Postuar mė parė nga pranvera bica Zogu kendon peme me peme e Bonbonka e degjon me endje ate! Keshtu? po nuk e bere me mire e them vete nuk te lodh une ty Peme me peme Zogu kendon Bombonka me endje ate e degjon
pelqen, Sa ,mire , e, eshte , gloreta, prandaj, shume , me .
Postuar mė parė nga gloreta po nuk e bere me mire e them vete nuk te lodh une ty Peme me peme Zogu kendon Bombonka me endje ate e degjon Haha!Harrova rimen moj poete e dashur?
Postuar mė parė nga pranvera bica pelqen, Sa ,mire , e, eshte , gloreta, prandaj, shume , me . Sa e mire eshte Gloreta , prandaj me pelqen shume
Mendo dhe Pasurohu
Postuar mė parė nga pranvera bica pelqen, Sa ,mire , e, eshte , gloreta, prandaj, shume , me . ta komentoje nje tjeter kete se eshte emri im ketu Sa,Pranveren,Teta, kam, xhan, e.
Postuar mė parė nga pranvera bica Haha!Harrova rimen moj poete e dashur? ti e harrove zogun e largove
Postuar mė parė nga pranvera bica pelqen, Sa ,mire , e, eshte , gloreta, prandaj, shume , me . Sa e mire eshte Gloreta,prandaj me pelqen shume ?
U come 2 love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly.
Postuar mė parė nga aMLe Ihhhh!Sa e keqe!Po vetem nje folje kisha harruar Po te fal sot po kishe gabim me shume se nje folje!
Postuar mė parė nga pranvera bica Po te fal sot po kishe gabim me shume se nje folje! tani u bene 2 jepi 2 4
Postuar mė parė nga aMLe Sa e mire eshte Gloreta,prandaj me pelqen shume ? E tani e meritoi dhjeten glori si thua ia veme? Sakte pergjigja dhe e vertete shprehja!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt