Close
Faqja 5 prej 22 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 217
    Appreciate yourself Maska e Enamoradizo
    Anėtarėsuar
    15-08-2008
    Vendndodhja
    In your memory
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga tvsh Lexo Postimin
    po kam punuar 6muaj ne IRS pune shteterore federale. ti si mesuese varet nga c'rajon, state, county,etj. level ku punoje, certification per ate position nga del pagesa,mbulesa me insurance.

does this makes sense?
    Ti me te vertet paske ca probleme se ne te pakten 75% te postimeve qe ben kontradikton vetveten. Ketej thua qe te paguash $100 ne jave me 50% coverage eshte shume pak dhe ketej thua qe as kur punoje per IRS as ne punen tjeter nuk paguaje asnje cent per insurance.

Kur ke punuar ti per IRS, ca ishe ti zotrote, kontraktor, apo te treguan deren brenda 6 muajve ngaqe ishe i zoti shume? Boll shitet mend se vertet te hapni barkun me keto qe shkruani. Brenda 2-3 postimeve e nxirrni hapur qe nuk e keni idene se per ca po flisni. Pak me karar keto genjeshtrat se nuk i hane te gjithe.
    A gentleman is one who never hurts anyone's feelings unintentionally.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Dea , nuk e vej ne dyshim. Dhe keto qe permende me lart kane ndodhur, ndodhin dhe do te ndodhin. Nuk mund te them qe cdo gje eshte perfekt. Po u nisa me shume nga eksperienca personale. Psh kur kam lindur cunin, sherbimi ka qene great, biles dhe kur kam dal nga spitali mbas 1 jave me kane marre ne tel per tu siguruar qe cdo gje shkon mire. Pastaj dihet shendetesia eshte e shtrenjte ne usa. Kot shumica nuk synojne nje pune me me pak pare dhe me benefite te mira sesa e kunderta.

p.s. Mendimo u kenaqe tani, yeahh gjermania ehste numer 1 ne bote ne kete drejtim. Lum si ju qe jetoni atje. Lol
    Jam plotesisht i kenqur PINK, lexo cfare thote DEA, 18000 $ i ka kushtuar lindja, hahahahahahahahaha kjo eshte numer 1. Ne gjermani i merr 2000 euro kur lind si ndihme se per te paguar as qe behet fjale.

Tjetri thote eshte krejt ne rregull vetem kane shume letra duan ti bejne tani me kompjuter. Ka vite qe nuk mbaj mend te perdorin letra ne Gjermani, shkon te mjeku shtepiak, ti merr te dhanat, kur shkon ne spital nuk te pyesin asgje, te dhenat i kane ne kompjuter.

Thjesht eshte qesharake keto qe degjoj. Dikush edhe e arsyeton qe duhet paguar shume kjo eshte kulmi. Pastaj sdi asnje lloj operacioni qe behet ne amerik e nuk behet ne gjermani, thjesht mediat jane me aktive atje per te rritur ngjarjet.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga tvsh Lexo Postimin
    skam fat???, that is the excuse why you did not bother to create the luck in first of all
    megjithate ja veme fajin fatit eshte justifikim i mire
    Si mo Tvsh .. qenke kaq lucky ti .. did daddy leave u millions ? no ? atehere all your life u have to struggle to get there ...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    Jam plotesisht i kenqur PINK, lexo cfare thote DEA, 18000 $ i ka kushtuar lindja, hahahahahahahahaha kjo eshte numer 1. Ne gjermani i merr 2000 euro kur lind si ndihme se per te paguar as qe behet fjale.

Tjetri thote eshte krejt ne rregull vetem kane shume letra duan ti bejne tani me kompjuter. Ka vite qe nuk mbaj mend te perdorin letra ne Gjermani, shkon te mjeku shtepiak, ti merr te dhanat, kur shkon ne spital nuk te pyesin asgje, te dhenat i kane ne kompjuter.

Thjesht eshte qesharake keto qe degjoj. Dikush edhe e arsyeton qe duhet paguar shume kjo eshte kulmi. Pastaj sdi asnje lloj operacioni qe behet ne amerik e nuk behet ne gjermani, thjesht mediat jane me aktive atje per te rritur ngjarjet.
    Aq kushtojne ketu lindjet duke filluar nga 13 mije dollare e deri ne 20 mije. Aq me shkoi dhe mua, ama lindja ishte great duke pa tv .Lol

pastaj Dea nuk pagoi aq dhe ti. Lexo me mire. As une nuk pagova aq, Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Aq kushtojne ketu lindjet duke filluar nga 13 mije dollare e deri ne 20 mije. Aq me shkoi dhe mua, ama lindja ishte great duke pa tv .Lol

pastaj Dea nuk pagoi aq dhe ti. Lexo me mire. As une nuk pagova aq, Lol
    Fantazi apo jo, mire teknika eshte ne rregull, edhe une kam marre pjese ne nje lindje duke pare TV. Sidoqofte eshte shume i mire edhe qeku te shpia si ndihme dhe ideja se nuk paguan asnje cent.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    Fantazi apo jo, mire teknika eshte ne rregull, edhe une kam marre pjese ne nje lindje duke pare TV. Sidoqofte eshte shume i mire edhe qeku te shpia si ndihme dhe ideja se nuk paguan asnje cent.
    Mendimo, dhe une agree me ty. E besoj qe atje eshte me lire dhe me mire mbase, po dhe ketej ama nuk vdes njeri. E gjen nje menyre te trajtohesh ne spital.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une nuk jetoj ne amerike, por jetoj me nje amerikan qe ka 3 vite ne europe.
    ai mendoj se e ben me mire se te gjithe ju krahasimin e europes me ameriken per sa i perket sistemit shendetesore.
    te thuash qe sistemi shendetesore ne amerike eshte me i mire se ne europe eshte nje marrezi e jashtezakonshme...
    vetem ne vitin 2006 ne amerike kane vdekur 22.000 vete nga mosha 25 ne 64 vjec per shkakun se nuk kishin HEALTH INSURENCE. ne pennsylvania vdesin 2 vete ne dite per te njejten arsye. sa vdesin ne europe??????

mund te lavderohet cdo gje ne u.s.a por kurre sistemi shendetesore...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    the admiral duhet te jesh brave te jetosh ne amerike, amerika eshte per njerzit e zote, enterprenour, inteligjente, self-problem solver. Europa eshte per njerzit e zakonshem. Mos hajde ne amerike nese nuk ke kurajon se mund te perballosh nje jete te tille.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    amerika vdes te dobtit por mban gjalle te fortet me teknoligjine me te fundit (harrova te them ,.. kta te fortit jan rob te trashe po vetem se kan leke)
    evrope mban te gjalle te gjithe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enii : 19-07-2009 mė 14:56

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    amerika vdes te dobtit por mban gjalle te fortet me teknoligjine me te fundit (harrova te them ,.. kta te fortit jan rob te trashe po vetem se kan leke)
    evrope mban te gjalle te gjithe
    rob te trashe jane ata qe kane generational wealth sepse paraja sjell parane por ti quan enterprenours rob te trashe? that is new.

Faqja 5 prej 22 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •