Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga shoferi Lexo Postimin
    bombona une si Kosovar dua te falenderohem ty per ate qe keni ba per ate familje por edhe te gjith ata Shqipetar qe kan ba per Kosovaret edhe familja ime ka pas nje te kaluar te till.Ti me siguri emrin e ke te ati Pejoni merr autobusin per pej nga velipoja e ke shum afer ne ora 18 niset per pej 6euro kushton bileta dhe dokumenta ste duhen sepse ste kontrollo kush ne pik kalimin Kosov-Shqiperi qe quhet kufi dhe si te shkon ne pej kerkoje ate emer dhe to takosh ate familje jam shum i sigurt dhe do kalosh per mrekulli paq fat dhe ZOTI TE NDIHMOFT
    shum faliminderit per fjalet qe thua po ne fakt si e kam shpjeguar me lart me kan humbur te gjitha rruget qe mund te komunikoj me ta nuk kam me as nje te dhen per ta...
    dhe ne kete periull nuk e di se si tia bej qe te vazhdoj kerkimet per miqt e mi...
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Zoti i di te gjitha Maska e shoferi
    Anėtarėsuar
    15-01-2008
    Vendndodhja
    Malishev
    Postime
    65
    Bombone shpresa vdes e fundit.Mos u dorzo dhe mos humb shpres sepse nese me te vertet e deshir te takosh dike edhe do ta takosh. mua ketu ne kete forum sa her mu ka dasht diqka gjithmon me kan ndihmuar,prandai jemi ketu te ndihmoim njeri tjetrin ateher,na jep emrin dhe profesioni me qka merret tregtar po por me qfar tregtie merret miku juaj sepse siq te thash ndoshta edhe dikush te jep ndoi adres me te sakt tung.
    Zoti i di te gjitha

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Shume mire e thua ti z.SHOFER, SHPRESA VDES E FUNDIT, gje qe eshte me se e vertet, edhe une te rekomandoj qe te vish njehere ne Peje, se mos ndoshta duke pyetur do ti gjesh ata familjare, per te cilet mendon qe nuk mund te gjesh asnje informate.

Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    Ja nje fajle psikologjike e thene nga nje njeri i madh : KUR KERKON E GJEN, KUR S'KERKON S'E GJEN ! Ja kjo eshte njer fjale qe ka pasur mjaft ndikim te jeta ime deri me tani!

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga bombona Lexo Postimin
    kur miku yn u nis te shkonte na la numra kontakti dhe adresa,(qe per fat te keq na humben pas ca kohesh)si dhe na tha se vedhai i tij ishte me i madhi ne policine e pejes,ku mjaftonte te hynim ne pej dhe te permendnim ate emre dhe ne do mund te takonim miqt tane.
    tani ka kaluar shum koh qe ne nuk kemi marr me vesht per njeri tjetrin dhe pse kam nje deshir te madhe ti ritakoj ata miq e te shoh si ka rrejedhur jeta e tyre .
    do doja te shkoja ne peje dhe te takoja ata udhetar te pashprese dikur...dhe te kujtoja shum gjera qe tek une kan len gjutme dhe mesime ne jet..
    ja miq e mi kjo eshte histoia jon me miqt nga peja
    pas gjith ketij rrefimi do doja te dija nga ju se a ja vlen qe un te vazhdoj te germoj ne ate te kaluar aq te bukur per mua dhe te kerkoj miqt e mi apo jo?
    Une nuk do e lija pa shkuar sepse do befasoheshe per te mire.
    Me respekt,

Valdet Shala

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga shoferi Lexo Postimin
    Bombone shpresa vdes e fundit.Mos u dorzo dhe mos humb shpres sepse nese me te vertet e deshir te takosh dike edhe do ta takosh. mua ketu ne kete forum sa her mu ka dasht diqka gjithmon me kan ndihmuar,prandai jemi ketu te ndihmoim njeri tjetrin ateher,na jep emrin dhe profesioni me qka merret tregtar po por me qfar tregtie merret miku juaj sepse siq te thash ndoshta edhe dikush te jep ndoi adres me te sakt tung.
    di vetem se njeri nga djemt e ati plakut ishte ne ushtri i madh a ne uqk se di me siguri dhe i vedhai ka pas nje fabrik kepucesh..................
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    heren e pare the se ne polici ka qene me i madhi kurse tani ne ushtri, nese do te kisha vetem mbiemrin do te tregoja per ate familje dmth pak me shume informata qe mund ta gjejme rrugen e sigurt
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    po, a ke mbajtur ne mend emrin e Atij qe po thua qe ka qene ne polici apo ushtri ???
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •