nuk do e quaja lakmi, sepse nje njeri o te pelqen o s'te pelqen s'ka gje per lakmi aty, por thuaj qe shpesh-here njerezit ngaterrohen edhe tak e marrin per fare shoqen e shokun.
nuk do e quaja lakmi, sepse nje njeri o te pelqen o s'te pelqen s'ka gje per lakmi aty, por thuaj qe shpesh-here njerezit ngaterrohen edhe tak e marrin per fare shoqen e shokun.
La vita č bella...
Ku je Koke?
po, ja qellove... a, edhe ti djale a?
...ah interesant, qe per shembull une kete pune nuk e dita.... Po te disha nuk e kisha mbajt ashtu sekletin ne vete. Si s'me shkoj mendja tek ju ore? Nejse s'humbim dot kohe, sot, neser, mbasneser, i shkembejmi adresat dhe organizojme dic ketu ne Zvicer edhe pse s'ka me gocat tona por me ne fund ja dalim edhe ketij "problemi"; bara eshte e rende per mua, t'a kisha dite per te mire nga ana jote... Por ato dyat me te cilat i kam marrdhanjet super, ato mi leni apo jo?
eh po, situata eshte e veshtire, me ta thene te drejten as gjumi nuk eshte ashtu sic duhet...pun bre vella, diten universiteti, n'mbramje puna, naten n'vend te gjumit akoma puna, Cte bejshe? keshte e ka mergimtari....pune, pune, pune...
pra, perpara dhe mbuloni sa te keni force edhe pse eshte vape e madhe per tu mbuluar, por me fund, mbuloni ju lutem ma hiqni presionin.
Teme e bukur dhe aktuale!Po te mos devijohet dalin diskutime shume te vlefshme per te dy grup moshat si 18-te vjecare e ajo 35 vjecare.Po po i referohem titullit te temes per shoqerine midis dy te rinjve ,a eshte e sinqerte apo jo.Mendoj se ku egziston shoqeria mes dy te rinjve duhen zbatuar kodet e shoqerise nga te dy palet dhe jo te abuzohet se dhe dashakeqte e interpretojne ndryshe uuuuuuu,keta shoke gjoja....n.q.se ju mbani etiken e shoqerise s'kini pse te kaloni ne ...dashuri pastaj n.q.se gjate rruges ju lind idili pse jo kjo tregon se psrtnerja/i juaj ploteson ato kushte qe ju kerkoni dhe mund te ndodhe dashuria me perfundim serioz.Persa i perket lidhjeve me diference moshe vlen per te diskutuar dhe eshte teme e gjere qe besoj Kokekatrori le te hape tjeter teme e diskutojme. Une jam kunder kesaj njohje se mire rruga deri ne nje fare vendi do ece mire po kur te moshohen pak 18-vjecarja do shohe tjeter dhe partnerit do t'i bjere koka ere hallve dhe do kete shthuje te kesaj njohje...[ ajo 40 ne kulmin e moshes per femren dhe ai 60 vjec qe do te rrije ne lulishte]. Respekte.
Te pergjigjem sinqerisht...femra (vajza)mundet edhe esht shum e sinqert ne te lidh shoqeri me nje djal,gje qe tek mashkulli kjo esht me e zbeht.
Ka shoqeri ,qe kuptojn njeri tjetrin dhe respektojn... mendimi im...!
Po mor Burre, vecse per mire perpiqemi
Ishte vetem nje shembull per te shpjeguar qe e kam fjalen per ato lloj lidhjeje ku llogjika thote paraprakisht dhe bindshem JO.
Ajo 40 ne kulmin e moshes ??? Nuk e dija kete une ... Flet per moshen Biollogjike apo per ate Shpirterore ???
ai 60 vjec qe do te rrije ne lulishte ?? - hm, as ketu ste jap dot te drejte. Berlusca eshte shume mbi 60 dhe i rreshton 18 vjecaret ne kollone ...![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Per te paren e pyetjes A: po ekziston,s'me ka rastisur vete nje gje e tille.
Per te dyten e A-se: absolutisht po,njihem vete personalicht me nje femer qe prej 13 vjetesh,funksionon prima shoqeria sepse s'ka biollogji ne mes,s'ka hipokrisi dhe ka respekt reciprok shoqeror.
B-ja: vetem neve nuk i harrojme pragjet,caqet apo kufijte?Varet ku fillon kufiri dhe ku mbaron kufiri pra s'ka formule,sipas mendimit tim.
C-ja: po ta llogjikoje,nuk do ndjeje.Do behet germadhe apo keshtjelle lumturie nuk ka profet ne bote qe ta parashikoje.Vetem disa mallra konsumi kane garanci jo te perjetshme.A e mban dot zjarrin e dashurise te perjeteshme??????????????????
Te pershendesdhe mos ma fut me ndonje tull kokes se jam vete pacifist
![]()
Po Berluska i rrjeshton ne kollone po ato e dine perse i vene.... deshte dhe ai amb.amerik .po vdiq ne shkoder nga 40 -vjecarja,te kujtohet... dyzet vjecaret jane ne kulmin e prarimit djale ne te dyja rastet biologjike dhe shpirterore...
Berluska ka parane dhe ble viag...e te tjera gjera qe ka nxjerre mjekesia pa me forcat e veta ncncncnc... se kalon dot klasen.![]()
mund te kete shoqeri te sinqerte dhe te afert mes tyre.
femra me duket se e ka me te lehte ta trajtoj nje mashkull si shok,ndersa mashkulli ca me te veshtire per te mos e pare kete shoqe me tjeter sy
keshtu e mendoj
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt