Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anėtarėsuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Vella Elvis - vallaj qashtu (kurse ate fjaline tende te fundit e fshiva me mire)

p.s ueee "KokeTraktori" - ja kesaj i them Dekorate une !!!!
    Dekoratat e mia deri sot :
    - KokeSquare
    - KokeTrekendsh
    - KokeQoshe
    - KokeTraktori
    Hehahe.

Kam gabu qė s'tkam fut tek lista e politikanėve nė temėn qė e kam hap unė.

Cili nga Anėtarėt ia Vlen Tė Bėhet Politikan?

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga STOP-START Lexo Postimin
    Kam gabu qė s'tkam fut tek lista e politikanėve nė temėn qė e kam hap unė.

Cili nga Anėtarėt ia Vlen Tė Bėhet Politikan?

Bro - a ke noj Teme gjynofi ... : "Amon t dali njona ta presi KokeTraktotin ne Rinas se nuk e njef Tironen ene ska ku me flejt" ??

Se per Teme Politike nuk me ke mua - e kruajta njehre dhe mu hodhen Leprushat e Forumit ne gurmaz

i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anėtarėsuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Bro - a ke noj Teme gjynofi ... : "Amon t dali njona ta presi KokeTraktotin ne Rinas se nuk e njef Tironen ene ska ku me flejt" ??

Se per Teme Politike nuk me ke mua - e kruajta njehre dhe mu hodhen Leprushat e Forumit ne gurmaz
    HaehaehahehaAHE , ėshtė fillimi do e kalosh kėtė krizė edhe unė kėshtu mu futen me ca fyrje disa nga ata adhuruesit e Messit.

Pse ti ski ku fle e don t'flesh ke nojkush (e aq ma pak me kon ajo vajzė) jaaa mor jaooo ska Shqiptar qe t'ndihmon , vazhdo fli ke stacioni aty.
    NUK KA ZGJIDHJE TJETER.

Ke kėtu tek forumi (disa goca) me foto i ke tė gjitha , shiko Bombonėn tu lu Teniss osht e papame jaooo.

Elvisi

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Vella Elvis - vallaj qashtu (kurse ate fjaline tende te fundit e fshiva me mire)

p.s ueee "KokeTraktori" - ja kesaj i them Dekorate une !!!!
    Dekoratat e mia deri sot :
    - KokeSquare
    - KokeTrekendsh
    - KokeQoshe
    - KokeTraktori
    kete dekoraten ta kam dhen un ahahahahahaha
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Harambash Killer Maska e Gameness
    Anėtarėsuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash nė "kullėn e fildisht".
    Postime
    623

varet...

une personalisht nuk mund te rrij pran nje vajze "shoqe" nese me pelqen dhe te shtihem si shok. Sepse edhe te bejsha ēmos me fjal e fjali per te qene "neutral" ose shoke, prap komunikimi im trupor do te me trathtonte. Ne komunikimin nderpersonal, gati 70% i komunikohet bashkbiseduesit me ane te trupit....pra....

I kam disa goca te ashtuquajtura "shoqe" te cilat kan interes ndaj meje (por qe nuk e thojne haptazi) dhe ... jane raporte te veshtira nga ana ime sepse e ndjej PRESIONIN.... prandaj i evitoj keto "shoqe".

Kurse vetem me dy goca SHOQE kam gjuhe te perbashket, por, keto te dyjat nuk me pelqejne/terheqin ne ate aspekt..., dhe kjo eshte reciproke. Si rezultat raporti yne eshte super.

Pra, mund te them qe ka shoqeri te sinqerte, nese flitet shume, nese gjerat nuk mbahen nen tryeze dhe automatikisht nese keto gjera jane evidente , pra ne shesh.

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Pleurat Lexo Postimin
    une personalisht nuk mund te rrij pran nje vajze "shoqe" nese me pelqen dhe te shtihem si shok. Sepse edhe te bejsha ēmos me fjal e fjali per te qene "neutral" ose shoke, prap komunikimi im trupor do te me trathtonte. Ne komunikimin nderpersonal, gati 70% i komunikohet bashkbiseduesit me ane te trupit....pra....

I kam disa goca te ashtuquajtura "shoqe" te cilat kan interes ndaj meje (por qe nuk e thojne haptazi) dhe ... jane raporte te veshtira nga ana ime sepse e ndjej PRESIONIN.... prandaj i evitoj keto "shoqe".
    Pershendetje Pleurat . mendoj se je djale.
    Respekt - nga pikpamja e djalit nuk mund te komentohet me bukur realiteti.
    Edhe une them se vajzat genjejne / ose tregohen "te turpshme" kur mohojne joshjen trupore ... megjithate smund te flas per to.
    Maximumi i zotesise qe une u konfirmoj Vajzave ne kete pikpamje eshte karakteri i forte, disiplina dhe vetedija, qe ato kane nje ndryshim te theksuar nga lopa apo delja apo dhia apo ...
    Nuk e di - si e shikojne vajzat komentin tend ???

p.s sa per ate PRESIONIN qe te bejne Ty vajzat ne Zvicer ..... - na thuaj morr burre se ne te ndihmojme - ja nje p.sh ta mbulon START-i, nje ta mbulon STOP-i, nje e merr Xhuxhuja se eshte human dhe qatriot me vlera, Xhamia dhe pse ka harruar se cfare duhet te beje, meqe eshte per bashkim kombtar do ta palosi me siguri njeren me muhabet, pastaj ca te ngelen teper do perpiqem ti rrafshoj une me Traktor.
    Fol me ne Vella se nuk te leme vetem ne kete situate te veshtire

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Pershendetje per temen.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Baaah No ! Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Pershendetje,

marr guximin te hap nje teme qe perseri me intereson edhe mua vete :
    A ekziston dot nje shoqeri e paster dhe e thelle Vajze-Djale ???
    Pershkrimi : Djali x shkon te dentistja dhe si ndihmes sherbyese i sherben vajza y.
    Mosha tmerresisht te ndryshme (djali mbi 35 vjeq kurse vjaza 18), me bindjen se sdo kete kurre bile as shoqeri mes tyre, tregohen thjesht te sjellshem ndaj njeri-tjetrit ne kuadrin e gojes se hapur dhe dhmebve nen llampe, gjate dy-tre sherbimeve shkembejne pak "small talk" dhe pa asnje paramendim ..., ne sherbimin e fundit vajza pershendetet dhe thote se do ndjeke shokun e saj ne nje qytet tjeter 500km larg..., shkembehen kartevizitat me bindjen se do hidhen ne koshin me te pare qe vjen .., dikur merret ne telefon nga njeri dhe pyetet si ecin punet, thjesht kuriozitet, muhabeti ecen, cdo dite e me mire, vajza x dikur hap zemren dhe tregon qe eshte bere pishman qe ka vajtur pas shokut te saj, behen "shoke telefoni", flasin, ndihen mire, dikush fillon te ndjeje dhe te joshe dhe tjetrin .... vazhdimi eshte i rrjedhshem .. dhe behen pre e ... passioneve ?? instinkteve ?? sigurisht jo e llogjikes ... apo jo ???

Pyetja a-) : A mund te dashurohesh pas dikujt edhe pse ne fillim kishte per nje kohe te gjate vecse shoqeri ne mes ?? A mund te kete vecse shoqeri pa paramendim edhe pse dikur ate gjinine tjeter e respekton => adhuron ???
    A ju ka ndodhur ???

Pyetja b-) : A do ta lejonit te ndodhte ??? - ne kushtet kur asnje kusht nuk eshte i pershtatshem dhe llogjika pellet vecse "JOOOO" (p.sh djali shume i madh, i pjekur, i zgjuar, i rrahur nga jeta dhe vajza shume e vogel, e hedhur, e genjyeshme, e magjepsur pas dikujt qe nuk i pershtatet, etj etj) - si do arrinit te mos e lejonit (nese sdo e lejonit) ?? Thjesht disipline apo edhe ndonje formule e vecante ??

Pyetja c-) Cfare pasojash mund te kete ?? - Llogjika paralajmeron pasuksesshmerine, tere papershtatjet shtrohen qarte dhe bindshem .... e megjithate organi me impulsiv, Zemra, hedh themelet... - a mund te rezistoje cka do ngrihet mbi keto themele ?? Do shembet dhe dhimbja do jete edhe me e madhe apo do behet keshtjelle lumturie ??

Kjo eshte Tema

Per KokeQypat e Forumit : "desh kapa nje alamet vajze sot .." - "pse keshtu ?", "po ishim tek per tek ne ashensor, vetem ti hidhesha me duhej .." - "hajde gomar se sot do festojme mosdergimin tend pako postale ne Shqiperi"

Mua personalisht asnjehere nuk me ka ndodhur te kisha nje vajze si shoqe !!! Po te ishte jo terheqese nuk e vija re ... po te me terhiqte e terhiqja (bile shume me kollaj kur kerkonte thjesht nje "shok per te bere muhabet" ... i afroja direkt supin ku te mbeshtetej dhe te behej e lireshme )
    Po sot keshtu eshte akoma ??? Cfare pervoje keni Ju Qypat e tjere ??

- Tema eshte sigurisht abstrakte ("cfare hengret sot ??" - shpreheni ne vend tjeter )
    - Moderatore/Supervizore/Administratore/Bordi Drejtues - Ju lutem ta lejoni si Teme - nuk i prish pune askujt
    - Chit Chat - them se ka bukurine e vet

- Kush me shan - mbare pragun dhe deri ku i arrin se jam paqesor dhe sme behet vone

as nuk e perfundova romanin...pyetja e temes shume zhgenjyese, me mire te pyesje eshte e logjikshme nje lidhje midis nje 35 vjecarit dhe nje 18 vjecares...ne rradhe te pare per mendimin tim do ishte jo!!! diferenca e moshes eshte shume e madhe ama ka cifte qe kan kaq diferenc...te kesh thjesht shoqeri me dike 12 vjet me i madh dhe me gjinin e kundert do thoja qe shoqeria nuk eshte e sinqert...35 vjecari po mundohet te gjej nuse
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Lind pyetja, pse nje 35 vjecar mendon te martohet me nje 18 vjecare?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •