Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Por perberja eshte e njejt nuk ka rendesi ne cfare gjendje Agregate eshte e vertet qe Zoti nuk krahasohet me asnje supstance qe gjendet ne toke mirpo ky eshte nje krahasim pasi qe Jezu krishti me origjine hyjnore ja per ate un e mora Ujin e akullin per shkak te origjines sepse nuk ka rendesi psh ne cfar gjendje eshte Jezusi por me rendesi nga e ka origjinen siq e ceka me lart...

Paj gvu,tash me u marr me shkence ajo menjanon te gjitha dogmat fetare si Islam si kristian sepse shkenctaret jan materialist dhe nuk e shohin te arsyshme ekzistences se Zotit dhe kan ide te tjera po un prap them se Toka ka ekzistuar me heret se dielli pasi qe toka ishte eresire dhe i duhej ndriqim...

deri tani...po
    Ate qe misionaret kristijan nuk te tregojne ty, kur krahasojne Perendine me gjendjet agregate te trupave eshte fakti se nuk jane vetem tre agregate , por jane KATER.

Gjendja e ngurte (psh Ati )
    Gjendja e Lenget (psh Shpirti i Shejnte )
    Gjendja e Gaste (psh Biri ) dhe
    Gjendja PLAZMATIKE ( ?!!!! )

Tani e dime se cfar simbolizojne ato tre gjendjet e para agregate, po e katerta ?!!!
    Cfar simbolizon gjendja agregate e katert sipas krishterimit?!!! MOS VALLE SUPER PERENDINE BIBLIKE ?!!!

Te kam thene kronik , mendo me mendjen tende, mos lejo te manipulohesh nga ana e manipulatoreve.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Oke pra ti e quan biblen genjeshter . Nese zbulohet nje genjeshter a thua a duhet mi besu tasht asaj per tjerat gjera ???
    Un nuk e quaj biblen genjeshter po thash qe ajo qe ke thene eshte ndonje tashetheme sepse nuk mund ta kuptosh biblen edhe kuranin vetem me nje fjal po te duhet edhe nuk kam degjuar nese bibla profetizon ardhjen e Muhamedit

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Gjendja e ngurte (psh Ati )
    Gjendja e Lenget (psh Shpirti i Shejnte )
    Gjendja e Gaste (psh Biri ) dhe
    Gjendja PLAZMATIKE ( ?!!!! )
    Është edhe gjendja e pestë: gjendja agregate e budallepsur, në të cilën janë të gjithë ata të cilët mundohen të të bindin se njëshi është tresh.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Brravo se mir e ki...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    a nuk ju vjen merzi te humbni kohe duke u marre me nje tip te tille,ska faj i shkreti aj aq din dhe ju duhet ta kuptoni,njohurit e tija dhe ndikkimi nga te tjeret jan te atille qe nuk ia mundesojn ketij personi asnje shkrim nga vetvetiu duke qen ne vetedije,personi esht i hipnotizuar dhe gjendja e tij esht e rende,lereni te qet kur ti del gjumi ndoshta do i kupton gjerat,un kuptoj nese thoni-duam tia tregojm te verteten,ok,mirepo ky as qe ka pjekuri per te kuptuar kush e meson dic te mire dhe te vertete e kush e manipulon me uj dhe me akull,kur ta shoh behet akullore,ja embelton pak gojen dhe freskohet me ashtu ideesh,normal i vjen mire......

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    a nuk ju vjen merzi te humbni kohe duke u marre me nje tip te tille,ska faj i shkreti aj aq din dhe ju duhet ta kuptoni,njohurit e tija dhe ndikkimi nga te tjeret jan te atille qe nuk ia mundesojn ketij personi asnje shkrim nga vetvetiu duke qen ne vetedije,personi esht i hipnotizuar dhe gjendja e tij esht e rende,lereni te qet kur ti del gjumi ndoshta do i kupton gjerat,un kuptoj nese thoni-duam tia tregojm te verteten,ok,mirepo ky as qe ka pjekuri per te kuptuar kush e meson dic te mire dhe te vertete e kush e manipulon me uj dhe me akull,kur ta shoh behet akullore,ja embelton pak gojen dhe freskohet me ashtu ideesh,normal i vjen mire......
    Eshte i ri Kronike. I ka vetem 17 vjet dhe keta misionaret kristijan jane te pashpirte. Tamam te rijnte e kesaj moshe monhohen ti manipulojne sepse e kane me lehte qe ti manipilojne.
    Ata nuk kane shance te manipulojne dike si puna jote ose si puna ime. I kemi kaluar ne ato vite kur njeri ka mundur te na maniupuloj me nje camcakis ( e kam fjalen kur kemi qene ne moshe 5 ose kater vjecare).
    Sic duket Kronike po piqet pak si me vonese , dhe ata shfrytezojne kete.
    Andaj jam duke i thene qe te mendoj me koken e tij e jo me koken e manipuluesve , me koken e te njeteve manipulues qe rejne femijet neper kisha e neper manastire dhe i fusin neper dhonat e tyre te mfshefta per te pasur maredhenie seksuale.

Andaj mendoj qe ne duhet ti tregojme rrugen, e pastaj atij (dmth Kronike) i mbetet qe te zgjadhi.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Po

pra krejt kan te njejten preardhje,pra kur shpirti i shejt preku Shen Merine at'here biri i saj ishte i ndikuar nga fryma e shejt dhe behet hyjnor sepse eshte prekur nga materia hyjnore pra edhe ai ndikohet dhe behet hyjnor sepse refet po te ishe ndikuar ti nga shpirti i shejt apo po preku nje materie hyjnore trupin e nenes tende at'her ti patjeter qe do dalesh me dy natyra pra ndikohesh edhe nga natyra e nenes (njerzore) edhe nga natyra e shpirit te shejt

Akull+Avull+Bore=Uje te gjitha e kan prejardhjen prej Ujit pra jan nen 1
    kronika te pershendes ama ti petlat po don me i ba me uje. e petlat me uje nuk behen.ti o kronike pik se pari duhet ta dish se uji eshte uje e akuli eshte akull etj ti po i ben lemsh krejte e smiresh vesh. kronike duhet ta kuptojsh se zoti eshte nje ai eshte krijues e te derguarit jane krijesat e tija , edhe pse na muslimanet i duam te derguarit e zotit na nuk i adhurojme dhe nuk kerkojme ndihme prej tyre. na muslimanet e adhurojme vetem zotin dhe vetem nga ai kerkojme ndihme.nuk e di se a me kupton, por duhet ti dalojsh do sende. krijesa nuk ka natyre hynore.pasuesve te ruges se drejte selam alejkum e ti kronike naten e mire.

i/e regjistruar Maska e tulipanonero
    Anëtarësuar
    03-03-2009
    Postime
    226
    Kjo eshte nje video qe shpjegon ne menyre shume te bukur argumentimin e gabuar per trinitetin(3 gjendjet e ujit)(me duket se e shpjegon mbas min 10,pak a shume)
    Ndryshuar për herë të fundit nga tulipanonero : 19-07-2009 më 21:36

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    Aleikum selam!

Lëre se u paska mbush forumi me carroj të këqinj aman. Ky në vend se të gjejë ndonjë temë për eliminimin e puçrrave të pubertetit, futet këtu e gjoja thotë diçka. Ky mistreci që i ngatërron gjërat edhe po bëhet argëtues ndonjëherë, por ama kur nga fantazmat e pajeta merr kërcënime virtuale, beso që s'po ngelet kurrfarë lezeti të futem këtu. Është fjala për një moderator të krishterë të këtij forumi nga i cili mora në MP kërcënime për likuidim fizik! Të shkretit nuk i kanë ecur mirë statistikat e konvertimit dhe nuk iu është përmbushur plani pesëvjeçar ndaj tash don të shfryhet në ata të cilët mendojnë ndryshe, herë me fshesë e herë me kërcënime për vrasje. Turp!
    LoL
    Edhe ku te kercenojne keto, duhet te rish nja 40 dite pa u depiluar .. .Kjo e konvertimit qenka forte fare, hahaha, spo i shtohet numri dhe do fillojne me vrasjet kunder muslimaneve.oh sa kam qesh, tu befte dita nje mije o Zot .O shi duku ndonjehere kendej se na mbyti vapa likujduese.Mua me dhane disa dite pushime(ban) per plazh ngaqe kisha filluar te mesoja shume mire biblen edhe kto kishin ngel pak mbrapa vete.

http://www.mjekesia-profetike.com/showthread.php?t=166
    "Shoku Mjekesise"

e kapur nga Krishti Maska e Noku Ymeri
    Anëtarësuar
    05-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    84
    pershendetje mjeksia kam kohe pa diskutu me ty LoL.....si me ke qene mire?vazhdon me germimet?ke gjet gje?.....shoh qe i qenke kthyer prap Bibles....mire ben po kur ta mbarosh romanin bej zile sepse sic hyn ashtu dhe del ti lol.....e ke provuar disa here,cne qe i je kthyer prap...mos valle....ishalla hahah.......
    klm
    Kush ka Birin ka Jeten

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •