Pershendetje te gjitheve nga zemra
Pershendetje bashkeatdhetare. Ka jeni humbur kshtu?
Kaloni mire.
Jetë e rëndë.......!!!
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)
Hajt se sit vij veres ne Shkup,ta bej ni za,e vij ntetove me m3 g power 720 pskrejt ekstra i punum
Edhe un ekam m6 per zemre po kur e provova,shum e madhe mu duk dhe mora m3shin.
Me krejt extra qe ika,mu be sa nje m6 prej g power,po kjo m6 kushton 150 por esht e vjeter,ndersa m3 ekam mar 00.km
350km/h shpejtsia maximale.
Sit jesh merakli shpejtsie,tpremtoj se autobanit per gostivar 330pa pr e shkelim.
Jetë e rëndë.......!!!
Pershendetje per te gjithe shqipet e Maqedonise e posacerisht per Kumanovaret se i kom dajallar
RiGerta a dhe ti iliridase je? kam mendua je e Shqiperise yllez
te pershendes
te kam fiksim dije dhe ti![]()
![]()
flm Watt ,Pershendetje dhe ty
Pershendetje te gjitheve
Pershendetje per te gjithe Shqypet e Yllirides, ne veqaneti, Biligoa,Rigerta, Dita, USA NR1, Njani-ch, RIGERTA ashete e madhe ne shpiret e zemer baredhesi qe di ti vlerson gjenat.
Plaku nuk di si te shprehet me mire. Rrespeket ,
Dikush duhet te di kurr merr et vlereson gjenat qe si takojen,sidomos kur mundohet temerret me historin e nje vendi apo karahine shqyptare. nese nuk di me mire ashte te heshete po ja disa nuk din te heshtin! Kercova, Struga, Manastiri,Gostivari,Dibra,Tetova, Shkupi,Kumanova dhe cdo troje shqyptare e ka nje histori te dhimbeshme neper shekuj.
Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 07-04-2011 më 19:41
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
Krijoni Kontakt