Postuar mė parė nga tetovarja87 p.sh sihana.......sakte..... e / njeri / te / urrej / qe / sado/ mos / teje /gaboj / asnje / ndaj sado / ngritur / jeto / /qe /jeshe / ne / te / thjeshtesi / i. ps/keto qe jane te nenvizuar,nga ato fillon fjalia..se kam prbl.me tastieren....e spunon caps locke Pershendetje Tetovare...po e provoj une! Mos urrej asnje njeri,sado qe te gaboj ndaj teje! Jeto ne thjeshtesi,sado qe te jesh i ngritur!
Postuar mė parė nga gloreta Urtesia nuk eshte gje tjeter vecse shkenca e lumturise. Naten Suedaaaaaaaaaaaaaaa Naten Tetovare naten glori.......a ike a? gjume te embel
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Postuar mė parė nga gloreta Urtesia nuk eshte gje tjeter vecse shkenca e lumturise. Naten Suedaaaaaaaaaaaaaaa Naten Tetovare Po o njeri i urte po!Ashtu eshte!Persa i perket nates se mire po kini temen moj vajza per kete...pershendetje teta!
deshires, vlen, nuk, qe, pune, behet, Nje, kunder.
Postuar mė parė nga pranvera bica deshires, vlen, nuk, qe, pune, behet, Nje, kunder. pershendetje teta vera..... nje pune qe behet kunder deshires nuk vlen.
Postuar mė parė nga tetovarja87 pershendetje teta vera..... nje pune qe behet kunder deshires nuk vlen. Sakte tetovare87!Suksese!
jetosh, te, eshte, mire, me, se, jetosh, Te, mire,
Postuar mė parė nga pranvera bica jetosh, te, eshte, mire, me, se, jetosh, Te, mire, Te jetosh mire eshte me mire se sa te jetosh..!
Postuar mė parė nga Si-hanA Te jetosh mire eshte me mire se sa te jetosh..! Sakte!Si-hanA;
kohe, embelson, e, cdo, ne, jeten, Puna,
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt