Të kishe thënë me shtat univerzitete do të kishe patur arësye të krenohesh, me shtat minare nuk është krenari përkundrazi është tregues i mbrapambetjes së shqiptarëve tonë në FYROM.Fatkeqësishtë aty më shumë se në viset tjera shqiptare kan gjetur vend mjekrrat, shamitë minaret, me një fjalë kultura që më së paku na është dashtë.
Pershendetje Iliridë...
Ju uroj t'ja kaloni sa me bukur ne pranine e njerezve tuaj me te dashur...!![]()
dhe ju po ta kishit shkruar kete FYROM-FORUM do te ishte me mire,
njejte do te tregonte se sa dashki ju univerzitetet ne keta vise shqiptare...
gjithsesi..
pershendetje Tetove,Struge,Kumanove,Shkup,Gostivar,Diber,qofshi ju edhe me 7 minare,e pa univerzitetete,ju jeni viset tona,jeni e jona ILIRID...
patshi nje dite te bukur antar Te vendit time....![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
gjithsesi,ne pse nuk e perdorim per ate s'na shkon ndermend qe del ajo...
sido qe te jet...kjo " the former........"
perseri e thote ate qe une e thash,mbase jeni as te parambetur,mos perdorni fjale te huazuara as edhe ne forum,mbase i donki aq shum univerzitetet...
gjithsesi..kaloni mire
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Per mu eshte gabim qe i thoni ILIRIDE , po nejse .. Une do te vazhdoj ti them asaj toke Maqedoni .
Genti plotësisht dakordohem me ty, "Ilirida" është pikrishtë sajesë sllave nën maskën e patriotizmit shqiptar, tani po na thonë se ne shqiptarët kemi zbitur nga malet, ndërkaq ata jan "pasardhësit" e maqedonasve të lashtë.Nuk e dinë të gjorit se nuk kan histori para 1945 -tës.
Krijoni Kontakt