Fatkeqesisht nuk ke te dokumentuar asgje para rationem!!!!duhet te kete patur nje fjale paraardhese?patjeter qe po,por ne nuk e dime cila
Persa i perket ne shqip,ne dime vetem variantin modern te fjales arsye,nuk e dime formen antike.
Po e pate ti te dokumentuar gjekundi sille
Kshu me futja kot.gri sallat gjith diten po deshe.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 16-07-2009 mė 08:07
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Po bota nuk mbaron, pse ti nuk din, as ke erė pėr ndonjė variant specifik, pėr fjalėn ARSYE, ti mund tė kukasish gjithditenelume, se nuk kaaaaaaaaaaa.....
Por, unė e lidha me ndarjen AR+SY+E, ku duhet tė lidhet me fjalėn SY, ardhje nė sy, vie nė sy, bie nė sy si shkak ARSYE, qė arsyeton vetiu fjalėn ARSYE
Pėrsėri ta them: me latinishten as filloi, as mbaron bota as gjuha!
Latinishtja osht dialekt illirishte dhe vet alfabetin latin e moren nga illirishtja, PLINI tha (dokument antik). Prandaj illirishtja nuk duhet tė merret si gjuhė e vdekur, sikurse latinishtja e greqishtja e vjetėr (siē thonė gjithditenelume
sepse illirishtja e Re osht SHQIPJA E GJALLĖ!!!
Lėri ti dokrrat ēka ka e ēka s'ka variante... po thom u
Pėr atė edhe po diskutojmė.
HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!
po mor ti zanor ti mendon se me keto fjale banale te na bindesh per kete ēka thua ,jo or djal duhet te kesh fakte per kete ēka thua se me nje si ty ne nuk do te vemi askund
pseudo historian pseudo zanor
Ti ca din ti!!!!tutkun,do diskutosh si njeri ti apo jo!Kjo nuk eshte teme per druzhe titon
Qe latinishtja ka qene dialekt i ilirishtes ti kte duhet ta vertetosh,dhe ti verteton lesht.nga gjuha Ilire dihen shume shume pak gjera,
Se nga e moren alfabetin latinet,nuk ke zbuluar ndonje gje te re ti,shume te tjere mjaft me te zgjuar se ty e kane provuar se nga e ka origjinen ky alfabet.
Vazhdo gri sallat tani,por per druzhe titon,se nga gjuha Shqipe nuk ha pyk ti
nuk le nje teme ne kembe nuk le,katnar i trash.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt