Close
Faqja 122 prej 176 FillimFillim ... 2272112120121122123124132172 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,211 deri 1,220 prej 1754
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Pershendetje te perzemerta,
    po ju dasmen e paskeni filluar?!!!

Ju uroj me kete kenge nje mbremje te kendshme.

- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Harova te them

JASHAAAAAAAAAAAAAA
    Agim Metbala"

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    haha Xheneta Pershendetje
    Pershendetje te gjitheve

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Persh USA.
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    O milet, ju xhi e kini internetin me ADSL(T - Home), a kini problem me rrjetin?
    Sham kadale punon sande, kurnise nuk celen.

Xheni hi
    #VamosArgentina

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    O milet, ju xhi e kini internetin me ADSL(T - Home), a kini problem me rrjetin?
    Sham kadale punon sande, kurnise nuk celen.

Xheni hi
    hej pershendetje...

thekthi te pershendes...
    ene te ne cashtau eshte,nauk cvec saunde po para do diteve kshau,a une ndejta se e kan vjedh hakerat ads-len...

cashtau...

pershendetje serishte per Iliriden....
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Sa dusha te shkruj; Tetovare javi seee hahaha. Se pi ktijve qerve ska buk, ene gjith naten me prejt nuk te thkin xhevap

e pejta njo ne msn i thom a kije problem me internetin, ma bon une nuk kam problem vetem me internetin po ene me kompjuterin ene me msn hahaha, i thash a taj mejr e paske punen nterezi, spaske problem me internet hahah.
    e pejs njo nkojshi ma boni po kam problem me internetin ama mduket se i kom harxhit gigat hahah.

ehh shteti poshter be ki, nkejt anet vidhet hahahah , nuk miret vesht.

jebemti derzhavuuuuuuuuu

p.s taj xhi bojsh, mejr ije?
    #VamosArgentina

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    hahahahahaha Perrshendetje thekthi

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Sa dusha te shkruj; Tetovare javi seee hahaha. Se pi ktijve qerve ska buk, ene gjith naten me prejt nuk te thkin xhevap

e pejta njo ne msn i thom a kije problem me internetin, ma bon une nuk kam problem vetem me internetin po ene me kompjuterin ene me msn hahaha, i thash a taj mejr e paske punen nterezi, spaske problem me internet hahah.
    e pejs njo nkojshi ma boni po kam problem me internetin ama mduket se i kom harxhit gigat hahah.

ehh shteti poshter be ki, nkejt anet vidhet hahahah , nuk miret vesht.

jebemti derzhavuuuuuuuuu

p.s taj xhi bojsh, mejr ije?
    mejr te ka thon aj i pari,skom problem me internetin po me koplujterin e me msn e me shkronja e me kijt....hahha
    ene une mendova se jan harxhit gigat amen shom heret nuk shkon,hala ne fund te mujt sina...
    epo cashtau g me bo...paguj ne,paguj,njejt si me strujen,vec punojm me tliren kur eshte struja,kur de shohesh 3000/4000 den muji,ti maresh bombat e mo me evn e t=home e kejt n'hava ti cojsh hahahah...

oni vec mo shaj....haha

te pershendes...kalo mire...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    problem me kejt, ene me zhivotin u mejtem tu u kacafejt hahahahah

kjo derzhav nak se tbon te shajsh, po me nder me than ene nevojen tu kan tu e ba ta le nxhimc ahhahahah, rap tap ta pret strujen , ataj ujtin ta ndalen ahhahahaah

taj mejr konke me strujen mos u qaj, 300-400 miljard kurxha sjan , ka ala ma kec ahahhaahaha, une sen kapercij asni muj pa mos ardh ceki 100 evra , ene ato hic pa thej, deniher ene ma sham ahahahah.

kta ke ne nuk miret vesht se xhi bohet, as ka punohet e as ka vidhet hahaha.
    ni puntor rogen e mer 200 evra te kalbta ose 300. Xhi tboje i ngrati ma para me ato. A ta pagjuje strujen 100 evra, a ta pagjuje internetin e telefuna, a kabllovsken, a ujtin, a berlloget hahahaha. ku do maje familjen me te hongerme me te pejtme, e te bjime perdit? jo be ceksha nuk shkon ma :@

dikush pa udh e pa pun, ha pej rej. me limuzina e zgrada si boxhovanta, ku hamamin i marin ato hahaha, kush asht i zoti te vedhe , te boje biznise nket derzhaven ton, bohet miljoner. aj i ngrahti xhi hakaten me djers e me pun hallall perher hek

shkijet tatko,majko,babo,sestra,bratka e kit me rend roga marin, e pagjuj ka 100 miljard struj pfffffffffff, ceksho oshte kur i kina klloshar kto njerzit xhi na udhheqin, vec per b.ithen e vete mendojn ta mbajn but nkarike, ene per shpajen e vete :@

ceksaj derzhaves nuk duhet ti pagjujm kurxha ahahah, as struj asnise.
    e dish at humorin, kur shkon aj tja prese strujen i hipen ne bander, ki i del me supaten ndor ene i thot, tej e pret strujen agje nalt, aman une ta pres banderin te zroj me gjith shkallet posht hahahahahahhahahahahahaha. Ceksha duhet teva bojm ene ne ktijve
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 21-02-2011 më 18:43
    #VamosArgentina

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •