Close
Faqja 128 prej 176 FillimFillim ... 2878118126127128129130138 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,271 deri 1,280 prej 1754
    Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    [QUOTE=diita;3040828]
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    jam kenaq sot ne nje tavoline me 2 nga tetova e 4 nga struga kemi ndej nja 4 ore u kenaqem vertet[/QUOTE

po ne struganet te tille jemi, per muhabet e per shoqeri sna kalon kush.
    dhe ne tetovarët njejt mi diita se paske haru ta thuash

pershndetje ILIRIDË
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-07-2006
    Postime
    82
    Citim Postuar më parë nga Florim07 Lexo Postimin
    pershendetje edhe per ty,

jam antar i forumit nga maqedonia
    me konkret nga "DIBRA E MADHE ME 7 MINARE"
    Të kishe thënë me shtat univerzitete do të kishe patur arësye të krenohesh, me shtat minare nuk është krenari përkundrazi është tregues i mbrapambetjes së shqiptarëve tonë në FYROM.Fatkeqësishtë aty më shumë se në viset tjera shqiptare kan gjetur vend mjekrrat, shamitë minaret, me një fjalë kultura që më së paku na është dashtë.

i/e regjistruar Maska e Si-hanA
    Anëtarësuar
    17-02-2010
    Vendndodhja
    Në bukurin e hënës dhe mrekullin e diellit!
    Postime
    315
    Pershendetje Iliridë...
    Ju uroj t'ja kaloni sa me bukur ne pranine e njerezve tuaj me te dashur...!

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga arvanitasi Lexo Postimin
    Të kishe thënë me shtat univerzitete do të kishe patur arësye të krenohesh, me shtat minare nuk është krenari përkundrazi është tregues i mbrapambetjes së shqiptarëve tonë në FYROM.Fatkeqësishtë aty më shumë se në viset tjera shqiptare kan gjetur vend mjekrrat, shamitë minaret, me një fjalë kultura që më së paku na është dashtë.
    dhe ju po ta kishit shkruar kete FYROM-FORUM do te ishte me mire,
    njejte do te tregonte se sa dashki ju univerzitetet ne keta vise shqiptare...

gjithsesi..

pershendetje Tetove,Struge,Kumanove,Shkup,Gostivar,Diber,qofshi ju edhe me 7 minare,e pa univerzitetete,ju jeni viset tona,jeni e jona ILIRID...
    patshi nje dite te bukur antar Te vendit time....
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-07-2006
    Postime
    82
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    dhe ju po ta kishit shkruar kete FYROM-FORUM do te ishte me mire,
    njejte do te tregonte se sa dashki ju univerzitetet ne keta vise shqiptare...

gjithsesi..

pershendetje Tetove,Struge,Kumanove,Shkup,Gostivar,Diber,qofshi ju edhe me 7 minare,e pa univerzitetete,ju jeni viset tona,jeni e jona ILIRID...
    patshi nje dite te bukur antar Te vendit time....
    "the former Yugoslav Republic of Macedonia" Kjo dmth FYROM moj tetovare e nuk kam menduar në FORUM.

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga arvanitasi Lexo Postimin
    "the former Yugoslav Republic of Macedonia" Kjo dmth FYROM moj tetovare e nuk kam menduar në FORUM.
    gjithsesi,ne pse nuk e perdorim per ate s'na shkon ndermend qe del ajo...
    sido qe te jet...kjo " the former........"
    perseri e thote ate qe une e thash,mbase jeni as te parambetur,mos perdorni fjale te huazuara as edhe ne forum,mbase i donki aq shum univerzitetet...
    gjithsesi..kaloni mire

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Per mu eshte gabim qe i thoni ILIRIDE , po nejse .. Une do te vazhdoj ti them asaj toke Maqedoni .

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Per mu eshte gabim qe i thoni ILIRIDE , po nejse .. Une do te vazhdoj ti them asaj toke Maqedoni .
    Deri kur ?
    Love has no limits

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga SinFoni@ Lexo Postimin
    Deri kur ?
    Deri sa te ekzistoje ajo toke .. Dalin disa politikan qe nuk njofin historin e vet ja fusin nje emer "ILIRIDE" qe kur nuk ekzistonte ne historin Shqiptare , duke jau laene Sllaveve emrin antik MAQEDONI qe kjo histori dhe ky emer nuk njifte Sllave kurr ne kete toke .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-07-2006
    Postime
    82
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Deri sa te ekzistoje ajo toke .. Dalin disa politikan qe nuk njofin historin e vet ja fusin nje emer "ILIRIDE" qe kur nuk ekzistonte ne historin Shqiptare , duke jau laene Sllaveve emrin antik MAQEDONI qe kjo histori dhe ky emer nuk njifte Sllave kurr ne kete toke .
    Genti plotësisht dakordohem me ty, "Ilirida" është pikrishtë sajesë sllave nën maskën e patriotizmit shqiptar, tani po na thonë se ne shqiptarët kemi zbitur nga malet, ndërkaq ata jan "pasardhësit" e maqedonasve të lashtë.Nuk e dinë të gjorit se nuk kan histori para 1945 -tës.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •