mundesive.

Une personalisht nuk jam as me te vjetren por as nuk qendroj tek ajo qe quhet moderne. Paragjykime kane akoma te dyja mentalitetet. Njeriu duhet te ece perpara ne llogjiken njerezore dhe jo te qendroje ne vend tek e vjetra apo tek modernja. Kriteret e vleresimit duhet te ndryshojne ne drejtim te vlerave njerezore dhe gjinore jo ne baze te paragjykimeve qe per fat te keq egzistojne edhe sot ne shek 21 si ne Shqiperi edhe ne vendet me moderne.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440

pse burra quhen ato??
    njerze me zemer jan ato?

i urrej ato njerez qe jan ashtu jam shume kundra...po ja qe ka dhe nuk ke cfare ti besh...
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    lico,

si ta kuptojme kete qe gruan e duan te virgjer?

qe te jete gjithmone e virgjer?

apo do behet edhe ajo me eksperience prej burrit?

dhe nese behet me eksperience prej burrit, a eshte premise qe si me eksperience te behet dashnorja e nji tjetri qe e do dashnoren me eksperience?

flm
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-03-2010
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga KAT Lexo Postimin
    lico,

si ta kuptojme kete qe gruan e duan te virgjer?

qe te jete gjithmone e virgjer?

apo do behet edhe ajo me eksperience prej burrit?

dhe nese behet me eksperience prej burrit, a eshte premise qe si me eksperience te behet dashnorja e nji tjetri qe e do dashnoren me eksperience?

flm
    Me keto pune kaq te ngaterrueshme merren shkencetaret e socologet ne themi mendimet tona.
    Nejse e kuptova qe je kundrra edhe ti. Vetem kur me thirre lico thash mos je ndonji nga shoket e mi se ata me therrasin ashtu po nuk qenke.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Mendoj se jane meshkuj qe nga njera ane dua stazh e nga tjetra duan te behen profesore
    La vita č bella...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-03-2010
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin

pse burra quhen ato??
    njerze me zemer jan ato?

i urrej ato njerez qe jan ashtu jam shume kundra...po ja qe ka dhe nuk ke cfare ti besh...
    Po ja qe ka dhe nuk eshte gjithmone faji i tyre. Edhe ti te ishe mashkull dhe te rriteshe ne ambjente te tilla nuk do te guxoje te dilje kundrra nje shoqerie te tille.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    desha te them qe perparsi ne pergjigje kane grate e virgjera dhe dashnoret me eksperience heheh

per mua personalisht

une kam grua por jo dashnore, dhe nuk preferoj nje gje te tille

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Gentjan Lici Lexo Postimin
    Me keto pune kaq te ngaterrueshme merren shkencetaret e socologet ne themi mendimet tona.
    Nejse e kuptova qe je kundrra edhe ti. Vetem kur me thirre lico thash mos je ndonji nga shoket e mi se ata me therrasin ashtu po nuk qenke.
    lico,

te thrras per me shkujt,..

e di si o puna,

robi e merr grun si ti vij per shtat,

problemi s'eshte tek marrja, problemi oshte tek mbajtja.

karl young, ka thone,

qe o me e veshtire ta mbash nji keshtjelle se sa me e pushtu.

by the way, me kete teme sociologji do behet,

kur tjerrret shume muhabeti bohet sociologji.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

.
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    254
    Dikur njoha nje femer te virgjer me shume experience.Dhe nje tjeter,jo te virgjer pa experience.Kam njohur dhe meshkuj,qe rrahin femra pa experience dhe bredhin me femra me experience.Ndoshta tani,diku eshte nje mashkull qe po lexon kete teme dhe kujton experiencat e tij me goten e pijes para,qe ia ka dhene ajo femra qe martoi,dikur e virgjer dhe sot me 2-3 kalamaj.Ndoshta kjo femer eshte e pakrehur,e palyer,me qime ne kembe sepse nuk ka kohe te merret me veten e saj.Ka nje "burre" per tu kujdesur per te.T'i hekurose rrobat,ta ushqeje,te marre force ai,per te perballuar epshet e femres me experience.Asaj te lyeres!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-03-2010
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga Erlebnisse Lexo Postimin
    Mendoj se jane meshkuj qe nga njera ane dua stazh e nga tjetra duan te behen profesore
    Si ajo shprehja qe ke vene me poshte mbase edhe kjo mund te jete nje forme arti.

Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •