Naten e mire te gjitheve.
Njoni ti ende ketej sillesh?Nuk ike ne gjume?Apo neser nuk te duhet te zgjohesh ne 6h?
![]()
Naten e mire te gjitheve.
Njoni ti ende ketej sillesh?Nuk ike ne gjume?Apo neser nuk te duhet te zgjohesh ne 6h?
![]()
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
ahahaha,a erdhe a ? po cfar gjumi tash,iku gjumi per sonte
po duhet te zgjohem heret,te pershendes ty dhe gjith te tjeret.
Naten e mire miq e mikesha.
Jetë e rëndë.......!!!
[QUOTE=Xhenet.M.S.;3091261]Xhane priti deri sa te thoje naten e mire ty,ah kjo dashni
Pershendetje te pagjumte[/QUOT
mire mengjesi zonjusha xheneta ,a u cove,si ke fjet gjithe mire endej nga shkupi
oj kush ka ra ne dashni moj??? mosni se hala te reja ini per kesi punesh
-Ketu ja paski shtruar muhabetit per shtate pal' qejfe...
Mbeteni te pershendetur!
Boll be mo he qasna traft se mke cu tceshi me zo.ahahahaha domlla traft taj he jarebi,kiselina kurrr mos tu hekt he
A i ka hala be ato kombit e bardh muneverja ci ika pas para 10 vjetve,he vakt he vakt....ja kum harau emnin atij shoferit ci bite jogurta,ka kon shaum gjali majr,pi kapishdolli mduket.
hahahaha anglishten e folen per merak,krejt me lule per zotin,opasen ije tej...ups i rrezikshem dojshta te thom,se do vaje donjo dum bertase![]()
Jetë e rëndë.......!!!
oo vllazni rini me shume kendej nga kto odat se andi ka ajo e fese ma kan gerdit kit do halabaka heheeh a une deni here behem shum pis ka goja ,jo se dua ose po jam i tille ,po te cojn me zort disa kalavesha
o njoni mo cesh shaum se deni here kur do te mteken kto muhabetet e meja do ceshish po nuk kam gajle se do ceshish po hop SLLUCAJNO ndodhen tu pej deni limunad e mund te dale ka hunda hahah
jaja ato kombi i ka bile hic su ka be asni servis ,jan hallakat hahah, llaka llak kosi behet vet dhallt pi strimnejce njer ne tetov kshau ci per ne gv mu bejna llaf , hahaha
ej kujdes me fjalorin fol ship se do veje sinfonia do na beje rezil heheh
ngelni te kenaqur dhe te pershendetur nga une heheh
Përshëndetje vllaznaj e tetovës ju dëshiroj çaste të këndshme në këtë kohë të bukur që po shfaqet mbi qytetin tonë të bukur.
Sui generis
Krijoni Kontakt