Close
Faqja 90 prej 176 FillimFillim ... 40808889909192100140 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 891 deri 900 prej 1754
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    @Njoni-ch respekte vlla Sarai paska ec perpara me kohen sa i perket kultures , cka behet me Gercecin, Kondoven e ata tjerat aty perreth si u doli plani patateve per sivjet [/QUOTE]

Un jetoi ne Gjermani,keshtuqe skam informata se si kan shkuar patatet,nese kalon andej pari informohu dhe na trego e ndoshta na paguhet me mar i cop tok e me e mbjell,e me dal naj lek

the se ke shok nga Saraj,mund te me tregosh kend e njeh? ndoshta esht i lagjes time najkush

naten e mir se ika une.
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e artaa
    Anëtarësuar
    07-03-2008
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    67
    o pershendetje po sije ajeni majr , akeni vdore atje ne tetove. se neve ktau na majti vdora ...
    ok kaloni vizllueshem..
    Kush Meret me Vetveten e Tij,Nuk Ka Koh te Meret me Te Tjeret.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    pershendetje milet...
    xhi boni si ini,a ini mejr...
    xhi ka deni tre andi ka ju,ka shkupi,kumanova,struga,kercova,gostivari,dimbra,

kendi ka ne asxho kejt me te vjetra,ce sote na vizitoj bora-vdora..hahahha

o thekthi ctai bone hazer kaikin-sajen hahhahahahahhaha........

urroj te kaloni mire bashkeatdhetar...
    hahaha, cfar sahaje be, une jom tu shku zhak per vijen e bardh ktau ntoken e ftofet(ngurbet ) hahaha. Kur de vej nshpaj ateheres da e boj hazer sahajen :d

mduket se ka nejs tem mushet viti sen duroj mo haha(10 dit i bona kendi), ama dita dites nuk i dihet, pajle deni dit kur da e hipi ballanin ene nshpaj hahaha(problem si de i boj 1 muj e kusur haha).
    Me shpejrt presim te vjene e premtja,fundjava ene te dalin mileti, naper klube e disko te hallakaten, tamam si me i lisha pi hapsane. Ja vallah sjom mca une ceksho, turli,turli shishiti mend jon tu mi cit mu kto hahahahahaha xhumurllus. A ditve te punes vdeke, vec ta ngjojsh popin kur i bie asaj ziles te kishes , dangg danggg si callen 15 min, me nder me thon ma ka dusad cat ..... hahahahaha

xhi bohet andi ka ne, deni sen tre?

Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    Moj Tetovare, mbete me Thekthin ti jeni kusherinj apo ?
    Glori, ehe jemi nise une me tetovaren, ama e sheh nuk te kallxon tamam ajo haha , ta con muhabetin per okolla :P

Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    fare ksherinje mi glori,po me e pare une ate kusherinje vet-tkillme boj hahahha (vetvrasje ) hahahhaha.....
    beje shaka mi,por eshte djal i mire,dhe humorist.....
    culloje niher, per mu don tboje vetmbytje :d ,ceksaj i thujn alis t'dashme me gjith zemer hahahaha , vec mos na prekesh helbete :P

ec ta ap ni tpuqme, se allton ije

P.S: Ky VOCI konstantini sham nalt ja lidhka hahaha :P
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 15-12-2010 më 20:35
    #VamosArgentina

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Paska krisur muhabeti këtej sikur në shtëpi të babait lol
    Nuk e paskam ditur që kaq llafazanë qënkan këta bashkatdhetarët e mij. :d

Ju përshëndes të gjithëve nga zemra, pa përjashtim. Bëfshit qef!
    Love has no limits

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga SinFoni@ Lexo Postimin
    Paska krisur muhabeti këtej sikur në shtëpi të babait lol
    Nuk e paskam ditur që kaq llafazanë qënkan këta bashkatdhetarët e mij. :d

Ju përshëndes të gjithëve nga zemra, pa përjashtim. Bëfshit qef!
    hahaha loool

pershendetje te gjitheve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Pershendetje per ju basshkeatdhetare,po a jeni gjalle ore?cka u be si duket kritikat e konstantinit kan ndikuar dhe e ndalet muhabetin a? u humbet krejt

He mi tetovare ku ije tej,lije konstantinin net thote xhit dote aj,hajde tej ktau ene fol tetovarce se sbohet nomi mo.
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar më parë nga Konstantin Lexo Postimin
    @Kriko-38: ti Kriko nga te kemi?
    's'po ma nin' nese nuk eshte shqip car gjuhe eshte mund t'ma tregosh! edhe Letes do ja marri 'nenshtetsin' e Struges hehe
    @Njoni-ch respekte vlla Sarai paska ec perpara me kohen sa i perket kultures , cka behet me Gercecin, Kondoven e ata tjerat aty perreth si u doli plani patateve per sivjet
    Mua me keni prej ruguvice afer grykes se hapur para dy telave mes katit te shtat
    dhe dymbdhjet para disa luleve te lutuara si dhe rruga qore me ballte deri ngjuh,kaq per sot besoj se sado pak ke kuptuar se ku gjindem ja kalofshe mire.

Dhe nje pershendetje per bashkeatedhetaret e mi...................

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    kriko ja ke perzi ja ke be lemc,pse si thue se je dikund ka Xhon kenedi se konstantini e njeh mir shkupin
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    kriko ja ke perzi ja ke be lemc,pse si thue se je dikund ka Xhon kenedi se konstantini e njeh mir shkupin
    Hahah ja bera lemsh po ky KONSTATINI eshte i edukuar dhe nje farre dore intelektual i thote vetes dhe besoj qe do ta kuptoj se nga jame.........

Po lene se ki pelivani smer veshe gurxho bohet cashta i ditecem si thaue taj a
    njoni-ch hahahahahaha

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anëtarësuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Hahah ja bera lemsh po ky KONSTATINI eshte i edukuar dhe nje farre dore intelektual i thote vetes dhe besoj qe do ta kuptoj se nga jame.........

Po lene se ki pelivani smer veshe gurxho bohet cashta i ditecem si thaue taj a
    njoni-ch hahahahahaha
    ti dhe prizrenasi_30 e paskeni adresen te perbashket, jo vetem te tjeret qe nuk e kuptojn po asju veten nuk e kuptoni veten tuaj haha konkurenc te fort po i ben ta dish hehe

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •