Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 104

Tema: Satanizmi

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Fisnik studenti kerkon te na duket "ekspert" ne fushe, po perveē artit te copy paste qe e ka qare fare, merr e i kategorizon ē'do gje jo-fetare si Satanizem.

Ti si thua sheakspeare, a kupton fisniku gjysmen e llafeve qe ka bere copy paste?
    po xfiles
    hahahaa!
    jam i bindur, qe e ke then shume sakt.

jo, jo assesi nuk i kopton fisnik studenti gjysmen e llafeve... E kam pershtypjen qe Fisnik studenti, as nuk mendon shume me koken e tij...
    Fisnik mos e merr si ofendim, por sa kam par une, ne copy paste, qe i ben, her do kur, ti nese rritesh, do te qeshesh me veten tende, se cka ke bere... lutem, te ndodhe kjo e fundit, sepse aty ndodhe edhe mrekullia.
    cool fisnik...

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    He bre satanat e kqinjė...

Ani qka po me qudit me shumė eshte fakti qe dikush eshte ne perkrahje te ketyre kanibalėve...

Ndersa sa i perket copy pasteve ,se ma teshėt vazhdimisht,te nderuarit e ledhatuar,nje dokument , punim shkencorė,nje ligj apo Normė ose Kushtetuta (jan te codifikuar) apo ndoj shkrim autentik te ndonje autori i cili nuk guzon te te devijohet por te shkruhet ashtu si eshte ,patjeter copy paste duhet te jetė menyra e vetme per ta sjellur si postim...

Por kjo gje me se paku ju intereson juve ,por si thonė nje fjale e urtė os paqsh qfar ti bejsh Gomarit ,mshoj Samarit" ,Ne munges te alternativave tjera qe ti kunderviheni shkrimi,shikoni menyren se si eshte shkruar ai shkrim(dobesi e kjartė)

Satanizmi eshte nocioni qe i kundervihet "Vijės Se drejtė" d.m.th Satanizmi per njerzimi n Paraqet "vijen e shtrembert"...

Ato shkrime ishin fakte ,mbase fakte edhe nga gjykata,thjesht preokupime te shoqeris e cila perpjeket qe ti kundervihet nje fenomeni te tillė,qe realisht per satanet dhe perkrahesit e tij ,eshte nje absurditete,por kjo eshte gjeja qe me sepaku ka rendesi ,... Por si thonė Per ta shikuar veten se qfar bene dhe dukesh Pyete dikend ose merre nje pasyre ..keshtu eshte puna juaj,thjesht jeni ne humbje ,dhe fundi juaj eshte me i keqi i mundsheshem ,d.m.th ne Fund do perfundoni si ushqim i kanibaleve (per hire te Satanit)

Keshtu qe replika e juaj eshte e natyrshme ne lidhje me kete ,se po ta perkraheshit nje gje te tille ,besoni se une do e kryesha Punen e nje Prokurori dhe do ju kisha arrestuar per nje kanibalizem te tillė.

Por edhe nje herė po ju themė nese deshironi ta shifni veten "Si nje ushqim Kanibalesh ,Ateher vazhdoni ",Por nese nuk deshironi nje gje te tillė ateher ,nese nuk jeni besimtar ,do ju ngrene Dheu dhe ne fund Gaca dhe Prushi...

This All copy paste...(abgha abgha abgha)
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    He bre satanat e kqinjė...

Ani qka po me qudit me shumė eshte fakti qe dikush eshte ne perkrahje te ketyre kanibalėve...
    ja kjo qe po thua thjesht verteton ate qe thashe.

te ben per te qeshur ti, me "he bre satanat e keqinje", bre engjull i mire.
    Ajo ēka po me ēudit mua, eshte se nga e sheh ti se dikush qenka ne mbrojtje te ketyre "kanibaleve".

Po ti more i bere satanista e kanibale gjithe ē'permban ato qe nuk jane fe "monoteiste". E me ēa bazash? Se nuk besojne ne zotin tend e jane prej satanit?
    Satanistet ,qe nuk kane shume ndryshim nga menyra se si flasin nga ju besimtaret, i kam inat dhe une. Po kujdes kur i ve etiketat ēdo gjeje qe nuk te pelqen ty si "sataniste".

Po pergjigju pyetjes sime, se meqe ti na dhe informata te dobishme mbi satanistat. ē'fare jane dhe ēfare besojne Druids, Witchcraft(Shtrigat), Aleister Crowley(Telemitet) , Masonet ne pergjithesi.
    ē'eshte kabalah, a ke lexuar ndonje artikull hyres ne ate teme apo e ke me te degjuar.

Jane te gjitha keto qe i ke permendur ne shkrimet e tua.

Une i dashur fisnik, me te vertete flas kunder islamit, po ato qe them nuk i marr copy paste, dhe nuk e njoh islamin me te degjuar, po e kam studiuar dhe jetuar, dhe per rrjedhoje jap gjykimin tim. Po ti ē'di per ato qe ke shkruajtur?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 04-11-2007 mė 14:09

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Satanizmi eshte nocioni qe i kundervihet "Vijės Se drejtė" d.m.th Satanizmi per njerzimi n Paraqet "vijen e shtrembert"...
    bravo e gjete, e ti na qenke ne vijen e drejte keshtu, lum si ti.

aghgahaghhgaahgaghahgaghahg
    eh po i s m u t ishe o fisnik , c'ma qite gazin.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nuk kam qfar replikoj ,thjesht e kam si para planifikim qe gjatė qdo postimi te timin te replokoj diqka qe ka dobi shoqeria dhe vetė unė,keshtu qe satanizmi kreyekeputė paraqet te kunderten dobis per njeriun si pjestar i shqoeris...

Unė mendoj se qe kur te flitetet per nje ideologji ,se pari duhet te koncetrohet vrojtuesi ne bazen ,burimin,qellimin e asaj ideologjie...

Dhe satanizmi ka keto :

Baza: Bazohet kryesishtė ne at se qfar vepron dhe urdheron shejtani i mallkuar

Burimi: Burimi eshte shpifja e devijuesve te cilet kan rrjedhė ne saje te dyshimeve te tyre ne besimine ne Zot (themeluesve hebre te kesaj ideologjie ) nga ateistet...

Qellimi: qellimi eshte i kjartė ,d.m.th te kunderten qe urdheron Zoti ,dhe nese shikohet qellimi I Satanizmit ateher kjart shihet absurditeti i ketij "Truki Subkulturor",thjesht Satanizmin per ta studjuar sinqerisht duhet te kerkosh se ku qendron qellimi i satanit apo shejtanit ,dhe puna e kesaj krijese qe eshte mbi fuqi per njeriun eshte te devijoj sjelljet dhe veprat e njeriut kundrejt urdherave qe jep Allahu , shembull: Allahu urdheron te bukuren qe te zbatohet nga krijesa e Tij ,ndersa Shejtani Urdheron te kunderten ,te shemtuaren e cila e shpie ne humbje...

Por fundi i fundit ai i cili ka zgjedhė nje Truk jete te tille ,ai ka vepruar per veten e tij ,dhe do e pres rezultatin e tij ne fund ...

Por perfundimisht mendoj se Satanizmi ehste vetė rreziku per shoqerin dhe per vete besuesin e tij...

Kerkese:Dikush qe i beson nje ideologjie te tillė(Satanizmi) le te me sqaroj se qfar e obligon/urdheron dhe qfar i premton ne kete botė dhe qfar i keshillon per pas vdekjen...
    Po e shof Xfilles si pergjejges te kesaj pyetje....
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    po ti fisnik, a i lexon ndonjehre postimet e te tjereve?
    Ku u deklarova satanist une?
    Une po te them vetem kaq, nese ca grupe njerezish nuk besojne ne ate qe beson ti, nuk do te thote se jane satanista.

Rilexo dhe njehere postimet e mia.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Satanizem Arab

Satani arab kerkon mish te fresket njerezor........kamikaz,mbushet me eksploziv,hyn ne autobuz,eksplodon vret burra gra femije te pafajshem,satani e shperblen me 72 virgjeresha.........po kur kamikazi eshte femer!!!!!!a po ate e presin72 lezbike(ma mer mendja mua)
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Satani arab kerkon mish te fresket njerezor........kamikaz,mbushet me eksploziv,hyn ne autobuz,eksplodon vret burra gra femije te pafajshem,satani e shperblen me 72 virgjeresha.........po kur kamikazi eshte femer!!!!!!a po ate e presin72 lezbike(ma mer mendja mua)
    jo jo, allahu meshirploti meshirbersi dhe i drejti diskriminon gruan, vetem burrat do kene 72 virgjeresha. Grave hiē, maximumi 1 dhe ate e ka teper.

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    jo jo, allahu meshirploti meshirbersi dhe i drejti diskriminon gruan, vetem burrat do kene 72 virgjeresha. Grave hiē, maximumi 1 dhe ate e ka teper.
    Hmmm............
    • The rest is silence.

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Prej erresires ne drite!
    Nga INDRITI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-09-2011, 04:45
  2. Ē'ėshtė satanizmi pėr ju?
    Nga Satanisti nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 08-10-2009, 04:12
  3. Te vertetat e renda mbi abuzimet rituale satanike
    Nga Seminarist nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 16:50
  4. Satanizmi kundrejt adhurimit tė "djallit"
    Nga SuNRiSeR nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-06-2003, 14:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •