Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
Erdha te ju pershendes ju ve gjitheve NJONI-CH,LETA ,,USA,TETOVARJA dhe gjithe ILIRIDEN
okalofshi mire se per pak kesh te haru KONSTANTININ
au cfar emri gjiote xhite kana ki emer (kako struga nema druga) e pasken mor struga ne dore......
Ej a gjall je a? po mir be mir,cka te bej un tash,qe kur shkruaj ketu,shkruaj shpejt,dhe nuk ve rendesi shum e shum ne drejtshkrim dhe ne gramatik,tani me te then te drejten,cac ekam edhe kapacitetin e dijes,nuk jam i dijtshem sikur ti,sepse shum pak kohe kam kaluar neper banka shkollore.....po ti mir ben qe te na rish gati,kur te bejm gabime te na permirsosh,sepse ne vertet kemi nevoj per dije ok.
dhe prej sonte ti je MCUS konstantini me fal Mesues Konstantini.
Vec edhe un e kam nje verejtje,mos i thuaj Letes : fol si te duash se spo ma nin shum! se kjo spo ma nin shum ndoshta esht dhe tingllon shqip,vetem kuptimi i kesaj fjale esht pak a shum e dedikuar per rrugacet sepse ata e perdorin me shpesh,spo ma nin per at apo ma nin per ket,cka sta nin veshi?![]()
Jetë e rëndë.......!!!
@Kriko-38: ti Kriko nga te kemi?
's'po ma nin' nese nuk eshte shqip car gjuhe eshte mund t'ma tregosh!edhe Letes do ja marri 'nenshtetsin' e Struges hehe
@Njoni-ch respekte vlla Sarai paska ec perpara me kohen sa i perket kultures, cka behet me Gercecin, Kondoven e ata tjerat aty perreth si u doli plani patateve per sivjet
![]()
Krijoni Kontakt