Close
Faqja 121 prej 176 FillimFillim ... 2171111119120121122123131171 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,201 deri 1,210 prej 1754
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Çamëri
    Postime
    96
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    nuk me besohet se fustanella eshte perdorur edhe ne viset e Kosoves poshtu ne Iliride si (Kumanove ,Shkup,Tetove etj)

Pershendetje
    Eshte perdorur , nuk kam kohe tashi tjeter here ti dergoj ne PM dhe bindesh , eshte veshje e lashte Ilire .

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Mer djema si duket plakun e keni keqe kupetu! une nuk fola per kohet e lashta ku njerzia ndoshta kan ece edhe cullak! Une desha tju them dhe tua vertetoj disave, se shqyptaret e
    Kosoves dhe Yllirides nuk jan ashtu si mendojen dhe duan ti paraqesin disa, Te shkretit edhe pse te robenua cdohere jan mundua te simpatizohen dhe te jen sa me afer me Shqypenin dhe cdo krahine te saje, pa marre parasysh se si vishen dhe si i kan traditat ato, vetem te shkeputemi nga robenia. Per veshejet kombetare te toskenis, nese duani te besoni mire nese jo, puna juaj ashete. une nuk them se Iliret,Dardanet e kush do kjofeshin, si kan perdore fustanellat. Une deshta tua bej em dije se cfare duan te tregojen shqyptaret e Yllirides me ate veshje. Tashe USA NR1 dhe arber me kupetuat a jo, se nuk ju pergjigjem me. Une edhe pse jam Plak, nuk muned ti kem me shum se 100 vjete, ju them dhe kjo ashete e vertete, se Kosova, Yllirida, me perjashtim te prespes dhe nej pjese e struges ndoshta, prej 300 vjeteve e kendej asenje burre shqyptare se ka shti kamen ne fustanella.USA NR1, eshete mese e vertete, nese s'me besoni, ketu ne forum ka forumista shum me te menqem se une nga ato ane, pyetni,ose ne te pergjigjen, nese ia vlen te folet me per kete ? une nuk besoj se duhet te folim rreth keti muhabeti se u zgate shum!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    me shume se qarte
    Qe nga ketu nuk ashete dashte me te folet rreth veshjeve Kombetare.
    USA NR! me kuptoj se cfare desha te them dhe pike.
    Po aj me numrat 2043 u mundua per hire se vertets, ndoshta ka te drjete po ja ku dulum tashe , shkuam 3000 vjete mbas!!! Ndoshta dhe une plak zeza su deshete te fole fare.
    Ju pershendes taneve

p.s. Kerkoj ndihem se mbeta ne batak smuj dal. kete mesele muned ta mbyllin vetem Dydrinasi, DriniM, Brari dhe gani Meti, nese ju pelqen muhabeti dhe kan vakete per te humebe. Deri para 300 viteve une ndoshta muned ti bi ne fije disi? por jo jo 3000 vjete auhaaa shum jan?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 20-02-2011 më 03:58
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Mer djema si duket plakun e keni keqe kupetu! une nuk fola per kohet e lashta ku njerzia ndoshta kan ece edhe cullak! Une desha tju them dhe tua vertetoj disave, se shqyptaret e
    Kosoves dhe Yllirides nuk jan ashtu si mendojen dhe duan ti paraqesin disa, Te shkretit edhe pse te robenua cdohere jan mundua te simpatizohen dhe te jen sa me afer me Shqypenin dhe cdo krahine te saje, pa marre parasysh se si vishen dhe si i kan traditat ato, vetem te shkeputemi nga robenia. Per veshejet kombetare te toskenis, nese duani te besoni mire nese jo, puna juaj ashete. une nuk them se Iliret,Dardanet e kush do kjofeshin, si kan perdore fustanellat. Une deshta tua bej em dije se cfare duan te tregojen shqyptaret e Yllirides me ate veshje. Tashe USA NR1 dhe arber me kupetuat a jo, se nuk ju pergjigjem me. Une edhe pse jam Plak, nuk muned ti kem me shum se 100 vjete, ju them dhe kjo ashete e vertete, se Kosova, Yllirida, me perjashtim te prespes dhe nej pjese e struges ndoshta, prej 300 vjeteve e kendej asenje burre shqyptare se ka shti kamen ne fustanella.USA NR1, eshete mese e vertete, nese s'me besoni, ketu ne forum ka forumista shum me te menqem se une nga ato ane, pyetni,ose ne te pergjigjen, nese ia vlen te folet me per kete ? une nuk besoj se duhet te folim rreth keti muhabeti se u zgate shum!
    (hahahaha ma more fjalen o Plako se sjemi duke shkruar per kohen e lashte ) )
    kete mendim edhe une kisha se ne Kosove dhe disa vendet e Ilirides nuk ka pase fustanella...
    Pershendetje...

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Qe nga ketu nuk ashete dashte me te folet rreth veshjeve Kombetare.
    USA NR! me kuptoj se cfare desha te them dhe pike.
    Po aj me numrat 2043 u mundua per hire se vertets, ndoshta ka te drjete po ja ku dulum tashe , shkuam 3000 vjete mbas!!! Ndoshta dhe une plak zeza su deshete te fole fare.
    Ju pershendes taneve

p.s. Kerkoj ndihem se mbeta ne batak smuj dal. kete mesele muned ta mbyllin vetem Dydrinasi, DriniM, Brari dhe gani Meti, nese ju pelqen muhabeti dhe kan vakete per te humebe. Deri para 300 viteve une ndoshta muned ti bi ne fije disi? por jo jo 3000 vjete auhaaa shum jan?!
    hahahaha...........

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Veshja kombëtare nga një shoqëri kulturore artistike e rrethinës së Strugës.

po e njëjta shoqëri e veshur me fustanella

Të gjithëve ju përshëndes: - shqiptarë ngado që jem, jem Fisnik dem baba dem. (:

Do te hedh nje valle nure
    me opinga prej lëkure
    fustanella palë palë
    si ata burrat e parë...
    Love has no limits

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar më parë nga diita Lexo Postimin
    Shum poe zi e bukur Simfoni.
    Pyetjen " Cfare dreqin bej une ketu" ja bej shpesh vehtes.
    Malli dita dites po rritet edhe me teper.
    Të besoj diita, të besoj.
    Dita ditës po venitemi sikur kandili kur s`ka vaj edhe pse nuk e vërejmë lehtë...
    Sa e sa herë them se, do të kthehem një ditë... por rrënjët i thellojmë edhe më shumë ... filizi hapi sythin... s`ka kthim prapa...
    ...megjithatë... shpresat nuk i humbas se eshtrat e mia do të prehen vetëm në vendlindje!

Rëndësi ka të jemi shëndosh e mirë e familjes zërin e mirë ia dëgjofshim! Të tjerat varen nga ne.

Love has no limits

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Mir mbrema patriota.Ju pershendes me Haxhiun:

Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268

po kete veshje e perdorin ne Struge shoqerit artistike neper festivale te ndryshme
    Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Naqeta anetaret nga Maqedodia.Mbrema Letaa.....
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •