Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 93 prej 93
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    O qytetar/e ajo qe ishte ne foto nuk ishte veshje por zhveshje!Injorant nuk eshte ai qe mendon ndryshe,pse mos Ty te duket vetja i/e qytetruar me kete koment??
    nuk e kisha fjalen per ate photo ....

po meqe e permende , sa i perket photos .. nuk mundem te them qe me pelqen menyra si 'vishet ' ajo femer , po mund te them me siguri qe nuk me takon mua as ty as tjetrit me i thene tjetres si te vishet ....

Te pakten nuk me duket vetja i pa-qyteteruar me mentalitet mesjetare ku njerezit per komplexe qe kan me vetveten ca p.sh nga xhelozia ose nga impotenca etc etc , mundohen te imponoin menyren e te veshurit te njerezit e tjere ....

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    nuk e kisha fjalen per ate photo ....

po meqe e permende , sa i perket photos .. nuk mundem te them qe me pelqen menyra si 'vishet ' ajo femer , po mund te them me siguri qe nuk me takon mua as ty as tjetrit me i thene tjetres si te vishet ....

Te pakten nuk me duket vetja i pa-qyteteruar me mentalitet mesjetare ku njerezit per komplexe qe kan me vetveten ca p.sh nga xhelozia ose nga impotenca etc etc , mundohen te imponoin menyren e te veshurit te njerezit e tjere ....
    Edhe une nuk jame kunder veshjes moderne,por at qe cituat ju ishte per at cfar kishte par ne foto,pra u keqkuptuam,nuk jame per veshjet e shekujve te kaluar,por nuk jame as per keto qe shofim ne vendin tim!Shumica mendojn qe ,,zhveshja''eshte Europa,por eshte shum mendim i gabuar,pasi tek ne shum perpara Europianve kemi perparua ne kete lami!Me fale per keqkuptimin!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e sadmadman
    Anėtarėsuar
    13-06-2009
    Postime
    51
    Pershedetje te gjitheve , sa per temen kam nje shembull 100% i vertete persa i perket veshjeve dhe preferencave te femrave shqiptare ...
    Tani jetoj ne shqiperi dhe nuk me ben pershtypje cfare veshin femrat e tjera por mundohem te jem i kujdes shem dhe te keshilloj femren qe kam ne krah pa shfaqur dukuri xhelozie apo maskilizmi. NE vitin 2000 jetoja dhe punoja ne itali dhe kisha 3 vite qe skisha vizituar shqiperine ,, ngaqe punoja ne nje restorant kisha mundesine e njohjes dhe bashkebisedimit me rangje dhe shtresa te ndryshme shoqerore , me ka lene mbresa pershtypjet e nje ushataraku italian qe rruges per ne kosove kishte bere nje ndalese 3 ditore ne TIRANE ,, ngaqe ishte klient dhe kisha koifidenca me te ,kur e pyeta si tu duk tirana me tha shume mire jeta e nates e gjithcka po me rane ne sy teksa kaloja me makine shume prostituta ne rruge kur shkuam ne nje bar dhe pyetem na thane te kunderten qe nuk gjenden dhe ato qe jane jane ne moshe te plakur dhe sja vlen te merresh me to,,,, edhe une ja mohova se ne tirane dalin ne rruge ashtu sic thoshte ai tufa tufa ,, kur e thelluam muhabetin arrita te kuptoj ai ishte nisur me mendimin qe nga shqiperia vijne gjitha prostitutat dhe takimi i pare me realitetin vajzat tona dhe grate me veshjen e tyre extravagante binin ne sy si prostituta rruge ,,,,, nuk dua te ofendoj dhe te perul femren shqiptare por mendoj si gjithe bashkebiseduesit ekstavaganca ne veshje ka vendin e vet nuk eshte as rruga as shkolla , biles une bera goxha debat per ti kthyer mendjen italianit qe e kishte gabim me mendimet e tij duke lartesuar femrat shqiptare duke i pohuar dhe krahasuar me italianet dhe thene se gocat tona hiret i vene ne dukje dhe se kane per turp te vishen te mendojne dhe te thone meqenese jemi pjese e evropes dhe shtet me te drejta si cdo shtetas "europian"POR JA QE REALITETI flet ndryshe shume nga ne kane pare dhe do shohin vende me civilizuar se ne po une nuk e kuptoj ku e marrin kete shembull ose kete model femrat tona por jo vetem femrat edhe dyqanet e veshjeve sikur jane bere kombinim dhe po u pershtatin lakuraqesi dhe ekstravagance ne veshje femrave .

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •