Close
Faqja 79 prej 176 FillimFillim ... 2969777879808189129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 781 deri 790 prej 1754
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga RiGerta Lexo Postimin
    Naten Sueda e gjume relaksues
    Njoni-Ku je be hajdut. Me paske vjedh shkronjat e firmes ama te ngjaka bukur ty.Te pershendes
    Pershendetje,me sa shoh kohen kur ke shkru,per 10 min paskam dal un mbrem dmth sen e zune hajdutin

mfal qe ti kam vjedh shkronjat,por skisha qare shum te bukura ishin andaj u detyrova....normal se do me ngjan bukur kur bukur shkruhen dhe mir mendohen,duhet pun per te nxjer dicka te bukur nmejdan hehe
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    O Njoni-ch po edhe une jam nga shkupi bre a thaue be jena komshi pa ferka si dihet ama taj e folke tetovarcen sham majr be taj mduket mos ije i sarajit be gjol
    e une sjam i sarajit po sko gajle pi ni sherit hahahaha ajt pershendetje .......
    Shkupi i madh be daj,trego lagjen,ulicen brojn e shpis ta shoh mos po dalim tnjofshem se andej e di tej si osht puna,mora tlidhet dikund uckuri,mos taj kojshit e tauj garand i njoh

seriozisht nga je?

ho mo e mur vesh ni dunjo se pi Saraj jom

ah Sueda e ka fajn,hic sdi tmbaje llaf ene ajo-haj se dja kallzoj qifin
    Jetë e rëndë.......!!!

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Pershendetje,me sa shoh kohen kur ke shkru,per 10 min paskam dal un mbrem dmth sen e zune hajdutin

mfal qe ti kam vjedh shkronjat,por skisha qare shum te bukura ishin andaj u detyrova....normal se do me ngjan bukur kur bukur shkruhen dhe mir mendohen,duhet pun per te nxjer dicka te bukur nmejdan hehe
    Po sen e zuna.Hajdut hesapi kan kembe lepuri
    Pershendetje e mire se te solli perendia ketu
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Pershendetje Sueda, USA, Kriko .Harrova tjeter qe eshte online per momentin? Nese po lajmerohuni
    Pershendetje RiGerta.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Xhi u paska xhet ene juve kshau, xhith ki muhabet bash kur nuk jom une kta pari

Nuk quhet kjo, me hile

U pershendes pi ksaj pusto tokes ftofet :d
    jaja ki,ku ije tej o troshko,normall muhabet ka ktau se tetovarcjaa e ka fjalen...

ene xhi u bo me barcen a do xhijsh doni ticket per camp nou tshohem doni loj champions league a si e kije rendin?
    Jetë e rëndë.......!!!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Pershendetje Sueda, USA, Kriko .Harrova tjeter qe eshte online per momentin? Nese po lajmerohuni
    faleminderit,gjithashtu pershendetje

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    jaja ki,ku ije tej o troshko,normall muhabet ka ktau se tetovarcjaa e ka fjalen...

ene xhi u bo me barcen a do xhijsh doni ticket per camp nou tshohem doni loj champions league a si e kije rendin?
    as ne translate s'po mundem me perkthi haha ,Pershendetje

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Shkupi i madh be daj,trego lagjen,ulicen brojn e shpis ta shoh mos po dalim tnjofshem se andej e di tej si osht puna,mora tlidhet dikund uckuri,mos taj kojshit e tauj garand i njoh

seriozisht nga je?

ho mo e mur vesh ni dunjo se pi Saraj jom

ah Sueda e ka fajn,hic sdi tmbaje llaf ene ajo-haj se dja kallzoj qifin
    Te sloga menjeher mbas ne cair o vllo si ta dish ku asht te stadioni ose te pazari ri a mba mend ulicen valla sedi eko ni emer shkovi kercovski amercovski os te shkolla nikolla vapcarov cati pori

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    as ne translate s'po mundem me perkthi haha ,Pershendetje
    Xhi folish be ene tej,po cfar translate be lock,ket dialekt vec tetovarja mund ta mer vesht se hem i tetoves hem tjetojsh naper evrop e amerik wallahe zort se mund ta kapiratish ket dialekt

nejse Usa pershendetje ene per ty wllaj,kalo mire se qe 3 dit e 3 net e kemi nis ket muhabet e kadal kadal duhet me lon,po jom tu e prejt thekthin se ja kina bo me hile bash kur nuk osht aj i ngrati kercllon muhabeti ktau naper od.
    Jetë e rëndë.......!!!

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Xhi folish be ene tej,po cfar translate be lock,ket dialekt vec tetovarja mund ta mer vesht se hem i tetoves hem tjetojsh naper evrop e amerik wallahe zort se mund ta kapiratish ket dialekt

nejse Usa pershendetje ene per ty wllaj,kalo mire se qe 3 dit e 3 net e kemi nis ket muhabet e kadal kadal duhet me lon,po jom tu e prejt thekthin se ja kina bo me hile bash kur nuk osht aj i ngrati kercllon muhabeti ktau naper od.
    mua me pelqen kur shkruani
    pershendetje dhe cdo te mira

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •