Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 54
    Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    nuk do e quaja lakmi, sepse nje njeri o te pelqen o s'te pelqen s'ka gje per lakmi aty, por thuaj qe shpesh-here njerezit ngaterrohen edhe tak e marrin per fare shoqen e shokun.
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    Pse jo i iku mosha keshtu?
    Ju te dy Rexhina + Apollon them se plotesoni njeri-tjetrin si labi me lalucin
    Te lidheshit dot me njeri tjetrin mire do benit

Harambash Killer Maska e Gameness
    Anėtarėsuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash nė "kullėn e fildisht".
    Postime
    623
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Pershendetje Pleurat . mendoj se je djale.
    Respekt - nga pikpamja e djalit nuk mund te komentohet me bukur realiteti.
    Edhe une them se vajzat genjejne / ose tregohen "te turpshme" kur mohojne joshjen trupore ... megjithate smund te flas per to.
    Maximumi i zotesise qe une u konfirmoj Vajzave ne kete pikpamje eshte karakteri i forte, disiplina dhe vetedija, qe ato kane nje ndryshim te theksuar nga lopa apo delja apo dhia apo ...
    Nuk e di - si e shikojne vajzat komentin tend ???

p.s sa per ate PRESIONIN qe te bejne Ty vajzat ne Zvicer ..... - na thuaj morr burre se ne te ndihmojme - ja nje p.sh ta mbulon START-i, nje ta mbulon STOP-i, nje e merr Xhuxhuja se eshte human dhe qatriot me vlera, Xhamia dhe pse ka harruar se cfare duhet te beje, meqe eshte per bashkim kombtar do ta palosi me siguri njeren me muhabet, pastaj ca te ngelen teper do perpiqem ti rrafshoj une me Traktor.
    Fol me ne Vella se nuk te leme vetem ne kete situate te veshtire
    Ku je Koke?

po, ja qellove... a, edhe ti djale a?

...ah interesant, qe per shembull une kete pune nuk e dita.... Po te disha nuk e kisha mbajt ashtu sekletin ne vete. Si s'me shkoj mendja tek ju ore? Nejse s'humbim dot kohe, sot, neser, mbasneser, i shkembejmi adresat dhe organizojme dic ketu ne Zvicer edhe pse s'ka me gocat tona por me ne fund ja dalim edhe ketij "problemi"; bara eshte e rende per mua, t'a kisha dite per te mire nga ana jote... Por ato dyat me te cilat i kam marrdhanjet super, ato mi leni apo jo?

eh po, situata eshte e veshtire, me ta thene te drejten as gjumi nuk eshte ashtu sic duhet...pun bre vella, diten universiteti, n'mbramje puna, naten n'vend te gjumit akoma puna, Cte bejshe? keshte e ka mergimtari....pune, pune, pune...

pra, perpara dhe mbuloni sa te keni force edhe pse eshte vape e madhe per tu mbuluar, por me fund, mbuloni ju lutem ma hiqni presionin.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Teme e bukur dhe aktuale!Po te mos devijohet dalin diskutime shume te vlefshme per te dy grup moshat si 18-te vjecare e ajo 35 vjecare.Po po i referohem titullit te temes per shoqerine midis dy te rinjve ,a eshte e sinqerte apo jo.Mendoj se ku egziston shoqeria mes dy te rinjve duhen zbatuar kodet e shoqerise nga te dy palet dhe jo te abuzohet se dhe dashakeqte e interpretojne ndryshe uuuuuuu,keta shoke gjoja....n.q.se ju mbani etiken e shoqerise s'kini pse te kaloni ne ...dashuri pastaj n.q.se gjate rruges ju lind idili pse jo kjo tregon se psrtnerja/i juaj ploteson ato kushte qe ju kerkoni dhe mund te ndodhe dashuria me perfundim serioz.Persa i perket lidhjeve me diference moshe vlen per te diskutuar dhe eshte teme e gjere qe besoj Kokekatrori le te hape tjeter teme e diskutojme. Une jam kunder kesaj njohje se mire rruga deri ne nje fare vendi do ece mire po kur te moshohen pak 18-vjecarja do shohe tjeter dhe partnerit do t'i bjere koka ere hallve dhe do kete shthuje te kesaj njohje...[ ajo 40 ne kulmin e moshes per femren dhe ai 60 vjec qe do te rrije ne lulishte]. Respekte.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Te pergjigjem sinqerisht...femra (vajza)mundet edhe esht shum e sinqert ne te lidh shoqeri me nje djal,gje qe tek mashkulli kjo esht me e zbeht.
    Ka shoqeri ,qe kuptojn njeri tjetrin dhe respektojn... mendimi im...!

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Pleurat Lexo Postimin
    Ku je Koke?
    Po te disha nuk e kisha mbajt ashtu sekletin ne vete. Si s'me shkoj mendja tek ju ore? Nejse s'humbim dot kohe, sot, neser, mbasneser, i shkembejmi adresat dhe organizojme dic ketu ne Zvicer edhe pse s'ka me gocat tona por me ne fund ja dalim edhe ketij "problemi"; bara eshte e rende per mua, t'a kisha dite per te mire nga ana jote...
    Po mor Burre, vecse per mire perpiqemi
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Persa i perket lidhjeve me diference moshe vlen per te diskutuar dhe eshte teme e gjere qe besoj Kokekatrori le te hape tjeter teme e diskutojme.
    Ishte vetem nje shembull per te shpjeguar qe e kam fjalen per ato lloj lidhjeje ku llogjika thote paraprakisht dhe bindshem JO.
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    ajo 40 ne kulmin e moshes per femren dhe ai 60 vjec qe do te rrije ne lulishte.
    Ajo 40 ne kulmin e moshes ??? Nuk e dija kete une ... Flet per moshen Biollogjike apo per ate Shpirterore ???
    ai 60 vjec qe do te rrije ne lulishte ?? - hm, as ketu ste jap dot te drejte. Berlusca eshte shume mbi 60 dhe i rreshton 18 vjecaret ne kollone ...

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Pershendetje,

marr guximin te hap nje teme qe perseri me intereson edhe mua vete :
    A ekziston dot nje shoqeri e paster dhe e thelle Vajze-Djale ???

Pyetja a-) : A mund te dashurohesh pas dikujt edhe pse ne fillim kishte per nje kohe te gjate vecse shoqeri ne mes ?? A mund te kete vecse shoqeri pa paramendim edhe pse dikur ate gjinine tjeter e respekton => adhuron ???
    A ju ka ndodhur ???

Pyetja b-) : A do ta lejonit te ndodhte ??? - ne kushtet kur asnje kusht nuk eshte i pershtatshem dhe llogjika pellet vecse "JOOOO" (p.sh djali shume i madh, i pjekur, i zgjuar, i rrahur nga jeta dhe vajza shume e vogel, e hedhur, e genjyeshme, e magjepsur pas dikujt qe nuk i pershtatet, etj etj) - si do arrinit te mos e lejonit (nese sdo e lejonit) ?? Thjesht disipline apo edhe ndonje formule e vecante ??

Pyetja c-) Cfare pasojash mund te kete ?? - Llogjika paralajmeron pasuksesshmerine, tere papershtatjet shtrohen qarte dhe bindshem .... e megjithate organi me impulsiv, Zemra, hedh themelet... - a mund te rezistoje cka do ngrihet mbi keto themele ?? Do shembet dhe dhimbja do jete edhe me e madhe apo do behet keshtjelle lumturie ??

- Kush me shan - mbare pragun dhe deri ku i arrin se jam paqesor dhe sme behet vone
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Per te paren e pyetjes A: po ekziston,s'me ka rastisur vete nje gje e tille.
    Per te dyten e A-se: absolutisht po,njihem vete personalicht me nje femer qe prej 13 vjetesh,funksionon prima shoqeria sepse s'ka biollogji ne mes,s'ka hipokrisi dhe ka respekt reciprok shoqeror.
    B-ja: vetem neve nuk i harrojme pragjet,caqet apo kufijte?Varet ku fillon kufiri dhe ku mbaron kufiri pra s'ka formule,sipas mendimit tim.
    C-ja: po ta llogjikoje,nuk do ndjeje.Do behet germadhe apo keshtjelle lumturie nuk ka profet ne bote qe ta parashikoje.Vetem disa mallra konsumi kane garanci jo te perjetshme.A e mban dot zjarrin e dashurise te perjeteshme??????????????????
    Te pershendes dhe mos ma fut me ndonje tull kokes se jam vete pacifist

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Po mor Burre, vecse per mire perpiqemi

Ishte vetem nje shembull per te shpjeguar qe e kam fjalen per ato lloj lidhjeje ku llogjika thote paraprakisht dhe bindshem JO.

Ajo 40 ne kulmin e moshes ??? Nuk e dija kete une ... Flet per moshen Biollogjike apo per ate Shpirterore ???
    ai 60 vjec qe do te rrije ne lulishte ?? - hm, as ketu ste jap dot te drejte. Berlusca eshte shume mbi 60 dhe i rreshton 18 vjecaret ne kollone ...
    Po Berluska i rrjeshton ne kollone po ato e dine perse i vene.... deshte dhe ai amb.amerik .po vdiq ne shkoder nga 40 -vjecarja,te kujtohet... dyzet vjecaret jane ne kulmin e prarimit djale ne te dyja rastet biologjike dhe shpirterore...
    Berluska ka parane dhe ble viag...e te tjera gjera qe ka nxjerre mjekesia pa me forcat e veta ncncncnc... se kalon dot klasen.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    mund te kete shoqeri te sinqerte dhe te afert mes tyre.

femra me duket se e ka me te lehte ta trajtoj nje mashkull si shok,ndersa mashkulli ca me te veshtire per te mos e pare kete shoqe me tjeter sy

keshtu e mendoj
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ju te dy Rexhina + Apollon them se plotesoni njeri-tjetrin si labi me lalucin
    Te lidheshit dot me njeri tjetrin mire do benit
    Une me Rexhinen? Muuahahaha

Un e Rexhina do ishim cifti me katastrofik qe ka pare historia njerzimit, me beso e njoh mire ate laben.

Plus o koktrekendesh, un sjam fierak, sjam fare nga jugu.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •