o kusi xhi thot kjo lorisa se se mar vesh? a na ka sha a xhi?
o kusi xhi thot kjo lorisa se se mar vesh? a na ka sha a xhi?
pershendetje nga kercova
Përshëndetje të përzemërta për të gjithë shqiptarët e Maqedonisë! Mirë u pafshim gjatë pushimeve verore!![]()
Pershendetje te perzemert per gjithe shqiptaret në maqedoni!
Ne ato vitet e para, te hapjes se Shqiperise, udhetimin e pare pertej kufijeve e bera për në Struge dhe pikerisht ne Ladorisht.....
Ne kufi pata probleme, sepse kisha nje flamur shqiptar, te fshehur midish rrobave ne valiçe, si dhuratë per nje mikun tim aty, por që doganieret maqedonas e pane si nje gje te tmerrshme, më alarmante se të ishte armë...
Ndjejtem disa nete aty...! Ajo qe nuk mund ta harroj kurre, ishte flamuri shqiptar, ne faqen e murit te dhomes se miqeve, kudo tek ju. Pashe mardheniet e acaruara dhe nje urrejtje e madhe qe ekzistonte mes shqiptareve dhe shkjaut, siç i quanit Ju maqedonasit. Gjithashtu, aty pashe traditen e vertete shqiptare: Mikepritjen, sofren e vertete dhe nje lloje gjelle qe me ka mbetur në kujtese dhe që më ka shijuar shume. Ishin speca te kuq, si te rrahur me vaj ulliri".
Nuk e di, kane kaluar vite...
Me pas, ata, mikepritesit tane, erdhen ne Gramsh (Qarku Elbasan) disa here. Edhe ne u perpoqem t'i kenaqnim...!
Ndjej mall, per ate vend dhe, dua te zgjoj kujtimet e asaj kohe per t'i hedhur ne leter me më shume detaje.
Me shume dashuri per Ju të gjithe!
ngoni ju tetovart me ket kusin krye lol
mo ma ngucni moderatoren e ktuhit se ma e majra e forumit asht
moret vesht a jo cull t'poshter lol?
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Heshtje kendej!
Afat provimesh edhe per ju apo keni filluar pushimet?
Naten.
Krijoni Kontakt