Bombona me fal qe po te kundershtoj kshu haptas...
Une jam shkodrane vete, dhe kam dy vjet qe jetoj e studioj ne Stamboll... sa here qe vi per pushime ne Shkoder, me shum lekure njeriu sesa veshje shof... Madje skam ditur as si te justifikohem, kur shoqeria tiranse qe kishte ardhur per vizite ne Shkoder tha nje fjali
" Shkodra shum e bukur, por si zhvishen vajzat atje, as ne Tirane sbehet kshu"
Un shkoj paradite zakonisht te pij nji kafe me tuta, sa me sportive qe te mundem, e me thon, uuuaaaa e shkreta paska pjerdh nga trute, ku e ka munifundin, kanatjeren, make-up gjysem kile qe ne mengjes. Dhe te mendosh qe kto fjale vijne nga goja e ca gocave qe kane provim ne fakultet ose leksion e seminar, qe ne vend timin duhet te jene ata sa me thjeshte.
Eshte e vertete qe gocat shqiptare vishen shum me shum ekstravagante se duhet, po nuk vishet vetem nje % e vogel, qe te behet dallimi nga prostitutat dhe gocat normale, por afersisht 90% e gocave... Dhe nuk mund tu vihet nje emer prostitute si ja vune ca ktu,sepse i shumica te jene te tilla e ata qe i qujten ashtu rrezik mbesin pa martu, se nuk martohet shqiptari me prostitute...
Eshte e vertete qe po te shkoje jashte nje vajze shqiptare e te vishen ashtu e qujn prostitute, por ne Shqiperi sduhet, sepse cmenduria ndjek cmendurine... e nr i te cmendurve rritet perdite.... sa te mos kete nevoje me te llogaritet me perqindje.
Krijoni Kontakt