Close
Faqja 15 prej 15 FillimFillim ... 5131415
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 146 prej 146
    maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga zogu dukagjinas Lexo Postimin
    Po pse atehere shkencetaret dhe filozofet e njohur e te medhenj thone plot fjale te mira per dashurine, a mos ndoshta ata kane gabim ?!
    zogu thash jo gjithmon......... e sa per shkencetaret e thon qe njerezit te mbajne shprese e te mos e shohin realitetin ne sy sepse shpesh eshte shum i vrazhde ..........
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga zogu dukagjinas Lexo Postimin
    Po qndodhi me mehmetin dhe filizin me pas !?
    zogu ne fund e kam shiku,edhe ate nga kureshtja duke pa shumicen iu bashkangjita

U bashkuan,deshen te ikin,por...Enderi qelloi me arme ne Memetin ,nermini i doli para me mbrojt ate e me vdek vet,dhe keshtu ndodhi,pastaj Memeti e vorrosi po ne at vend ku kan nejt bash e jan taku ,vertet ka qen sken per te ardhur keq

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Filmat turk fare si shikoj, veq tragjedi tregojne edhe gjirimet jan thjesht amator.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Hahahahahahhahahaha se kisha pare kete temen

Plasa tu qesh se pari me titullin e temes e tani me postimet

Midja edhe ty te kan semur me kete film ? lol

Film i mire kishte qen, po jo aq i mire sa ta shikoja
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e RINAA
    Anëtarësuar
    01-12-2008
    Postime
    247
    Kush eshte Mehmeti tasht ? heheh
    Shaka! Pak a shume e di se per ke behet fjal sepse te jetosh ketu ku shikuashmeria e keti seriali ka qene shume madhe dhe te mos e dish eshte dicka apsurde sepse ne cdo vend, cdo bised ka be pjes edhe ky fare seriali fatkecsisht...Po theme fatkecsishte sepse sikur ti kushtohet kac vemendje gjerave, veprave, studimeve qe na sherbejn gjate gjithe jetes kishim me qene shume, shume me mire se qe jemi...Por sidocoft eshte e drejt e secilit te zgjedhe ate se me c'fare deshiron te mirret , c'fare te shikon, pse te qaje per nje serial etj etj...
    Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Po na tranut me ket far Mehmetin bre, pse nuk po thuni qe edhe ato zogzat ishin te mira aty, hahahahah
    Une kam degjuar per kete seri por nuk e kam percjell se ketu ku jam une nuk kam rrjet per TV shqipetare duhet te kesh satelit e nuk po e baj nga Kosova se po pertoj.
    Por nga te gjitha gjerat qe ka TV ja Kosovare me e mira eshte Oksigjeni aj eshte diqka qe me mbetet merak qe nuk e shof gjdo jav por kur mundem e shkarkoj ne net dhe e shikoj..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Faqja 15 prej 15 FillimFillim ... 5131415

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •