Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    Normal, se femra sipas kanunit sic permendet dhe te reportazhi eshte pare si sherbetore e burrave.

ne fakt Dea ashtu duhet te jete qe te ecin punet mbare
    ne europen e qytetnume, ku nuk kishte kanun, ne itali p.sh, deri ne vitet 60 me ligj burri mund te vriste gruan nqs ajo e tradhetonte. nuk kishte as te drejte vote.

mos t'ia vem fajin kanunit gjithmone se nuk ka lidhje ne ket rast. pse nuk gjejm raste te tilla neper qytete? edhe aty zbatohej kanuni.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Rregullat e veta i ka cdo vend i botes. Po se ne Malesine e Shqiperise doli Lek Dukagjini e i mblodhi kto rregulla, sdo te thote qe vetem ne pjesen veriore te Shqiperise fenomeni femer ka qene i diskriminuar.... Kot ska shkrujt edhe ai shkrimtari nga jugu (qe sia mbaj mend emrin)... Burrat nene hije lozin kuvendojne, pika qe su bie se nga grate rrojne...

Gjths nje gje skuptoj un... Mire qe marrin pergjegjesit e familjes, jan kreu, komandojne cdo gje, po pse marrin cilesite e mashkullit edhe ne veshje e veprime????
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    Normal, se femra sipas kanunit sic permendet dhe te reportazhi eshte pare si sherbetore e burrave.

ne fakt Dea ashtu duhet te jete qe te ecin punet mbare[/QUOTE]

Po se ndryshe padrilla kush do kujdest per burrat thuaj. Nuk jane te zote ti dalin mbare vetes. Femra eshte e zonja ti sherbeje vetes. Kete gje duhet te bejne dhe burrat. Mos presin vetem nga femrat. Sa nuk beni dot pa ne ju meshkujt! Pahhhhhhh!
    Feelings change - memories don't.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Histori interesante
    Nga fotoja duket nje njeri me fytyre shume babaxhane

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Rroft rroft demokracia po jo te gjithe i kapi demokracia ashtu sic duhej sepse disa i kapi mrapsht dhe kan fillu me e qit koken avash avash
    nuk e mora fort vesh kete por dakort me ty jam
    La vita è bella...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •