Close
Faqja 70 prej 176 FillimFillim ... 2060686970717280120170 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 691 deri 700 prej 1754
    i/e regjistruar Maska e Si-hanA
    Anëtarësuar
    17-02-2010
    Vendndodhja
    Në bukurin e hënës dhe mrekullin e diellit!
    Postime
    315
    Pershendetje Ilirida...

Letaa dhe alem de,Ju flm dhe e gezofshim gjithe se bashku kete Feste...!

P.s: Ju uroj nje jave te mbare...!

i/e regjistruar Maska e Dolce_Angelo
    Anëtarësuar
    25-11-2010
    Vendndodhja
    Long Island NY
    Postime
    256
    Kam respekt te veqante per shqiptaret nga Maqedonia
    , ju pershendes te gjithve.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Mir mengjesi bashkatdhetare si ju kam << majr >
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    Citim Postuar më parë nga letaa Lexo Postimin
    pershendetje Ilirida
    ua uroj festen e 28 Nentorit te gjithvee
    sueda, sinfoni@ USA NR1, kriko-38, tetovarja87, Njoni-ch
    dhe ju tjerve qe u kam harru me u permend

gjithashtu pershendes thekthi , alem_de , Si-hana, Dolce_Angelo
    Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Ku jeni o shqipe te Maqedonise
    Nga jeni fut qe nuk dukeni ne sofren e juaj.Mos harroj, hyra qe hyra ketu po ja u lej nje pershendetje

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    pershendetje...
    oj rigeta sote era na ka tmeruar,per ate jemi humbur...
    o zote mos e beje me...
    ngushllime familjes se asaj studentes nga kosova,qe ishte viktim e kesaj ere te dites se sodit...

kalofshi mire
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    pershendetje...
    oj rigeta sote era na ka tmeruar,per ate jemi humbur...
    o zote mos e beje me...
    ngushllime familjes se asaj studentes nga kosova,qe ishte viktim e kesaj ere te dites se sodit...

kalofshi mire
    Si, si? Se une nuk di gje! Cfare ka ndodh? Per cilen viktime behet fjale moj tetovare?
    Po se pate bezdi me thuja pak me qarte cfare ka ndodhur
    Te falenderoj paraprakisht

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga RiGerta Lexo Postimin
    Si, si? Se une nuk di gje! Cfare ka ndodh? Per cilen viktime behet fjale moj tetovare?
    Po se pate bezdi me thuja pak me qarte cfare ka ndodhur
    Te falenderoj paraprakisht
    aha...
    ok do te mundohem te sqaroj sadopak.
    sote nga ana jone ka pasur nje ere te fuqishme,shume,shume...
    ashtu edhe ne gostivar,per vendet tjera nuk e di...
    nje studente 23 vjecare nga Kosova (emrin sme kujtohet) kishte ardhur ketu per te mare pjes ne ceremonin e diplomimit te motres se vete,ajo studente ne U.SH.T...
    Catia e spitalit Te Tetoves eshte shkatruar e tera ka rene ne toke,dhe kjo vajza ka qelluar aty,mos gabofsha sepse kur e dha ne lajme ika une se smund te perballoj gjera te tilla,boll kam pare ne jeten time,dhe keshtu ajo ka nderuar jete,pas nje perpjekjeje te mjekeve qe ishin munduar ta mbajn ne jete,kishte qene e kote...

edhe nje here ngushllime,eshte teper keq,po fajet kan partit tona qe jan ne pushhtet,rregullojn rruge,e banessa,e s'rregullojn cati e dhoma me te mira neper spitalet tona,se sikur te ishte c'do gje ne rregull me ate spital,tani kjo gje s'do te ndodhte,vajza s'do te ikte nga kjo jete....

gjithsesi keto ishin fjalet qe than ne lajme,nese dikush ka me shume info.mund t'i thote...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    aha...
    nje studente 23 vjecare nga Kosova (emrin sme kujtohet) kishte ardhur ketu per te mare pjes ne ceremonin e diplomimit te motres se vete,ajo studente ne U.SH.T...
    Catia e spitalit Te Tetoves eshte shkatruar e tera ka rene ne toke,dhe kjo vajza ka qelluar aty,mos gabofsha sepse kur e dha ne lajme ika une se smund te perballoj gjera te tilla,boll kam pare ne jeten time,dhe keshtu ajo ka nderuar jete,pas nje perpjekjeje te mjekeve qe ishin munduar ta mbajn ne jete,kishte qene e kote...

edhe nje here ngushllime,eshte teper keq,po fajet kan partit tona qe jan ne pushhtet,rregullojn rruge,e banessa,e s'rregullojn cati e dhoma me te mira neper spitalet tona,se sikur te ishte c'do gje ne rregull me ate spital,tani kjo gje s'do te ndodhte,vajza s'do te ikte nga kjo jete....

gjithsesi keto ishin fjalet qe than ne lajme,nese dikush ka me shume info.mund t'i thote...
    Wow
    Nuk kisha degjuar Rast mjaft tragjik.Ngushllime familjes.Zoti ju dhashte force te afermve per te perballuar humbjen e kesaj vajze kaq te re qe sapo ka filluar te jetoje

Eh moj tetovare, politikanet ashtu jane.Perpara se te hyne ne pushtet te premtojne se do te ndertojne ura dhe aty ku nuk ka lumej e pastaj te ushqejne me luge bosh.

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    aha...

Ngushllime familjes, shokeve dhe gjithe atyre qe kane njohur vajzen.

Politikanet tane le te ndertojne edhe rruge, edhe gjithcka, por duhet kur te japen tendere per rregullim te dickait, le te gerkojne pune te paq, tash duhet ata qe kane kryer kete rregullimin e spitalit para 2 viteve te denohen qe se kane kryer punen si duhet.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •