Përshëndetje speciale dhe të sinqertë nga thellësia e zemrës, për bashkëqytetarët e mij! Ju dua shumë, shumë, më ka marrë malli të paktën vetëm një herë t`ia puthja mëngjeset vendlindjes sime të dashur!
Përshëndetje speciale dhe të sinqertë nga thellësia e zemrës, për bashkëqytetarët e mij! Ju dua shumë, shumë, më ka marrë malli të paktën vetëm një herë t`ia puthja mëngjeset vendlindjes sime të dashur!
Pershendetje te gjithve edhe nga une. Nese ka ndonje nga Struga ketu le tma pershendet njehere qytetin tim. Ka vite qe jetoj ne Prishtine!
Po ja moj dite....po e bej per hater tend te dyten pershendetje nga Struga...hehehee...
jaja haj ce ni pershendetje pi Izetejcesjam pi cheshke e rame ne poroj ahahahahhahaa
Naqeta, nga Dibra e madhe !
Nje pershendetje per Shqiptaret e Maqedonise, sidomos te Struges, kalova nje jave te mrekullueshme ne struge, edhe jua keshilloj te gjitheve qe te vizitojne Maqedonine sepse eshte vend shum i bukur edhe i qete, personalisht eshte hera dyte qe shkoj edhe me pelqen jashtzakonisht.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
papapa ke fol si doktor profesor :P
Dua te shkoj dhe une se un bera kurjoze tani![]()
Enii, po te ka lezet shpirti Hotel me 4 yje, 20 euro nata. Ajer i paster, panorame fantastike, edhe darka e perfshire.. Duke dit qe ne tirane nje hotel me 3 yje kushton 50 euro naten.. Pastaj mos flasim per cmimet ne restorante, eshte fantastike ku 4 veta han e pin si derrat e paguajn rreth 20 euro.. lol
Tani po hapet edhe nje Pub tjeter ne liqen (pak a shum si iliria ne durres) esht vend ku mund te kalosh pushime shum te bukura edhe me pak shpenzime (shum pak) edhe eshte shum vend i bukur, edhe jo katastrofik si vendi jone.
Kshu qe shko vizitoje.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt