Do vij në Strugë këtë muaj.
A ka ndonjë forumist të më presë për një kafe?
Sigurisht që duhet të ketë mendoj unë...ahahahahaha...
Ju përshëndes të gjithëve dhe ju nuroj një natë të qetë.Sigurisht ëndrra të bukura!
Do vij në Strugë këtë muaj.
A ka ndonjë forumist të më presë për një kafe?
Sigurisht që duhet të ketë mendoj unë...ahahahahaha...
Ju përshëndes të gjithëve dhe ju nuroj një natë të qetë.Sigurisht ëndrra të bukura!
Ne Struge nuk mundem me te prit.po ne hannover te Gjermanise po.Mire se te vishe po na bjer dhe ca kova me diell se mbaruam nga te ftohtit dhe shiu.Te persh.Beso.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
zdravo na site vie da mi se zhivi i zdravi :P
hihihhi ju uroj shendet e te mira![]()
Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla
Gjithe iken ne StrugHajt se po vij edhe une me shprese qe ju takoj te gjitheve grumbull dikund ne ndonje lokal.
Shnet e te mira edhe per ty.Bej shyqyr qe nuk te ka pare Sinphonia se te beri rezil per sllavizmin qe perdorePostuar më parë nga [MaRiO
![]()
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Pershnetje gjithe juve
A po shkoni ne pushime a hic kete vit? Une do dal pak kah dajet ne Kumanove edhe po ju bej nje vizite qyteteve te maqedonis Tetove-Gostivar-Diber-Kercov-Strug-Oher
Kush eshte asaj ane hajde per nga nji kafe
[QUOTE=SinFoni@;3151605]Eja, eja, por përpara s`të dal ta dish, do të vështroj nga një kënd i lokalit dhe do të sodis me buzëqeshje ... haha...
Paç një ditë të bukur sot dhe mirë se të vish.
Jeni të mirëseardhur të gjithë! Përshëndetje të përzemërta! ((:[/QUOTE
Simfonia, po me mua do pish kafe ?![]()
Heimat ist Heimat!
Krijoni Kontakt