Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    =ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266

Të jetosh vetëm apo me familjen?

Ne USA, ka shume te rinj qe jetojn vetem. Ne moshen 18 vjecare (disa dhe me perpara) shume te rinj ndahen nga familja per te jetuar vetem.

Juve si mendoni eshte me mire te jetosh vetem? Nqs. po ose jo kush eshte arsyeja per kete?
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

i/e larguar Maska e baby_bù
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Qe te jetosh vetem duhet te kesh pavaresi ekonomike, si fillim, te kesh kulturen dhe pjekurine e duhur per te perballuar jeten...............gjera kto qe ne Shqiperi enderrohen me dylbi.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    une per vete kur u martova kom dal nga shpia me perpara nuk do dilja se nuk e shikoja te arsyshme se nuk ka me mire se te jetosh me familjen tende....tani kam familjen time te vogel dhe shpresoj sa me shpejt te behemi familje e madhe....

dhe ketu ne gjermani dalin shume shpejt te rit nga shpia me 18 vjec ose me perpara se nuk i behet shume von per familiet e tyre......ketu as nuk e vrasin mendjen si do jetojn kur dalin nga shpia jetojn sot per neser dhe ketu te ndimon shteti te pagu qeran etj etj.....

mua keto gjera nuk me pelqejn se nuk ka me mire se familja......
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 18-07-2009 më 16:53

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    Ne USA, ka shume te rinj qe jetojn vetem. Ne moshen 18 vjecare (disa dhe me perpara) shume te rinj ndahen nga familja per te jetuar vetem.

Juve si mendoni eshte me mire te jetosh vetem? Nqs. po ose jo kush eshte arsyeja per kete?
    patjeter qe eshte gje pozitive, eshte eksperience e mire per jeten. Te jep nje drejtim , te pergatit te perballesh me te gjithe te mirat dhe problemet e jetes. Te ben me te pergjegjshem. Te dish te vleresosh parane, familjen dhe punen.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    sigurisht qe eshte me mire te jetosh vetem pasi mbush 18 vjec, vetem keshtu kupton se cdo te thot te hash me djersen tende, kupton se cdo te thote te besh sakrifica per te paguar qirane e shtepise , kupton se sa kan vuajtur prinderit e tu per te rritur ty, etj etj , jo si kta italjante qe jane nga 30 vjec dhe cdo mengjes thone, mami me jep 5 euro per cigare apo per te dal me te fejuaren thone, ma do dal me ....... me jep lek qe te paguaj gjysmen e pizzses.......mortja qe si ha kto lloj burrash....tani kan filluar edhe ne shqiperi te jetojne me prinderit kta lloj burrash deri ne moshen 30 vjec...
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin

Ore ku ka si familja

Edhe gjith te mirat sikur ti kesh kur jeton vetem po spate familjen afer se gjen dot kurr ate kenaqesine

Per mua eshte gjeja me e cmuar po te kem familjen per mua eshte njelloj sikur ti kem te gjitha
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    sigurisht qe eshte dicka e mire te jetosh vetem se meson te njohesh jeten e vertete,se aty e kupton se sa e veshtire eshte ti paguash te gjitha vete,qerane,telefonin,dritat,gasin,etj....
    atehere nuk ka me mami e babi qe ti thuash dua kete e dua ate....,
    atehere e kupton se sa e rendesishme eshte familja,por dua te them edhe kete se njeriu duhet
    ta hedhi kete hap atehere kur mendon se eshte tamam ne gjendje te perballet me veshtiresite e jetes.....dhe jo si disa te rinj ketu ke ne qe dalin nga shtepia ne nje kohe kur nuk kane asnje shkolle e asnje pune nuk jane ne gjendje te paguajne as qera e asnje gje shkojne e kerkojne qe ti paguaj shteti keto per mua keto lloj njerezish kane nevoje te rrijne dhe pak ke familja....

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Un per vete kam qef te jetoj vetem, pa familje Mos kujtoni se jam aq bastard sikur nuk e dua familjen por ndoshta ngaqe jam largu i vogel nga pragu i shpise dhe jam mesu te rri larg

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anëtarësuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Un cdo here kisha prindert ne udhetime zyrtare.Keshtu qe kam ca vite qe jame mesuar te qendroj ne shtepi vetem.
    Tani po behen 2 vite e gjyse qe jetoj pa familjen time.
    Por te them te drejten nqs nuk arrij te jem me familjen per festa,jam shume e merzitur.
    Normale,qe ajo ngrohtesi familjare te duhet patjeter.Mire po edhe te jetosh vetem eshte nje menyre per tu bere i pavarur per te kuptuar,se si funksionojne gjerat e jetes.
    E mira e kesaj eshte se je i Zoti i vetvetes,ke me shume kujdesje ne vete,ku shkon?ca ben?me ke shkon?etj etj.Nuk te thot as kush ca te besh dhe pas nje kohe mesohesh te jetosh vetem.Dhe me vone do e kerkosh kete gje vete.
    Ik ndo nje jave tek familja,por jeta e pavarur te ngreh serish.

i/e regjistruar Maska e liana76
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Postime
    73
    Po eshte shume gje e mire .Keshtu ke mundesi te jesh i pavarur ne zgjidhjet e tua te atesohesh per te perballuar jeten si dhe te krijosh nje mardhenie te qete jasht ndikimit te familjes....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •